Colectia de toamna - iarna 2005 (246)
Raspunsuri - Pagina 16
meems spune:
Va pup si eu! Am lipsit (motivat), ca am fost sa-mi recuperez copila de la bunici, si azi a inceput gradinita. A fost mai bine decat mi-am imaginat, ca si-asa mi-am facut o gramada de griji si emotii...
Azi-dimineata doar a plans acasa cand i-am spus ca mergem, n-a vrut nici sa se imbrace, nici sa-si bea laptele... de-abia am convins-o (mai mult cu forta) sa ne gatam. Si dupa ce am ajuns acolo, primul lucru care mi l-a spus a fost ca vrea sa plecam acasa. Dar dupa ce au iesit toti copiii in curte, s-a mai destins si la un moment dat mi-a spus ca pot sa plec la lucru ca ea sta acolo singura.
Au zis educatoarele ca s-a comportat ft bine, a cam umblat dupa ceilalti copii din cauza ca nu a inteles mai nimic din ce i s-a spus si a imitat doar miscarile lor. Dar spre finele zilei a fost bucuroasa si a zis ca vrea sa mai mearga
Uffff, ca pot respira usurata, mi-a stat stomacul intr-un nod azi toata ziua.
Partea proasta e ca nu cred ca va mai dormi de-amiaz ca majoritatea copiilor acolo nu dorm iar ea are nevoie de liniste ca sa adoarma. Insa poate asa reusesc s-o culc mai devreme seara. Om vedea.
Imi pare rau de vesti mai putin bune si tin pumnii tuturor care se confrunta cu probleme... de orice natura ar fi ele.
Bun venit celor intorsi de prin vacante; Miha, tie drum bun si petrecere frumoasa la nunta sorei tale! 
Catutza, aniversare fericita!! 
Intru acum si in contul comun sa ajung la zi cu pozele.
Ina869 spune:
| Citat: |
| [ Eu am iesit cu forte noi dintr/un episod oarecum depresiv, am un tonus foarte bun, o sa fiu un exemplu pozitiv, vai de capul meu |
daca moralul e' ridicat, cu atit mai bine, daca nu, plangem una pe umarul celeilalte si poate asa scapam de depresie
editez, ca am uitat de ce intrasem
: ti-am trimis pm.Cata la cat mai multi ani fericiti!
Miri, tin pumnii, sa fie o veste buna.
va pup, reusite in tot ce intreprindeti, sa auzim numai de bine!
Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.
madau spune:
Pupam toate Anele, aniversare frumoasa si sa fiti iubite!
Apropo de Ane...Ripley, ce mai fac floricelele?
Noki sanatate multa bunicii!
Miri sa vii cu vesti bune de la dr, sanatate mamicii tale!
Cata la cat mai multi ani fericiti impreuna!
Ina
sa treaca depresia
Ma duc sa ma spal la cap si apoi plecam la verisoara maimutei, e ziua mamicii ei azi
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
BIJUTERII
anda77 spune:
miri, ati fost la analiza aia?
ina, mihaela80, ce va invidiez ca va vedeti...chiar, exista ceva mijloc de transport in comun intre toronto si suburbia K.?
cuscra, nu intra in depresie, gandeste-te la lucrurile de baza. sunteti sanatosi, ai copiii de vis etc. mai stati pe la cabana sau s-a inchis sezonul de vara de cabana?
meems, saracuta rianna, imi e mila de ea ca e in colectiv nou si nu intelege nici toate cuvintele. dar va invata ca stii ca e burete si atunci se va simti mai confortabil.
noki, sa traiasca nasa mica!
feli, pe-acolo nu aveti firma de net de cartier? unele dintre ele merg mai bine decat rdsul...
io-s deocamdata multumita de romtelecom. dk se strica ceva vin maxim a doua zi, s-a intamplat sa vina si la 5 ore de la reclamatie. se strica rar - de obicei din vina mea. nici abonamentul nu-i mult dk faci contract pe 2 ani cu ei.
catutza - la multi ani in familie!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
poze din thassos - grecia:
http://cmd.shutterfly.com/commands/pictures/slideshow?site=worldexperience&page=worldexperience&album=773
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
La multi ani Anelor!
catutza la multi ani de casnicie! 
Miri sanatate mamei tale!
Noki sanatate bunicutei! Asteptam pozele!
Ina care depresie fata draga? Ia fa-i vant!
Miha esti tare cu termometrul personal
Probabil dupa cei cativa ani de Tenerife...
Meems acomodare rapida si usoara Riannei la gradi!
Alinus Varna are un centru pietonal destul de dragut, o biserica frumoasa in stil rusesc cu turnuri stil "ceapa", aurii, are Delfinariu, parc. Are si niste ruine romane pentru fani.
Daca ai masina poti sa faci excursii mai lungi la manastirea Alajda (manastiri sapate in piatra), la Balcic, Nesebar, Sozopol.
madau spune:
Spalat, vazut poze din Grecia 

, imbracat cupil, luat cadou, plecat. Pupaturi
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
BIJUTERII
anda77 spune:
info util: din 25 octombrie va opera pe OTP o noua linie lowcost (adica e veche, dar e noua pt romania), Aerlingus, cu simbol scotian, dar subsidiara lui British airways. curse zilnice bucuresti-londra sau dublin, sub 100 euro! si din londra, trec si oceanul.
mami de poet(09.12.2005)
anda77 spune:
link pt lavi, care nu poatre vedea slideshow de la serviciu:
http://worldexperience.shutterfly.com/783
cu scuze ca abia azi pun explicatii pe poze
mami de poet(09.12.2005)
lavi02 spune:
Anda, aceeasi pb, nu pot sa vad pozele tale pe slideshow.
As aprecia daca pot sa-mi dai link direct. Daca nu ma uit diseara, de acasa, nu-i asa o pb.
Edit: multumesc!
M-am uitat pana am ajuns la cele fara comentarii. Mai astept, sa comentezi :)