Colectia de toamna - iarna 2005 (246)
Raspunsuri - Pagina 17
anda77 spune:
vezi mesaj anterior
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Anda, frumoase pozele! Am ajuns la plaja de marmura, superba, a meritat praful de pe masina.
Viata are niste intorsaturi interesante ![]()
Nic e tot mai frumos! Simpatica poza in care e singur in cabina de dus.
Valeu, m-ai omorat cu calamarul. Cred ca poza e cu dedicatie speciala pt mine, cel putin asa-mi inchipui ca sa ma auto-flatez ![]()
roxisialexia spune:
alina, miha/80
multumesc de intrebare, tot gri din pacate sunt in depresie mare nu am energie deloc deloc.Miha pe tine ce te-a ajutat sa iesi din butoi? have fun in Canada si intalnire placuta cu Inuta.ina, achiesez cu tine in starea de maxima depresie
, sper sa iesi mai repede ca mine din starea asta.
anda ma bucur foarte mult sa te vad fericita
, mi-ai dat si mie un pic din starea ta( poate de asta am si scris
). Frumoasa vacanta ai avut
, lui nichita i-a placut?
noki doamne ce frumuseti si prin pozele tale, m-ai dat pe spate cu zborul ala, cum a fost..ai aterizat pe vas sau in apa? 
Sanatate multa bunicutei.
lavi 
meemsy acomodare usoara rianei
pe nasuc. nu cunoaste deloc engleza?
mitza, mi-a fost dor de tine soro
. sper sa intri in concediul ala cat mai curand.
ioana, vezi ca pneumococul il aduce maria acasa si poate sa il dea lui stef, ea nu face boala ca e vacc dar stef, da.noua asa ne-a recomandat pedi sa il vacc pe matei.
miri, sanatate..da doamne sa fie bine.
catalina, La multi ani fericiti impreuna
!
Am trimis in contul comun invittaie pentru noile poze din mini vacanta din costinesti, sper sa va placa.
o zi cu soare tuturor!
lavi02 spune:
Mey Roxi!
Cu asa poze cu asa copii frumosi si reusiti tu-ti pierzi vremea cu depresia?!?! 
Ina asijderea! 
bb_alinus spune:
Fetele e astenia de toamna cred, de unde depresia pe noi...
Mie mi-a mai trecut de ieri sa va spun cum: am cerut sefei cate o zi pe saptamana de concediu in urmatoarele 2 sapt.Si mi-a aprobat ( de altfel nu putea sa ma refuze ca sunt zile de concediu legal). Si am vazut si cate zile mai imi raman de luat pana la sfarsitul anului: 8+ 4 de Craciun + 3 (in loc de prima de anul nou) = 15 wowwwwwwww Plus avem zi libera in ultima zi de ramadan ( daca nu stiati e pe 21 Sep ) plus zi libera de Id Al-Adha ( Festival musulman)plus zi libera de UN Disarmament Day (pe 23 oct). Incredibil, 18 zile de luat pana pe 31 dec...Deci mi-am schimbat moralul.
Miri sa ne spui cum a iesit rezultatul mamei tale?
Miha pai cu scala ta de temperaturi declar ca tara ideala pt tine e Olanada...cu mentiunea ca -20-0 grade nu exista nici in cea mai pesimista iarna:)). Mda am sa pleca de luni la 17h30 de la servici - pana acum m-am descurcat cu bona sau cu zilele libere ale lui Phil...Sa vedem cum o sa fug de luni incolo!
Lavi, bune ideile tale de vizitat zone, acuma nu stiu daca acopera 10 zile dar tot ai ce vizita in Varna!
Cata ce mai face Bia?
XO, XO ( Gossip girl)
Alina si Amalia 17.11.2005
Amalia la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
bb_alinus spune:
Abia astept sa vad poze de Anda si de Roxi, dar de aici nu pot, trebuie sa ajung acasa!
miri__b spune:
cosmarul a luat sfarsit.nu are cancer asa cum aparea la urografie.
multumesc mult fetelor ptr suportul moral.acum am venit de la spital.
David are rinofaringita si eu bronsita, vineri m-a chemat sa-mi fac un set de analize ca nu le-am mai facut demult.
tre sa plec la farmacie ca am 3 retete de luat.
multumesc inca o data.
ioana_77 spune:
Mai, iaca o veste buna, bravos, Miri! Sanatate maxima la tot familionul.
Sa-mi lasati ceva loc in butoiul depresiv, ca saptamana asta mi-e moralul sus din cauza nuntii si refuz sa gadesc post-eveniment.![]()
Roxi, superbi copii
In ce crater financiar sntem, astept sa faca Stef doi ani sa-i fac doza unica de Prevenar, ca nu ne duce buzunarul la doua.
Anda, visai cu ochii in pozele tale la vara, mare, soare, calm si liniste. Mi-a placut taaaaaaaaare mult poza cu voi trei imbratisati
Catutza, ani buni si multi impreuna!
LMA cu intarziere sarbatoritelor de ieri si astazi

miri__b spune:
Anda asa bine folosesti photoshop-ul? pe tine te faci slaba in poze si pe Nichita gras? ca tot trambitezi ca adevarul e opusul pozelor.
anda77 spune:
miri, ce veste buna cu maica-ta! draga io am sters pozele cu mine reala, am pus numai unghiuri perfecte, ca aveam vreo 30 de poze cu mine
dar nu erau de aratat. iar nic recunosc ca a avut 2 luni de mancat serios. de cand ne-am intors iar nu prea. recunosc ca nicvi nu mai pot sa stau mereu dupa el, mananca la gradi si dupa-amiaza nu stau sa insist ca in zilele de vacanta. trebuie sa ma tin dupa el sa pape ceva.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"