Colectia de toamna - iarna 2005 (246)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Apropo de depresii, eu care trambitam impotriva lor: am fost azi la gineco, la controlul anual (pe care anul trecut l-am sarit dar promit ca a fost o exceptie). N-am nicio pb, slava Domnului, totul pare bine, sa vedem rezultatul la Pap dar m-a apucat nostalgia gravidutenieeeiiii

Am intors cu Virgil problema pe toate partile, e in sufletul meu ceva care vrea dar numai un miracol financiar ne-ar putea ajuta. Ar trebui sa ne mutam la un apartament mai mare si ar fi super-complicat.

Vorba lui Virgil: daca il facem sa-l facem din placere, nu sa ne sacrificam pt asta: ca sa-l ai pe primul si pe al doilea merita sa faci sacrificii, sa nu-l lasi pe primul singur. Dar al treilea nu mai e necesitate, e moft si atunci sa-l faci ca placere, daca te descurci relaxat.

Bineinteles ca daca s-ar intampla un accident l-am face in scopul nobil de a nu-l omori. Dar zice V, dupa aia iti legi trompele, imi fac vasectomie si iei si pilule. Si, am completat eu, folosim si preze, ce-i sigur e sigur

Of, of, grea dilema "in sufletul bietei prepelite". Pe de o parte mi se pare aiurea sa traiesti fara sa-ti faci damblaua, o dambla majora ce-i drept, pe termen lung. Pe de alta parte implica sacrificii din partea intregii familii.

Ca sa nu mai zic ca am pus paie pe foc, m-am uitat la poze cu ele bebelusi, cat de dulci puteau sa fie.

Pe de alta parte las' sa vina gasca vesela acasa, sa antreneze uraganul jucariilor prin toata casa si poate imi trece elanu' matern.

Nu radeti de mine va rog, e boala grea.

Miri ma bucur mult ca nu e grav!
Sanatate intregii familii, sa va dregeti!

Ioana pe ultimii m cu naseala!

anda, noki intrebare indiscreta: de unde v-ati cumparat voi 1000 de costume de baie, ca nu cred ca apareti in doo' poze cu acelasi costum?! Intreb ca pt mine e un chin sa-mi cumpar asa ceva: ce ma aranjeaza la piept e dezastru in partea de jos si reciproc. Asta din ce imi place ca aspect, ca si asa nu-s prea multe. Nu-mi plac cele cu cupa buretoasa, am impresia ca aduna apa in ele, vreau sa se usuce repede.

Dati-mi si mie va rog un ghid al cumparatorului de succes de costume de baie. de unde?

Costumul meu actual de baie, singurul care imi place si imi e bun din ce am pe acasa e pe duca saracul fizic vorbind, de prea multa purtare.
ma ingrozesc ca trebuie sa-mi iau altul ca si dupa asta am umblat de am innebunit acum cativa ani Poate-mi dati idei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

lavi, eu iti inteleg 100% damblaua. eu daca as fi de atatia ani in sanul unei familii armonioase ca btine, as strange din dinti si l-as face pe-al treilea. daca e iubire ca a voastra in casa, merge sa cumperi haine mai ieftine, sa mananci iaurt mai ieftin, sa mergi in concediu cativa ani pe langa casa etc. adica io as simti sa arunc pilulele. vb serios. nu dezbatem alte implicatii psihologice etc ca stiu ca suntem de acord aici, mai ramane doar partea financiara.

tot lavi: am aceeasi problema cu soutienul care la mine tb sa fie cu 2 numere mai mare decat chilotul. solutia: victoria secret. alegi piesele separat, adica iti dau voie sa-ti iei cum vrei. costa mult vama in romania. dar ai ceva care ti se potriveste. daca te hotarasti, nu comanda inainte sa-ti dau sa le probezi pe ale mele, sa vezi pe la ce nr te incadrezi. eu m-am masurat, am comparat cu masurile pe site-ul lor, ca la carte...si tot am primit soutiene nepotrivite,. a trebuit sa-mi iau inca o bucata la soutiene. proba e sfanta.

unde sunt pozele lui noki de la mare? nu vad nicio postare de-a ei, in contun comun n-am vazut nimic de la ea...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Da da, am observat si eu unghiurile perfecte ale Andei

Mergi la inceput

Anda multumesc de intelegere a damblalei! Banuiam eu ca voi gasi intelegere la tine
Uf! Complicata problema! Eu simt ca as face sacrificii, de ex as fi dispusa sa ma inghesui 5 persoane intr-un apartament de 3 camere pana gasim o solutie avantajoasa sa ne luam unul mai mare, Virgil nu. Si lui i-ar placea un bebelus, e un tata foarte dedicat si se vede pe el ca ii plac copiii mult. Dar el vede altfel problema: asteptam sa vedem daca nu apare un miracol financiar in viata noastra si daca chiar apare, ne bagam la inca un copil, pt placerea noastra. Daca nu (si nu se intrevede astfel de miracol) stam pe fundul nostru.
Uf! Greu, ca nici eu nu-s convinsa ca-i bine. Adica nu pot sa arunc pilulele si sa zic, da, e bine, merg inainte.
Cel tarziu la anul trebuie sa iau o decizie pt ca fiind copil facut mai tarziu am dorinta sa fiu o mama cat de cat tanara.

DAR mama mea avea o vorba si o convingere: daca iti doresti foarte mult un lucru (un lucru bun, nu rau, bineinteles) gandeste-te cu intensitate la el si de undeva va aparea ocazia sa se intample. Who knows?

Alinus suuuper-zile de concediu si libere!
Dar de ce primiti atatea zile pt musulmani libere? Din multiculturalitate a Olandei?

Mergi la inceput

Anda stiu ca VS au modele frumoase dar eu am o mare retinere cu comandatul online tocmai din cauza marimilor, si a modelelor. La unele modele slipul imi intra in sunci si arata dizgratios la altele functie de croi, aceeasi marime, nu. La unele imi place modelul pe raft, cand il pun pe mine dezastru. Uf! As prefera sa probez inainte sa cumpar.
Si de la La Redoute am comandat mai mult pt copii, pentru mine foarte putin si chiar si asa am dat rateuri.

Mergi la inceput

Anda nu poate intra pe forum dar mi-a zis ca a nascut Fee un bebelus de 3850g, pe nume Alexandre !
Se simt bine amandoi.
Anda mai tine legatura cu ea dar a fost o surpriza totala, nu i-a spus ca e gravida.

Felicitari Fee, sa va traisca si sa fiti sanatosi cu totii!

Mergi la inceput

Anda pozele lui Noki: te duci pe unul din ultimele mesaje de la picasa unde te anunta ca Noki a mai pus o poza in albumul august 2009.
Te duci in albumul ala, de acolo in sus pe Noki's gallery si ajungi "mintenas" cum zice ardeleanul, la pozele din Turcia.

Mergi la inceput

Asa-mi vine sa trag un plans zdravan in chestia cu bb3! Asa, ca o privire de ansamblu asupra problemei.

Dar nu pot ca-s la lucru si s-ar cruci astia de mine.

Imi amintesc ce am mai bocit cand am aflat ca-s gravi cu Silvia, ma consideram carierista si abia asteptam sa termin facultatea ca sa fac marea cu sarea. Si uite ce latura a personalitatii mi s-a revelat.

Ziceam eu ca viata e mereu surprinzatoare, te surprinzi tu pe tine insuti, ce sa mai zic de restul.

Uf, in loc sa ma concentrez la treaba sunt cu gandul la prostii. Ia sa ma intorc eu la treburi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Mey io sunt picata din luna: habar nu aveam ca Fee e gravi!
Sa-ti traiasca bb Alex draga Fee!!
Pup, azi sunt busy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

fee, sa iti fie sanatos micutul Alex sa pape bine si tu sa te refcai repejor. de ce nu ne-ai spus si noua ca esti gravi?

ina, vazusi ca simteai tu bine referitor la bebe , fee tinea pitit la cuptor ceva. cum iti mai este? cum te descurci cu bobitza? al meu alearga non stop si se catara pe orice nu il pot lasa o clipa singur, la mare si spart capul in fata mea, el alerga..yo dupa el si a intrat cu capul in coltul mesei . rachel a inceput noua gradi(scoala)?

lavi, exact ce spune anda cand traiesti intr-un climat atat de armonios poti sa faci orice. mofturi sunt restul, si noi am crescut 3 copii in ap de trei camere( e adevarat ca suntem fete toate) si nu am resimtit lipsa spatiului, vb de noi copiii.comcedii mai low cost se pot face lejer si restul se poate ajusta. probabil ca este vb de confortul de viata pe care nu vrei sa il strici familiei, si eu sunt de acord cu ce spunea mama ta si sa stii ca are dreptate ( pe incercate de mine)
fetele ce spun?

miri super veste! sanatate multa!

ando chiar asa, si eu am observat ca arati ca top modelele , esti sexoasa rau.
nic arata super bine sper ca acum esti si tu fericita in privinta asta

maria tu ce coci acolo de nu mai zici nimic?

meemsy ce mai zice ri cu gradi?

tania, ce mai faceti?

xandra voi cum mai sunteti, ce face vladut?

noki, ce zice gaza ta de gradi?

cica azi iese nu's ce planeta din semnul meu zodiacal, e clar ca de la ala mi se trage de am scris atat

Mergi la inceput