Colectia de toamna - iarna 2005 (246)
Raspunsuri - Pagina 19
mandyksch spune:
Neata la pranz.Tot in butoiul cu melancolie sunt
.Va rog eu frumos nu ma urmati fetelor, nu va depresati si voi. Va multumesc oricum pentru cuvintele voastre, mi-au mai mangaiat sufletul.
Miri, ma bucur ca pana la urma a iesit totul bine.Sanatate multa mamei tale.
Mihaela, drum bun si distractie placuta in Canada, aoleu ce m-as mai duce si eu.
Fee, felicitari...si chiar asa, nu ai suflat nicio vorba. Rusinica-rusinica ![]()
Lavi, las ca poate se aranjeaza cumva lucrurile si o sa vina si bb3. Eu recunosc ca sunt prea egoista si nici nu as mai avea prea multa rabdare..si daca se adeveresc vestile proaste care se tot vehiculeaza pe la firma la care lucreaza sotu'
o sa ne fie greu sa ne intretinem pe noi trei.
La noi nu vor sa mai plece norii...dimpotriva se aduna si mai multi parca.
Anda, foarte faine pozele voastre, artistice...si ma bucur pentru tine,radiezi parca ![]()
Noki, vezi daca mergi la AI?
Zi cum faci cu cele 5 kg in plus ca si eu as vrea sa scap de niste kile care nu se mai dau duse.
Apropo, bunica ta ce mai face?
Roxi, ma bucur ca esti mai bine...
In alta ordine de idei...Kriszti e racit si tare ma tem ca are si conjunctivita. Alaltaieri seara a inceput sa muceasca nitel,nimic grav, dar ieri l-am luat de la gradi cu ochii rosii.Azi nu l-am mai dus, acum astept sa se trezeasca sa ma duc la medic cu el. Sper totusi sa nu fie conjunctivita ca zau nu stiu cum ar sta sa ii pun picaturi in ochi.
lavi02 spune:
Roxi, Mandy 
Mandy bafta cu serviciu sotului, sa nu fie totusi probleme!
Si sanatate lui Kriszti!
mandyksch spune:
Of, Lavi mersi
.Din pacate e vorba de firma in sine, de toti angajatii.Ce sa mai spun ca nu le-au dat salariile din iulie iar comisioanele din iunie.
Plus ca nici eu nu am avut o luna f grozava in august.Sper doar sa nu fie mai rau.
anda77 spune:
mandy, tin pumnii sa nu-si piarda sotul serviciul. daca se intampla asta, care ar fi perspectivele? slabute in zona? bine, in toata tara, sunt proaste acum sau lipsa. ofof
lavi, lasa bocitul. daca plangi, refulezi ceva din frustrare si p-orma te linistesti cu damblaua. si eu nu vreau asta. eu vreau sa faci pe bb3.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
mandyksch spune:
Ce prost merge DC.
Anda, zona noastra este moarta, in oras mai multe sute de oameni au ramas fara job din cauza restructurarii fabricilor din zona.Chiar mii. Asa ca iti dai seama...El se poate reintoarce la ce se ocupa inainte pe cont propriu (instalatii), dar daca toata zona este afectata cine mai baga bani si in instalatii noi? Eu tot mai sper sa isi revina cat de cat macar pe linia de plutire.
Hai gata, plec ca s-a trezit Kriszti.
catutza spune:
va multumim mult pentru urari 
Lavi , din partea mea toata admiratia pentru va tu chiar iti doresti
3, poate intr-o zi chiar se va indeplini visul!
Mandy , offf, poate nu fie probleme la sotul tau , multa sanatate lui Kriszti
Anda , superbe pozele
iar tu arati foarte bine!!! Nichita e schimbat mult, nu mi se pare slab deloc
Ripley , foarte mult mi-au placut pozele cu fete mari si frumoase, poate ne scrii si tu mai des
Fee , sa ma traiasca mezinul!
de la noi nimic nou...
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
miri__b spune:
dupa ce stau 2.5 ore in coafor cand vin acasa ma intreaba barbatu:dar tu unde ai fost pana la ora asta?la coafor, ce nu se vede? aaa, ba da,arata super
in rest sunt bine dispusa, acasa e totul bine, miine plecam la munte cu firma mea, care se pare ca nu afectata serios de criza dc isi mai permite party cu angajati+remorca.
by the way, n-am facut nici un bagaj, asa ca va pup.
va doresc numai bine si aceeasi stare de spirit care ma guverneaza acum.
anda77 spune:
miri, ne bucuram ca macar una dintre noi este happy:)) Distractie placuta la munte cu colegii.
draga, aia cu parul e clasica. se intampla la 80% dintre femei, daca te consoleaza.
eu va anunt solemn ca am luat o hotarare importanta, ajunsa din spate de blestemele lui noki cred.
stiu, dupa declaratiile mele referitoare la prestatiile scolaresti ale andrei, va dau voie sa radeti cu tot ce aveti de mine in urma acestei declaratii:
de saptamana viitoare ma apuc de invatat. da. o sa invat cateva ore pe zi, daca ma ajuta copilul si parintii mei sa mai stea cu el, timp de un an. la vara urmatoare vreau sa dau la o facultate. nu o sa spun nimanui la care, degeaba ma intrebati, o sa va spun peste un an. chiar daca intru, chiar daca nu intru. daca nu intru la stat, renunt, ori la stat ori deloc. Doamne ajuta sa mai am serviciu un an de zile, altfel nu prea merge.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
camelia_daniela spune:
Mandy draga, tin pumnii si eu sa fie totul bine!!! Sanatate multa lui Kriszti!
Anda, bafta multa sa se realizeze ceea ce-ti dorest!
Pozele ti le-am admirat - acum imi doresc sa ajung si eu in Thassos...
Miri, ma bucur ca esti bine! Distractie placuta la munte! 
Fee, sa-ti traiasca bebelacul no. 2!! Sa fie sanatos si tu asemenea!
Eu am mari emotii, dragelor!!! Luni e prima zi de camin si simt ca-mi fuge pamantul de sub picioare! Daria coopereaza destul de bine deocamdata si sper sa decurga bine adaptarea in colectivitate!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Cercelusi, margelutze si altele ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
lavi02 spune:
Gagici, multumesc de sustinere! 
Anda n-am mai plans asa ca nu m-am descarcat 
In schimb am mai discutat cu Virgil posibilitatea de schimbare a apartamentului, probabil nu vom putea lua unul de 4 camere de la 0 (cum ne-am fi dorit), in schimb am putea sa-l vindem pe asta si sa luam unul de 4, cu un credit acceptabil. Dar asta nu acum, peste vreo 2 ani, sa terminam si ratele la masina si sa mai "amortizam" toate amenajarile si mobilele pe care le-am facut la asta, amortizare atat ca bani cat si ca efort fizic, nervos samd.
In sinea mea imi fac calcule 2010 sau 2011, sa vedem
. Incerc sa-mi pun serios problema "ce-ar fi daca", sa ma gandesc la consecinte pe toate planurile.
Sper din tot sufletul sa mearga bine treaba la Virgil la servici si sa se aranjeze lucrurile bine.
Miri distractie placuta la munte!
Cami succes Dariei la gradi, nu mai fi stresata!!
Anda eu as zice ca ori te apuci de o facultate ca sa iti deschizi posibilitatea de alt job sau castig banesc in orice caz (ca te stiu intreprinzatoare), dar pe de alta e posibil si sa faci o facultate dintr-un domeniu mai artistic, asa, pt implinirea unei aspiratii, pasiuni, talent nu neaparat aducatoare de bani samd. Din partea ta ma pot astepta la oricare din cele 2 ![]()