Colectia de toamna - iarna 2005 (246)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Of,of.Kriszti are un pui de faringita si oleaca de conjuctivita.Sa vedeti ca nu vrea sa stea sa ii pun unguentul cu kanamicina A inceput din pacate "sezonul" pentru noi!
Multumesc pentru incurajari.Chiar am nevoie de ele.S-au intamplat cam multe in ultima vreme si e cam greu. Eu chiar sper sa se mentina firma cumva pe linia de plutire, macar asa cum fac alte sute de firme in tara asta.
Miri, distractie placuta in week-end, ma bucur ca mai sunt fime care nu resimt criza.
Anda, sper sa reusesti in ce iti propui acum, e cale lunga pana la anul dar sper sa va fie bine.
Cami, lasa ca o sa fie bine, o sa se descurce Dariuca ca e fata isteata
Lavi, sper sa si pentru voi sa fie asa cum va doriti, iar 2010, 2011 nu e chiar asa departe.

Mergi la inceput

Toata saptamana am ascultat piesa asta:

http://www.youtube.com/watch?v=bv8z-RRucso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

mandy,eu stiam ca nu e recomandata kanamicina dintr-un interviu cu directoarea spitalului de oftalmologie din bucuresti.eu am avut de 2 ori conjunctivita si flavi o data,dar nu am primit deloc kanamicina, ci 2 flacoane de picaturi ,dintre care unul era antibiotic,plus niste picaturi pentru spalarea ochiului. sanatate multa va doresc!

Mergi la inceput

Mara, dupa cate stiu eu pentru uz intern nu se mai recomanda kanamicina, dar poate nu stiu eu. Noua asta ne-a prescris drita, azi de ex arata mult mai bine fata de ce a fost miercuri (atunci arata ca un iepuras)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

am reusit sa termin de vazut pozele andei!frumoase si relaxante!am simtit liniste!si am admirat si protagonistii!

fee,sa va traiasca ghemotocul,sa fiti fericiti si impliniti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mandy poti sa asculti acea melodie? Mie mi se pare sfasietoare, m-a intors pe dos prima data cand am ascultat-o, de aceea o tot evit. Textul e dureros de adevarat.
Sanatate lui Kriszti!

Fee sa-ti traiasca bebeul!

Lavi costum de baie fara burete am primit in ultimul colet LR, cel care a intarziat 3 luni, of, e superb, stiu ca sunt slabe sanse sa mai iau altul de la ei. Plus ca am dat modica suma de 7 euro pe el, of, of,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

subiect nou!

Mergi la inceput