Colectia de toamna - iarna 2005 (246)
Raspunsuri - Pagina 20
mandyksch spune:
Of,of.Kriszti are un pui de faringita si oleaca de conjuctivita.Sa vedeti ca nu vrea sa stea sa ii pun unguentul cu kanamicina
A inceput din pacate "sezonul" pentru noi!
Multumesc pentru incurajari.Chiar am nevoie de ele.S-au intamplat cam multe in ultima vreme si e cam greu. Eu chiar sper sa se mentina firma cumva pe linia de plutire, macar asa cum fac alte sute de firme in tara asta.
Miri, distractie placuta in week-end, ma bucur ca mai sunt fime care nu resimt criza.
Anda, sper sa reusesti in ce iti propui acum, e cale lunga pana la anul dar sper sa va fie bine.
Cami, lasa ca o sa fie bine, o sa se descurce Dariuca ca e fata isteata ![]()
Lavi, sper sa si pentru voi sa fie asa cum va doriti, iar 2010, 2011 nu e chiar asa departe.
mara95 spune:
mandy,eu stiam ca nu e recomandata kanamicina dintr-un interviu cu directoarea spitalului de oftalmologie din bucuresti.eu am avut de 2 ori conjunctivita si flavi o data,dar nu am primit deloc kanamicina, ci 2 flacoane de picaturi ,dintre care unul era antibiotic,plus niste picaturi pentru spalarea ochiului. sanatate multa va doresc!
mandyksch spune:
Mara, dupa cate stiu eu pentru uz intern nu se mai recomanda kanamicina, dar poate nu stiu eu. Noua asta ne-a prescris drita, azi de ex arata mult mai bine fata de ce a fost miercuri (atunci arata ca un iepuras)
mara95 spune:
am reusit sa termin de vazut pozele andei!frumoase si relaxante!am simtit liniste!si am admirat si protagonistii!
fee,sa va traiasca ghemotocul,sa fiti fericiti si impliniti!

felicia74 spune:
Mandy poti sa asculti acea melodie? Mie mi se pare sfasietoare, m-a intors pe dos prima data cand am ascultat-o, de aceea o tot evit. Textul e dureros de adevarat.
Sanatate lui Kriszti!
Fee sa-ti traiasca bebeul!
Lavi costum de baie fara burete am primit in ultimul colet LR, cel care a intarziat 3 luni, of, e superb, stiu ca sunt slabe sanse sa mai iau altul de la ei. Plus ca am dat modica suma de 7 euro pe el, of, of,