Colectia de toamna - iarna 2005 (246)
Raspunsuri - Pagina 7
anda77 spune:
ziua 3- continuare
mercurial:
un pranz sau cina pentru 2 adulti si un copil, fara alcool comandat, a fost pana acum intre 18 si 28 euro
5 litri de ulei de masline extra-virgin la bidon: intre 20 si 30 euro
bratara frumoasa colorata:)): 10 euro, negociat la 8 euro. am facut poze pt voi, fetele care margeliti, pentru inspiratie. deci vedeti ca ma gandesc la voi si-n concediu:)
cafea la baruri: 2 euro
2 sezlonguri si o umbrela: 3 euro la plaja de ieri.
nichita mananca binisor, pare ca apa nu-l mai agita asa rau ca in anii trecuri ci ii mareste/normalizeaza apetitul.
perla nichita: motaia in masina si nu vroiam sa adoarma pana la hotel ca nu avea pampers pe el (el se mai scapa cand doarme)
eu: nichita ce mai faci, vezi nustiuce pe geam? - eu incercand sa-l tin de vorba..
nichita direct: nu dorm mama, ti-am zis de 2 ori ca ma relaxez doar!!!
desigur ca a adormit la 30 de secunde dupa relaxarea de care vorbea...
dupa-amiaza am bagat ceva balaceala, 30 minute in piscina ca nu mai era timp de mai mult fiindca a dormit nic la un interval orar tarziu pt el. pe la 19 am plecat spre teologos, un sat frumos de munte, in centrul insulei, unde casele au acoperisuri interesante, din felii de piatra!!, exista magazine cu bijuterii unicat din aur si locuitorii se distreaza toti. nu ca inrestul greciei n-ar face-o, dar aici cica exagereaza seara:)
se inserase cand am ajuns si statea sa ploua ceea ce s-a si intamplat dupa ce am luat cina, asa ca nu am apucat sa ne plimbam prea mult, poate mai revenim ziua sa inteleg ceva din satul respectiv.
ploaia de la intors a fost cea mai interesanta din viata mea:
din cauyza umezelii/evaporarii etc, din asfalt "ieseau" aburi mai ceva ca efectele de la discoteca, asta in timp ce treceam printre padurici de maslini si cerul se lumina ca ziua cand fulgera. am facut poza interesanta. dar cel mai frumos a fost ca pe toata insula, cand ploua, miroase puternic a masline!!! dar puternic, e super aroma!
s-a sculat nichita! si vrea cereale de oameni mari.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
proadelina sa va fie de bine concediul!
madau mai mergeti la Disneyland? Ce oferte ai gasit?
anda multumim de jurnal, eu citesc cu mare placere! 
Uau, sunt impresionata de impresiile
tale pozitive!
Chestia cu freshul inclus la micul dejun chiar ca e rara avis!
Si mancarea mi se pare super ieftin ce zici tu, noi ieseam cam intre 25 si 55 de euro, de obicei undeva intre 30 si 40, 2 adulti si 2 copii (cam o singura portie pt ambele fete) dar ce-i drept noi suntem cu pestele care e mai scump. Tot fara alcool, nu bem alcool pe caldura. Gratis primeam de regula pepene la sf mesei sau ouzo sau inghetata sau prajituri.
Si Panagia e sat dragut pe munte, poate ajungeti si acolo intr-o seara sau dupa amiaza mai noroasa.
Ca plaja noua cel mai mult ne-a placut Notos, plaja mica la golfulet.
Relaxare placuta lui Nichita si tie in continuare! 

lavi02 spune:
Apropo de litoralul ro:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-6098969-13-copii-aflati-tabara-eforie-nord-internati-spital-toxiinfectie-alimentara.htm?cfadac=
maria_alexia spune:
Feli, 
Proadelina, bine ati revenit ! Poze nu ne arati ?
Chiar de mult nu v-am mai vazut...
Roxi, interesant tare link-ul cu homeopatia
, cel cu Prevenarul n-am reusit sa-l incarc.
Anda, da, da, apreciem tare mult cum te gandesti tu si la noi. Sa petreceti zile frumoase pe-acolo, sa dati tot peste locuri interesante, mare azurie, taverne imbietoare... Si sa ne mai povestesti si noua, tot asa de detaliat cum ai inceput
.
Madau, luati haine de toamna, geci impermeabile si va plimbati pe orice fel de vreme. Cel putin noi la concluzia asta am ajuns, tot asteptand sa apara soarele in putinele noastre zile in care eram disponibili pentru iesiri. Si n-am dat gres niciodata
.
Mihaela, ce mai faceti voi, toate bune? V-ati mai gandit in leg. cu Sibiul? ![]()
Maine trec si eu pe la gradinita, sa vedem daca "semne bune anul are". ![]()
lavi02 spune:
maria da, da
si noi la fel cu vremea, nu ne mai lasam intimidati de ea! 
M-am mai uitat la pozele lui Ripley maaare figura Irisuca!
Aceeasi schema cu deshtiu' ca Nati si finutu' Filip. Nati deja s-a dezvatat, e domnisoara mare. Uneori il mai baga cand da sa se trezeasca si vrea sa adoarma la loc. Ziua deloc.
Iris seamana cu tati iar Ana cu mami, altfel blondine amandoua!
Ce mari au crescut baietii lui Ile ! Apropo, Ile v-ati intors din Norvegia?
cristinaN tare draguta-i Elise si pare ca s-a distrat la mare! Topaiala la greu, Natalia inca nu se da "in corzi".
Totusi eu n-as pune poze nud pe internet, cine stie cum sunt accesate si ce se face cu ele!
In plus nici lor, cand vor fi mai mare nu cred ca le va placea sa se vada expusi.
Nici cu nuditatea copiilor pe o plaja publica nu prea sunt eu de acord... Pot fi vazuti si pozati de orice obsedat.
coralia76 spune:
hello,
Azi am inceput si noi gradinita
...de cateva zile Andreea tot zicea ca ii este dor de copii..nu prea am crezut/o..insa azi de dimineatza si/a ales singura hainele,nu a facut scandal,am imbracat/o urgent in 5 min si dusa a fost
.noi am dus/o in iulie la 8 ore sa vedem cum se acomodeaza si a fost chiar surprinzator de bine...si am zis ca o sa o dam tot la 8 ore cand incepe iar.Dar ..nu erau locuri ..ne/a zis invatatoarea ca ne/am trezit cam tarziu si ca nu mai au nici un loc ...doar daca renunta o fetita..parintii nu erau hotarati ce sa faca asa ca am asteptat pana azi sa vedem daca se hotaraesc acei parinti si pana la urma au zis ca o lasa la 5 ore
..asa ca de azi Andreea merge la 8 ore ..are definitiv locul ei
.
va fi mai nasol cu perioada cu racelile de sezon..dar om trece noi si peste astea.Noi am inceput sa-i dam septilin pentru ca i-a mers foarte bine cand i-am mai dat dar il intrerupseram ca nu a mai acceptat sa-l ia,isi facea greata de fiecare data.Acum vad ca il accepta si cat timp il vrea eu ii dau.
madau spune:
Hai ca am plecat montata ca fac treaba azi si n-am facut nimic din cauza de judecatori in greva
.
Lavi noi am vrea sa mergem la Disneyland, dar ni s-au incurcat niste socoteli cu banii deocamdata asa ca...mai amanam. Speram sa ajungem pana la urma
Anda baga poze la margele sa vaza si ochiu nostru creator
. Saru mana! Distractie placuta in continuare si vreme buna 
Fug sa hranesc maimuta
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii si zorzonele
bb_alinus spune:
Lavi am uitat sa iti raspund, acum mi-am adus aminte ca m-ai intrebat de titlul romanului Annei Gavalda: " Le cercle litteraire des amateurs d'epluchures de patates" intr-o traducere aproximativa "Cercul literar al amatorilor de coji de cartofi"
Inca nu m-am apucat de citit deci nu pot sa imi dau cu parerea.
Coralia succes la gradinitza!
Cristina N cum mai sunteti?
Roxiutz cum mai e pasa ta, tot gri?
Anda frumoasa cronica, asteptam continuarea.
Noi cat am mancat la taverne - ca vroiam sa mancam traditional - luam mereu souflaki sau giros la taverna de langa hotel,si plateam _intre 20 si 25 eur pe 2 portii, sticla mare de apa si cate un pahar de vin si suc pt miss.Plus cafea la sfarsit. Missei nu ii luam portie ca ciugulea de la noi, desert insa nu am servit niciodata - nici chiar la hotel - ca nu ne tenta nimic. Nici chiar pe miss. Insa dupa vreo cateva souflaki/giros ne-am reorientat spre restaurante mai dietetice ca nu mai puteam ( in particular spre restaurantul hotelului unde ceream a la carte si ne aranjau o masa intre piscina si mare de ne simteam tare VIP
Missei ii placea cand veneau cu farfuriile acoperite cu o cupola - nu stiu cum se numeste- si le deschideau gen : " surprise" ).
Maine incepem scoala, classe moyenne, am emotii!
Meemsulici a venit Rianna de la bunici?. A inceput gradi?
meems spune:
Alinush, Rianna e tot la bunici, abia vineri merg eu incolo dupa ea. Gradi... martea viitoare. Pe masura ce trec zilele, imi cresc emotiile. Mi-am dat seama ca ceea ce-o sperie cel mai mult pe Rianna e faptul ca la gradi se vorbeste doar engleza in jurul ei. Stiu ca va fi stinghera initial, dar sper sa isi dea drumul repede. De altfel, e o persoana foarte sociabila, desi timida la inceput, pana se obisnuieste.
Anda, continua cu povestirile, eu te citesc cu mare interes 
Ripley, ce mari sunt fetele!! Ana are aceeasi mutrita pe care mi-o amintesc, nu uit nici acum ce deschisa si iubareata a fost cand ne-am vazut la voi acasa acu' 2 veri.
crissy77 spune:
lavi, da, s-a distrat Elise.
coralia, bafta in continuare la gradi.
bb_alinush, suntem spre vindecare totala.
Am vazut zilele trecute pozele din contul comun. Cateva comentarii:
mandy,
am salivat toata ziua cu gandul la gratarul vostru plin de ciuperci, kurtos
si porumb copt.
Cami, v-ati plimbat vara asta, nu gluma 
felicia, tu-neschimbata, sotul tau-mai grizonat?Ilincuta la fel de ghidusa.
bb_alinush, no comment in legatura cu miss si cu peisajele. Pare f. sociabila, imi place cum sta ea la pozat
Noki cum de nu-si baga nasucul pe aici? Tot mai toceste?
Eu inainte sa dau TRIMITE RASPUNS fac din tastatura CTRL+A (selectare totata) si CTRL+C (copiere) sa ma asigur ca nu pierd mesajul definitiv.
Cristina & Elise-Stefania