Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Inais, Piggy, Adriana, gabitzule, Belleane
Suntem relativ ok, a facut pipi adica azi, ma bucur f tare, mai incepe sa tipe scurt ascutit, dar episoadele nu dureaza mult. sper sa fie bine.

Eu cu greturi si ameteli. Mananc ciorbe cu bors si parca nu-mi fac asa bine ca-mi vine sa vomit dupa ele...Cred ca o sa ma limitez la fructe o perioada.

Anisiap eoe, ce vesti bune si incurajatoare ca te descurci bine cu doi puiuti asa mici! Felicitari! Sa o duceti tot asa!

Piggy nici eu nu am fost niciodata de acord cu bonele. Nu cunoscusem nici una ok. Dar dupa ce am cunoscut-o pe mama de Simonix care azi era cu geanta plina de pietre pe care le voia baietelul cu care sta..., am spus jos palaria!
Cred ca e de preferat sa o cunosti dinainte...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Reallaura Mirci si sa se faca repede bine.
Mda, si virusii adusi din cresa is periculosi pt bb mic in trim1 de sarcina si dupa ce se naste.Daca ai putea sa amani cumva cresa inca 2 luni ca sa nu pierzi locul ar fi bine, dar daca nu se poate te descurci cumva (o mama poate orice ) Sunt sigura ca vei lua decizia cea mai buna pt voi si pt Mirci

Adriana ai dreptate ca sunt avantaje/dezavantaje si la gradinita si la bone/bunici.Si Julia va fi intr-o grupa mare la gradinita si deocamdata sunt doar 2 educatoare + ingrijitoare.Sper ca pana la anul sa mai aduca o educatoare, dar cu criza asta nu se stie.
Eu am vazut bone/bunici in parc pe care nu le-as fi vrut sa aiba grija de Julia.Astazi era o bona cu un baietel care tot bodoganea ca nu sta copilul o secunda in loc, nu-l lasa in nisip ca se murdareste, la un moment dat se rastea la el.Alta bunica vine cu mamica in parc care are gemene.Bunica sta plictisita pe banca si fumeaza tot timpul, iar mama gemenelor are grija de fetite.Dar am vazut si o mama care tot timpul isi certa fata, ii dadea cateva palme daca fetita se lovea, ca cica de ce nu are grija; era tot timpul nemultumita de cum se comporta fata, de faptul ca se imbolnaveste des (parca ar fi fost vina fetitei).
Am vazut si bunici/bone care erau extraordinare, dar noi nu avem bunici aproape si oricum nu-s inca la pensie, si am ales varianta gradinita.

inais noi am facut primele doze Pentaxim, apoi la 1 an si-o luna am facut cel nou gratuit de la stat + componenta de Haemophilius (sau cum s-o fi numind).Vaccinyl asta cica e produs de aceeasi firma ca si Pentaxim.E adevarat ca nu a avut Julia nici o reactie, dar daca stiam ca nu are doctorita pentaxim, as fi cautat in farmacii sa-i cumpar sa stau si io linistita .Ne-a sunat doctorita in ziua respectiva sa mergem urgent s-o vaccinam ca apoi intra in concediu si nu m-am gandit ca nu are pentaxim si ea stia ce-i facusem pana atunci si nu s-a deranjat sa-mi spuna si i-a facut ce-a avut.Whatever, in tara asta toate-s pe dos.

Ma duc sa termin mancarea si-apoi sa fac o lista cu ce sa cumpar pt farmacia de vacanta, sa fac liste de cumparaturi si ce sa pun in bagaje pt ca marti plecaaam la mare, la soare

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Am venit mai devreme de la Cora....i-am luat lui Vlad o masina de mers prin curte ....dar si prin apartament, o enciclopedie fffffff frumoasa cu animale (mai am s-o iau pe cea cu plantele si cea cu pamantul), vi le recomand cu caldura, i-am mai luat ciorapei de iarna si caciulitza si asteptam cu nerabdare pantofiorii frumosi de la Piggy, moa, deja am o tinuta sa dea fetitele pe spate

Vad ca m-am obsedat de magazine....semn rau!

Am avut si un eveniment nefericit, Vlad a vrut neaparat sa impinga carutul de cumparaturi si nu stiu cum a cazut si s-a lovit ffffffff tare de fierul de deasupra rotii chiar la terminatia lui, adica pe muchie de fier, nu va spun ce hematom a facut, a urlat pana s-a invinetit si n-a mai avut aer, a fost nasol de tot. DAr acasa s-a bucurat de masinutza si a mai uitat. A plans tot drumul

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Alysh, sa stapaniti sanatosi mashinutza si celelalte cumparaturi. Si Eu sunt pasionata de carti (niciodata nu le-am avut pe cele pe care mi le-am dorit cand eram mica, din lipsa banilor... dar le imprumutam de la prietene si eram fericita si asa) dar lui Iuby i se para ca sunt bani aruncati, nu prea ma lasa sa cumpar... of.
Imi pare rau de evenimentul nefericit. Si eu am constatat alaltaieri ca devine dificil sa mergem si cu Eva la cumparaturi, nu mai are stare in carutzul ala.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Alysh: Pupam pe Vladut cel cucuiat. Sa-i treaca repede si sa va fie de bine cumparaturile.
A noastra aseara a facut surfing de coada pisicii pana cand s-a proptit intr-un toc de usa cu capul. Dar nu mai plange. Si n-a dat drumu cozii pana cand nu s-a lovit bine.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Gbi, Adriana, Belleane multumesc frumos pentru sfaturi...sunt foarte bine venite

M-am vazut cu o bona ieri in parc si prima chestie care m-a lovit a fost gramatica...si apoi, poate o sa radeti, manichiura si pedichiura...Dupa ce am stat de vorba parea ok, avea si experienta, dar tot timpul privirea mea se ducea la mainile si la picioarele ei...

Oricum o sa imi fac o lista si la urmatoarele interviuri merg cu sotul (sper sa nu aiba si el alte fixuri ca nu mai gasim pe nimeni)

Alysh pupam lovitura Vladucului mic sa treaca si sa se plimbe cu masina cea noua

Am luat si eu pt Ilinca azi o carte cu Animalele Domestice - mi-a placut ca nu sunt foarte incarcate paginile cu poze si culori...se vede bine casa, vaca, tractor etc

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor sa nu radeti de mine, cam cand incepem sa citim povesti la bebelacii nostri?

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Inais stiu o farmacista care lucreaza la Dona, diseara ma vad cu ea si o pun sa caute prin depozite etc ..iti dau de stire la lasarea serii

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Ylari, Belleane, Piggy, multumim pt cuvintele frumoase si incurajari

Ylari, eu ii mai citesc uneori lui Vlad...chiar daca nu are rabdare pana la sfarsit. Dar cel mai mult ii plac cartile cu poze si sa-i explic la fiecare in parte ce reprezinta sau cum face repsectivul animalutz. Daca ma mai si prostesc il amuz tare mult.

Belleane, mi-a placut faza cu surfingul

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

mai suntem si noi nevaccinati pe aici si aveam 1 an si 4 luni trecute. daca apare infanrix-ul ala sa ma anuntati si pe mine. am auzit ca nu mai exista in Ro pt moment. noi am fost pe cale sa facem acum vo 2 luni, dupa lungi amanri si in final n-am mai facut ca era doza aproape de expirare + vara, cald, a zis medicul mai bine nu. si am ramas cu "nu-ul"

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput