Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (122)
Raspunsuri - Pagina 21
Alysh spune:
Ah, am uitat..LAurita, da-mi si mie niste greturi, niste ameteli...vreau si eu
..ma tot trag de sfarcuri si nimic
Vlady
piggy spune:
Ylari si eu ii citesc de fapt ii citeam seara la culcare pana adormea...Povesti pentru copilandri gen Inima de urs...acum seara adoarme lemn de oboseala...ca si Alysh mai povestim ziua din cartile cartonate cu animale ..mai ales cand se plistiseste de masa spre final
Nici noi n-am facut vaccinul pentru ROR...si nici nu stim daca sa il facem sau nu..stie cineva pana la ce varsta se poate face si cati ani e valabil efectul?
Tocmai a plecat a doua bona...gramatica ok...unghiile la fel ca bona de ieri in plus albastre la picioare...hm...Gabi bona ta are oja cu sclipici ?
Parca totusi a fost mai ok ca cea de ieri si cica are si cazier, analize la zi, ca lucreaza si cu oagentie...hm vrea 5 mil pe 4 ore...pretul pietei de criza mi-a zis...
Mi s-a parut cam ciudat ca nu a cerut sa vada marfa, pardon, copilul, a venit doar la negocieri...M-am oferit eu sa i-o arat pe Ilinca la plecare...(dormea)
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)
SilviaPop spune:
o sa zici ca sunt nebuna dar nu lua decizii importante pe luna plina. astepta pana sapt viitoare si apoi alege. tine cont si de ce feeling ai. ar trebui sa le intervievezi cand e puiul treaz ca sa vezi daca tinde sa se apropie de copil, daca ii sunt dragi, etc si invers, daca o place si copilul.
http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
Lilly79 spune:
piggy nici noi nu am facut ROR-ul si nici nu-l facem.Cica se poate face pana la 1 an jumate (in alte parti am auzit 2 ani).Si cica e valabil 7 ani pt rujeola.Pt oreion si rubeola nu stiu cat, dar nu se mai face rapel.
Eu am tot citit pe internet si-am decis sa nu-l fac Juliei.Am semnat ca nu-s de-acord. La gradinita si la scoala sper sa nu avem nici o problema ca teoretic ceilalti copii is vaccinati deci nu se vor imbolnavi, nu? ![]()
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
Doloress spune:
Laura of, bietul Mircica!
Ma apuca frica acuma, al meu nu e decalotat deloc. Insa nu pare sa aiba nici o problema, decat ca se trage toata ziua de putza cand il schimb insa rade cu gura pana la urechi, deci nu cred ca-l doare ceva.
In legatura cu bonele, eu nu prea as avea incredere in nimeni. Si la soacra-mea am nemultumiri, desi saraca cred ca si-ar da viata pentru Patrick. Insa ce sa facm, trebuie sa ne intoarcem si la munci.
Insa in gradinite, crese am mai multa incredere. In plus, mi se pare tare important pentru copil sa se invete de mic cu colectivitatea, cu copii de varsta lui, sa socializeze, sa imparta, etc. Mai ales aici, in societatea canadiana, am observat cat e de important spritiul de echipa, sociabilitatea. Am vazut aici la munca oameni super-competenti dati afara pentru ca nu reuseau sa se integreze si sa socializeze cum trebuie si niste puturosi fara pereche, dar po****ri si simpatici care sunt promovati.
Acuma normal aici mai exista si calea de mijloc, intre gradinita propriu-zisa si bona, adica gradinita in mediu familial, o doamna care isi organizeaza acasa la ea gradinita, luand vreo 4-5-6 copii. Noi una din asta o sa avem pana la anul in iunie cand mi-a promis o gradinita mare de pe strada mea ca mi-l ia. Deocamdata nu au locuri.
Nu stiu de ce nu se fac si in Romania crese de genul asta, pentru putini copii, cred ca ar exista cerere.
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alysh ..ma tot trag de sfarcuri si nimic ![]() Vlady |
Sorry... Pai de ce mai Alysh te tragi de sfarcuri?????
Eu am mai facut un test azi

Rad ca nu sunt sanatoasa la cap... Negativ... 

Deci luna asta mi-am luat gandul. Astept rushii cu nerabdare ca s-o luam de la capat. Si eu care tot cautam scuze ptr ca am halit aseara juma de caserola de inghetzata cu fistic 
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Lilly79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui YLARI Eu am mai facut un test azi ![]() ![]() Rad ca nu sunt sanatoasa la cap... Negativ... ![]() ![]() Deci luna asta mi-am luat gandul. Astept rushii cu nerabdare ca s-o luam de la capat. Si eu care tot cautam scuze ptr ca am halit aseara juma de caserola de inghetzata cu fistic ![]() |
Nu te stresa, ca vine bb2. Stie el cand trebuie sa vina
Eu in luna care-am ramas cu Julia mi-am masurat temperatura in fiecare dimineata (alt stres) si in prima zi cand ar fi trebuit sa vina CM-ul mi-am facut test pt ca simptome de CM nu aveam, iar temperatura imi zicea ca s-ar putea ascunde un bebic acolo.Cand vom incepe lucrul pt bb2 nu mai iau temperaturi, nu mai calculez, nu mai fac teste, ca nu vine bb mai repede asa, ci e un stres in plus.O sa vina cand va vrea.
Inghetata de fistic zici?
Ce producator? Ca ma duc imediat afara si sa stiu ce sa caut
Si eu is dusa cu capu'
O zi frumoasa

Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
Alysh spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui YLARI
Sorry... Pai de ce mai Alysh te tragi de sfarcuri????? YLARI http://community.webshots.com/user/YLARI http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png |

ma trag si eu singura daca n-are cine sa ma traga
glumesc....cand am ramas gravi cu VLad ma usturau mameloanele si mereu ma trageam de ele, aveam impresia ca daca ma ustura in continuare totul e in regula
Vlady