Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (122)
Raspunsuri - Pagina 14
Lorich spune:
Gabita am uitat ca il cheama si Alexandru pe Raduc! Il pupam, ce moaca a facut la tort :))
Fetelor, am tranformat vorbele bune in pupicei la julituri
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
SilviaPop spune:
ce de burtici ! felicitari fetelor si sarcina usoara!
am renuntat la anticonceptionale si am tras o mare spaima ca mi-a intarziat o zi. eu am un copil care face cat 3, nu-mi mai trebuie.
eu joc in deplasare zilele astea, ma intorc peste 2 saptamani. parca vad ca mai apare o burtica pana atunci.
LA MULTI ANI pt Raducu !
va pup si sanatate multa!
http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip ... Sis ...abia astept sa vii cu verdictul. Aseara am visat c aaveai vreo 8 bblusi in burtica, erau ca niste capsule transparente, gelatinoase si miscatoare..Am ajuns la spital, ei erau toti mici, capsule,puneam mina pe ele nu stiu ce s-a intimplat si au ramas 2. Dupa ce ai nascut au crescut uimitor de repede si s-au transormat in bblusi adevarati. Simona, mami de baieti "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
Aoleu! Am avut acelasi vis!!! Doar ca eu visasem ca Victoria era mare si o asistam la nastere si exact asa nascuse si ea, 8 bblusi, mici, capsule... asa cum ai descris tu: gelatinoase, transparente... ce-o fi asta???
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Simo, Ylary, succes si bafta multa! Tinem pumnii!
Andree, felicitari si sarcina usoara, nu cred ca am zis...
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Doloress spune:
Lipseste omul o zi doua si apar gravidutele ca ciupercutele!
Felicitari Andree! Lasa ca o sa fie bine si o sa te descurci, ai sa vezi! Ce mamica tanara cu doi copii!
Succes si spor la treaba fetelor care mai incearca ! Eu m-am hotarat sa incerc la anul, nu stiu excat cand.
Nu prea am timp de nimic, am o gramada de treaba la servici... v-am pupat!
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
elenuca spune:
Salutare, va mai amintiti de noi? Ne-am intors de la tara acum doua zile si ne pregatim de o vacanta in trei prin tara, asa ca iar disparem pentru vreo doua saptamani.
Ne-am intalnit cu cuscra draga in parc, cu ginerica smecher si cu aceeasi ochi superbi de care s-a indragostit Lizuca iremediabil. Si am aflat ca scoatem majoretele pentru gravidute , vai ce ma bucur pentru voi fetelor, sa dea Dumnezeu sa fie bine, sarcina usoara va doresc .
N-am citit decat doua pagini din urma, m-am apucat si de calcat, Liz face nani dupa ce m-a pacalit in parc, a dormit fix 15 minute si s-a trezit ca o floricica....
Sper ca sunteti bine cu totii, va pup si cand ma eliberez mai intram sa povestim. Mi-ati lipsit
Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008
uite ce mare sunt !
Alysh spune:
Buna seara,
Ne-am intors de la plimbarici si am pus de un pilaf sarbesc pt Vlad la care o sa adaug si niste ficatei si o supa de legume pt Stef. Mie nu imi place nici una nici alta asa ca maine la pranz cred ca ma descurc cu o salata mare de rosii cu branza.
Elenuca, bine ai revenit, cum sa te uitam! Pupici tie si Lizucai
Laurita, hai cu vestile, de ce ne tii cu sufletul la gura????
Vlady
simonacip spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Desiree2002
Aoleu! Am avut acelasi vis!!! Doar ca eu visasem ca Victoria era mare si o asistam la nastere si exact asa nascuse si ea, 8 bblusi, mici, capsule... asa cum ai descris tu: gelatinoase, transparente... ce-o fi asta??? _ Mami de Printesa Victoria Isabella Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
Brrr...m-ai speriat!!!!! Sper ca-i doar o coincidenta..Om fi vorbit noi despre ceva de genul asta pe aici?
Gabitzule, ce atitudine are Raducu..cum masoara tortul din virful degetului..Pupam baiat frumos!
Pupam si preferatul meu Robertzel care a julit genunchii..Ofof
Ylari, bafta miine, sa dea DUmnezeu!!
Inais, nush ce m-am incrincenat asa...desi ai mare dreptate..si daca nu ramin acum si daca ma intorc la sv si daca orice ar fi...ce-o sa fie? As fi vrut sa fiu cu sis in acelasi timp asta e adevarul...dar cum vrea DUmnezeu, sanatate sa fie.
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenuca Salutare, va mai amintiti de noi? Ne-am intors de la tara acum doua zile si ne pregatim de o vacanta in trei prin tara, asa ca iar disparem pentru vreo doua saptamani. Ne-am intalnit cu cuscra draga in parc, cu ginerica smecher si cu aceeasi ochi superbi de care s-a indragostit Lizuca iremediabil. Si am aflat ca scoatem majoretele pentru gravidute , vai ce ma bucur pentru voi fetelor, sa dea Dumnezeu sa fie bine, sarcina usoara va doresc . N-am citit decat doua pagini din urma, m-am apucat si de calcat, Liz face nani dupa ce m-a pacalit in parc, a dormit fix 15 minute si s-a trezit ca o floricica.... Sper ca sunteti bine cu totii, va pup si cand ma eliberez mai intram sa povestim. Mi-ati lipsit Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008 uite ce mare sunt ! |
Hei, bine ai venit, ia uite, am inceput si noi ca si SIs cu Alysh sa scriem in acelasi timp...
Ce zici le povestim fetelor cum am cazut azi in lacul Moghioros???????
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"