Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (122)
Raspunsuri - Pagina 13
mi_bebelina spune:
Ylari, nici fiica-mea nu mananca fructele brute. De aceea ii dau iaurt cu banana si cu biscuiti(noi inca mancam blenduit) sau gris cu lapte si cu capsuni sau cu zmeura.....fiica-mea nu este o mancacioasa, insa daca ma tin de ea papa, mai o reclama, mai o sticla de 2 litri aruncata pe gresie si ii distrag atentia si papa. Succes!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Alysh spune:
Hello,
acum am ajuns din parc cu energicul meu de copil..Doamne ce mai alerg dupa el.....si o ia numai in sens opus sensului in care ar tb sa mergem
Andree, felicitari si sarcina usoara cu bebe sanatos si la termen! Chiar ca se ingroasa nr de gravidutze, ce ma bucur!
LAurita, tinem pumnii azi, abia astept sa vii cu vesti de la dr! E f normal sa ai emotii cu cresa, eu tocmai de-asta nu l-am dat, nu sunt in stare sa il stiu acolo acum. Dar asta e strict pb mea, lui i-ar putea fi f bine acolo. Dar eu mai aman putin momentul asta.
INtr-adevar daca il duci trebuie sa-l si lasi, il zapacesti de tot daca il lasi 2 ore pe zi sau il duci o perioada si apoi pauza...stiu ca nu e bine, asa am citit intr-o carte de psiho a copilului.
Danicris, multumesc de complimente, mi-a crescut inima, 1km patrat s-a facut Si eu sper sa vina bb2 si sa fie la fel de reusit ca Vlad. Doamne ajuta!
Mibebelina, cred ca e o chestie de timp, isi revine fata si sa vezi ce curajoasa devine. Si Vlad are temeri nejustificate care ma ingrijoreaza uneori dar.....e copil, e normal!
Vlady
inais spune:
ziua buna!
Am intrat sa o felicit pe Andree si sa ii urez sarcina usoara, frumoasa si un bb sanatos, cuminte si papacios! O sa fie bine. Dumnezeu le aranjeaza pe toate, ai sa vezi!
Laura te asteptam cu vesti...!
Simona mai dar tu esti catranita rau cu neramasul asta...termina! Zau! Relaxeaza-te!! Si daca e sa te intorci la job ce-i? Si daca nu o sa mai fie jobul ce-i? Zau nu-i un capat de tara. Cea mai importanta e sanatatea. Stiu ce zic! Bb al 3-lea va veni cand trebuie, nu cand te incrancenezi tu mai abitir! Intr-un fel iti inteleg nerabdarea. Si eu imi doresc un al 2-lea copil. Cumva dupa toate cele prin care am trecut in anul acesta cu Iasmina, parca mi-l doresc mai abitir. Si mai repede. Desi spuneam ca as vrea sa mai astept. Insa nu-mi iau repere de nici un fel: pana se termina CIC, pana face Iasmi "x" ani, etc. E mai simplu asa. Fara nici o presiune.
Noi am fost in parc cu Daria. Parca am reintrat putin in normalitate. Cu atatea boli si probleme si concedii...nu o mai vazusem de-un car de ani. Am fost in parcul cel nou de la Palatul Copiilor. Alysh cand ne mai vedem pe acolo? Voi in ce parc iesiti de obicei?
Merg la treburile mele...Iasmina a adormit in masina si doarme in continuare acum.
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
belleane spune:
Salutare,
Andree: Felicitari pentru burtica. O sa te descurci, chiar si cu 2 copilasi si asa micuti o sa se iubeasca mult.
Laura: Bafta la doctor! Singura pb la cresa ca probabil va lua toti virusii pana in primavara. Dar dupa aceea va fi foarte rezistent. Eu am fost la cresa si am amintiri foarte placute desi ai mei se simteau vinovati. Am inteles ca la unele crese ii pune pe olita direct pe scaunelul de masa.
Noi tot in Spania vroiam dar sunt prea multi romani cu reputatie proasta acolo si in plus sunt si separatistii aia cu atentatele lor.
me_bebelina: si a mea e sensibila la zgomote si imediat ce aude
sare in brate la mine. Desi noi nu suntem speriati si nici nu i-am atras atentia cumva la zgomote. Cred ca e ceva trecator.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
Lorich spune:
Hop si noi. Adica hopa sus! A cazut Robert in parc, pe o alee care avea niste pietricele fine (carate tot de ei, copilasii) si s-a julit foarte tare, taiat asa mai mult. M-am umplut de sange pe bluza... noroc cu trusa de prim ajutor.
Deci Andreea sa fie cu noroc, sa fie cu codite, cu coitze, cu ce vreti voi, dar mai important sa fie un bebe sanatos, nascut de o mamica sanatoasa! O sa fii surprinsa de ce bine se vor aranja lucrurile, o sa vezi, nu vb din experienta, dar simt eu ca va fi perfect. Te pup draga mea!
Mai, eu v-am zis ca am asa o slabiciune pt gravidute?Mi-s dragi, le zambesc, parca sunt surori, prietene de-ale mele, sunt nebuna! De asa m-am simtit minunat ca gravida, of, imi faceti pofta Mi-am dat seama de ceva- de acum vor tot aparea vestile astea, asa ca hai, cine mai doreste, cine mai pofteste, Ylari, Simo!
Alysh da, ai un baiat de milioane si parca e si mai si in realitate!
Laura (scriu dupa mesajul pt Alysh, ca tot e ea a treia gemenuta a ta) asteptam vesti minunate!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Reallaura spune:
Mi_bebelina, Alysh, Belleane merci de sfaturi....of! O sa fac tot posibilul sa fie bine cu cresa si sa-l las acolo in fiecare zi - mai ales ca vreau sa fac un curs la British Council de Legal English, nu stau degeaba!
Lorich, Alysh, Danicris, Inais numar minutele!! abia astept!
Alysh azi am fost cu el la piata, nu vreau sa-ti spun ca a tras de toate tarabele si ca a stat numai in picioare in carut, intors spre mine, cu mainile in sus si urlind.. hai ca ne vedem cat de repede! - ca apoi incepem cresa...
Lorich imi pare rau de cazatura...vreau sa-ti spun ca Mircea are genunchii numai juliti, cum trece o buba apare alta... Robertzelul sa treaca buba!
Fac o placinta cu branza dulce si stafide sa mai am pentru Mirci dimineata. Bine ca doarme...
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
gabitzam spune:
Am uitat sa va arat pozele cu Raducu de Sf. Alexandru, cu tortuletzul. Vedezti incepand de www.dropshots.com/gabitzam4#date/2009-08-30/14:07:11" target="_blank">aici. E si un filmulet.
Alaturi de SEBI
Reallaura spune:
Mmm, a papat si tort!! Ce de sus se uita la tortulet...nu stie daca sa se bucure sau sa se rasfete... Eu nu am luat-o in serios p-asta cu Sf Alexandru, adica nu am facut urari...
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
belleane spune:
Gabitam: a crescut Raducu mult observ ca seamana tare cu tatal lui. Cred ca s-a temut la inceput ca va trebui sa manance singur tot tortul.
Lorich: pupici pt Robertel. Sa-i treaca buba repede. Si a mea e julita prin genunchi.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Am uitat sa va arat pozele cu Raducu de Sf. Alexandru, cu tortuletzul. Vedezti incepand de www.dropshots.com/gabitzam4#date/2009-08-30/14:07:11" target="_blank">aici. E si un filmulet. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) Alaturi de SEBI |
Gabitza ce frumos e Raducu, si cum se uita el nedumerit la tortul acela, vorba Laurei, i-a fost teama ca trebuie sa-l pape el pe tot! Imi place poza aia in care il pupi cu simt de raspundere, la fel o pup si eu pe Eva, ii trag niste stampile pe oki...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png