Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Seara buna, fete cucuiete !

Lori, gand la gand, azi mi-am fiert cartofi, am ras branza peste si am putut si eu manca. Iar limonada mi-am facut cateva zile, acu’ nu pot s-o mai vad. Multumesc ca te-ai gandit la mine.

Inais, saru’mana, sa dea Dumnezeu.

Alysh, sunt indragostita iremediabil de Vladi al tau, pozele sunt superbe, sa-ti ajute Dumnezeu sa mai faci macar un copil ca Vladi este o minune.

Andreea, felicitari, sa va dea Dumnezeu sanatate. Nici eu nu am ajutor, sa speram ca ne vom descurca, fetele ne-au incurajat dupa cum ai vazut.

Simonacip, stai linistita, de data aceasta o sa ramai mai devreme, luna viitoare apare si a doua liniuta, spor la treaba. Ah, cu olita, sa stii ca exact asta ii spuneam sotului, asa cum Vladuc nu a baut cu biberonul probabil ca nici la olita nu va sta ci doar pe wc, cu reductor.

Laurita, te astept maine cu vesti. Si eu sunt balonata rau, exact cum spui am o burta de 4-5 luni. Oricum lumea care ma vede crede ca sunt eu nesimtita si mananc mult. N-am spus nimanui pana acum, voi sunteti singurele carora m-am destainuit. Ce fete vor face parintii nostri … Si la Vladuc le-am spus pe la sfarsitul lunii a treia.

Noapte buna, pitici si mamici !

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

mai fetelor, e epidemie de burtici pe aici. ma bucur foarte tare pt voi, si va urez o sarcina usoara tuturor celor avizate.
Felicitari, Andree, sa fie bebe sanatos, ca de descurcat sigur te descurci.
ylari, la ce semne zici tu acolo, eu zic ca e bebe, dar ai fost tu cam nerabdatoare. mai repeta testul peste vreo cateva zile. asteptam vesti bune.
simona, lasa ca o sa vina si la tine bebe, si toate o sa se aranjeze asa cum vrei tu.
Desire, imi pare tare rau de toata munca voastra. sper sa recuperati ceva din cheltuieli de la asigurare.
Danicris, lasa ca trece ea si starea asta de greatza. eu nu pot sa iti dau niciun sfat, nu am experimentat-o, dar asculta fetele.
cleo, bine ai revenit. tb sa recunosc ca m-am uitat pe pozele tale, dar in mare mare fuga. mi-au ramas insa niste peisaje superbe pe retina.
pup fetele pritene care se fugaresc pe aici, alysh cea rea la examene (si eu eram la fel, ma plimbam ca girofarul prin clasa) si laura. Laura, mircea o sa se obisniasca repede la gradi, ai sa vezi. mai greu o sa iti fie tie, dar peste putin timp, cand o sa creasca burtica, o sa iti prinda bine. e mai rau sa il zapacesti cu catgeva zile la gradi, cateva acasa.

sa va zic si cateva vorbe despre noi? eu sunt la munca super super aglomerata. teza, priect, intalniri, predat. nici nu imi vad capul. de aceea nici nu mai intru pe forum. am inceput sa imi iau de lucru si acasa, desi de cele mai multe ori ma intorc cu articolele neatinse.

teodora se lupta in continaure cu o maselutza. are gingia asha de umflata, mititica, parca ar avea un abces acolo. si baga degetul in gura si plange, parca ar vrea sa spuna ceva. dar vad ca nu a facut febra, nooapte doarme bine. sper sa treaca repede.
este indragostita de gradinitza. dimineatza cand ii zic sa mergem la copii, incepe sa bata din picoare pe loc, ca un calutz.
aseara i-am taiat bretonul. mi se pare ca s-a schimbat asha de mult. acum parca are fatza de copil, nu mai este bebe. imi vine sa o pup nonstop.
este foarte dulce cand o luam in bratze, ne bate "prieteneste" pe spate.
si intzelege, mai fetelor, totul. nu imi vine sa cred. ma uimeste de la o zi la alte. imi arata chestii pe care eu nu i le-am spus niciodata. de unde le-o fi prinzand?

eee, cam atat cu lauda. ma asteapta vreo trei articole sa le citesc in seara asta. sper sa nu ma dea gata si sa ma adoarma.
va pup si mai viu eu pe aci.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

FEtelor, va multumesc din suflet pt urari!Acum am venit de la urgente ca am vrut sa stau linistita pt ca dr meu e in concediu pana in 15 septembrie,si am o matusa care lucreaza la spital si am mers la ea sa ma duca la o dr de garda.Deci sigur e bebe,eu inca sunt fericita dar si speriata ca nu ne vom descurca, in plus ma gandesc ce va fi cand voi sta in spital cu bb2 ,cine va sta cu Eric ,mai ales ca noaptea el nu adoarme fara mine.Sper ca totul va fi bine si ne vom descurca.CAt despre situatia financiara eu nu beneficiez de cei 85 % deoarece cei de la mine de la servici cand m-am angajat m-au incadrat la salarul minim iar restul banilor ni dadeau la negru cu toate ca am lucrat la un dealer vodafone,da asta este.
Cat despre cresa am vrut sa il dau si eu pe Eric la cresa ,dar toate de stat sunt ocupate iar cele private pt program scurt cer in jur de 500 lei iar program lung e 800 lei si pt noi nu merita.De asta imi e tare groaza cum ma voi descurca cu bb2 pt ca sotul meu lucrea 2 zile de dimineata de la 11 pana noaptea la 12 iar 2 zile e liber si imi e groaza de cele 2 zile cand voi fi singura daca voi face fata.DAr Dumnezu ne va ajuta cu siguranta.
Va multumesc mult inca o data !Va imbratisez pe toate si pe toti!!!

Andreea , de Eric (31 Mai 2008)

Evolutia lui Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Andreea felicitari! Nu-ti face probleme ca ai destul timp sa te gandesti la o solutie...Cei 6 mil ii primesti? Daca da o sa primesti in continuare si la bb2 plus 2 mil alocatia...concediul de la eric se considera stagiu de cotizare si va trebui sa iti mai bagi ceva medicale sau somaj ca sa ai 12 luni cotizate...sau sa lucrezi vreo 2 luni...Daca vrei iti explic mai clar...eu am 2 ani si 2 luni diferenta si am intrat din CIC1 in medicale si apoi in CIC2

Danicris pe mine m-a ajutat mama cam 1 luna dupa operatie...dar dupa, pe Cristi l-am dat la o gradi particulara pana la pranz (tot 5 mil am platit) si Eli si-a facut program astfel incat sa putem merge la plimbare la ora la care il luam pe Cristi...a fost tare bine ca il luam gata mancat si ii culcam pe amandoi, iar seara ma ajuta tati...Acum da dorm amandoi in cate un pat www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/S59851606" target="_blank"> din asta de 70X160...In Croatia i-am culcat asa cu paturile unite si au fost tare fericiti...Aseara a fost si acasa prima noapte in care au dormit in aceeasi camera si totul a fost ok...Deja Eli doarme in camera lor fara probleme...azi la pranz a dormit 3 ore!...Pentru noi a fost foarte usor sa-i mutam din patul nostru...cu toate ca nu prea au dormit in patut cand erau bebelusi ci numai in pat mare...Acum sunt incantati de camera lor...dar si eu sunt...Nu cred ca o sa ma apuc curand de zugravit...ami avem de pus la punct detalii mai mici...o sa mai facem o vizita la Ikea luna asta!

Promit sa pun poze cand termin!

Va pup!

PS: Ylari eu la amandoi kinderii am avut primul test negativ!!! Am luat unul mai ieftin si abia dupa o sapt mi-au iesit liniutele...clear blue nu a dat gres!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Miha, nu se poate lua prenatal intre CICuri? EU asa ma gindeam, ca doar avem dreptul la prenatal inaintea unei sarcini.
Si ai mei dorm impreuna la prinz in patul mare si sunt fericiti, cind se trezesc se tavalesc, se pupa...Oricum la cele 2 camere ale noastre, cind va veni bb, tati va dormi cu ei in patul mare si eu cu bb mic in sufragerie...Pina la noi dispozitii...Poate vom contrui si noi.
Asteptam pozicile.
Sis ...abia astept sa vii cu verdictul. Aseara am visat c aaveai vreo 8 bblusi in burtica, erau ca niste capsule transparente, gelatinoase si miscatoare..Am ajuns la spital, ei erau toti mici, capsule,puneam mina pe ele nu stiu ce s-a intimplat si au ramas 2. Dupa ce ai nascut au crescut uimitor de repede si s-au transormat in bblusi adevarati.
Andree, nu-ti face probleme cu cresterea lor, mai ales ca din doua in doua zile sta sotul cu tine. Ericutul va fi si el mai mare cu 9 luni!! Si in final poate vei gasi loc la cresa. Multe locuri devin disponibile dupa citeva luni, multi copii/parinti nu rezista la imunizare si ii retrag.Dar daca il dai ar fi bine sa-l dai cu 3-4 luni macar inainte sa nasti bb2 ca sa se imunizeze cit de cit Eric si sa n-aduca toti virusii la bb mic.
DanaH, cred ca e tare dulce Teodora cu breton...Chiar aseara visam ca trebuia sa ma tund la un stilist si sa-mi faca breton...Ce vise mai am si eu, amestecate, alambicate, incoerente..
Ylari cind iti mai faci test sa-mi zici si mie, parca mi-as mai face si eu unul

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna dimineata si de la noi!
Iata a inceput o noua zi.....de munca, adica voi continua cu copt vinete si daca am timp fac si compot de piersici pentru iarna.
Felicitari burticilor, Ylari si Simonacip succes in incercarea voastra de a avea bb2 si bb3. Si eu vreau bb2 insa nu chiar acum, poate peste vreun an. Acum inca nu sunt pregatita, mi-e teama iar de stat la pat 5 luni(la Delia asa a fost, de la jumatatea lunii decembrie a trebuit sa stau cu burta-n sus)si, la fel, nu are cine sa ma ajute. V-am mai spus ca mama sta la 2-3 blocuri de mine si degeaba. E singura persoana cu care Delia nu e prietenoasa, stie ea de ce. In schimb, cand il vede pe tata, e cea mai fericita. Ba chiar mama a ajuns sa fie invidioasa si i-a spus: "Pai da, pe tine te iubeste ca tu te duci in fiecare zi sa o vezi!"(de parca pe ea ar fi oprit-o ceva sau cineva)
Adriana, poate ne povestesti mai multe despre Delta, vrem si noi sa mergem pe la sfarsitul lunii.
Eu pozicile inca nu le-am descarcat, sper sa o fac curand ca sa va arat si voua.
Fetelor, mai e vreun copil fricos ca fiica-mea? Nu cred. Ii este frica sa mearga singura, neaparat trebuie sa ma tina de un deget. Daca o imping sa se duca la taica-su se lasa pe spate sau se aseaza in fund, daca ii pun hamul stie ce o asteapta si incepe un urlat...Eu nu imi fac probleme, stiu ca e fricoasa si ca va merge ea singurica intr-o buna zi. Merge tinandu-se de pereti, de-a busilea nu mai vorbesc.....pana acum vreo 2 saptamani nu iesea din camera in care o lasam, ii era frica....acum insa toata casa e a ei.
Fug la vinete si revin!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna dimi fetelor.
Va multumesc tuturor ptr incurajari. Mai fac maine un test, simo. Am auzit ca cele de la minut sunt cele mai rapide. Hai sa va zic, ca sunt cu capu'. Mai aveam un test de ovulatie in casa si l-am facut de dimineata, a iesit pozitiv. Cica cei 2 hormoni BHCG si cel luteinic (care apare la ovulatie) sunt aproape identici si ca daca esti gravi iese pozitiv testul de ovulatie. Poate mai am o shansa, de aia o sa-l repet maine pe cel de sarcina.

Laura pai sigur ca ne vedem, dar atentie, miercurea viitoare! Eva e super bine, eu si Iuby inca tushim ca 2 magarushi. Nici eu de alaltaieri nu i-am mai dat nimic Evei.

Of pe mine ma supara fata asta ca nu papa fructe. Ieri am zis ca i le pun in cap... Si stiti ce e culmea? Alaltaieri a papat. Acelasi fruct. Am mai cumparat struguri ca mancase la nashi-sa, dar cand am luat eu n-a vrut nici sa se uite. Zic, bine, lasa ca-i pap eu. Si m-am apucat sa mananc, cand mai aveam vreo 5 boabe a venit si ea sa cersheasca. Sa mor, nu alta! I le-am dat pe alea...

Aaaaa, asta cu olitza e SF la noi. La mama are olitza dar nu vrea sa se asheze pe ea. Il punea pe catzelul cantaretz de la Fisher price In schimb ptr la noi acasa n-am cumparat ... ca ma streseaza Iuby ca sa-i luam nu stiu de care, sa fie rezistenta... pai i-o aduc pe aia de tabla a mea din subsol ca sa fie frumoasa, bla, bla... asa ca i-am zis lui sa cumpere una pe gustul lui. Pana acum... nada.

Dani bine ca ai descoperit ca poti sa papi cartofi cu branza fara probleme. Pupici, lasa ca or sa treaca si greturile.

Andreea, of imi pare rau ca nu beneficiezi de 85%... Lasa ca o sa va ajute Dumnezeu, mereu le aranjeaza cum stie El mai bine!

Dana H pupam scumpa bretonata. Of si Eva ieri cand ma uit la ea, vad ca-i iese sange din guritza ... wow, nu va zic cat m-am speriat. Cu chiu cu vai am facut-o sa ma lase sa ma uit si am vazut ca i-a spart si ei gingia la o masea de sus. Daca nu ne chinuie de vreo 2 luni maselele astea nenorocite, ca nu mai ies odata. Of si nici n-au rasarit caninii...

O zi buna.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata scumpele

Sis chiar octeti mai?? Ziceai ceva de gemeni nu de octeti!
Mihaser visez si eu la o camera cu patuturi d-alea la copii, ma duc la IKEA si salivez dupa ele, imi plac de nu se poate, cu niste asternuturi colorate!
DAnaH sa ne pui poze cu Teodora tunsa! Si spor la treaba!! poate ai dreptate cu cresa, dar mie nu-mi place ca nu au personal si la o grupa de 15 mici, sub 17 luni ei au pentru ambele ture o asistenta si 2 infirmiere... asta ma sperie.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Referitor la olita, aici pot spune ca nu sunt probleme. Am o olita ca cea a lui Raducu si Andrei de Gabitzam, v-a aratat ea mai demult poze, cu partea din fata detasabila cu manere si o bila pe care o tot invarte cand se plictiseste. Pipi deh, face si in pampers, dar kk doar la olita.cred ca s-a obisnuit si nu poate altfel. Ca sa nu se plictiseasca ii mai dau jucarii cand sta pe olita, ii mai dau carticele ca deh, e fata lu' tata si asa face si el, staaaa pe buda de il uita Dumnezeu acolo cu toate pliantele de la Carrefour, Cora, praktiker si altele(carti citeste doar in tramvai cand se duce la munca, din cauza asta nici nu vrea sa se duca cu masina). Am patit si sa bage mana in olita si sa se murdareasca pe fata, de multe ori gasesc si cuburi langa kk cel motat....important e ca e prietena cu olita. cumnata mea are la copii olita gen fotoliu si nici nu vrea cel mic(de-o seama cu Delia) sa auda de ea.Probabil e incomoda, nu stiu.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Reallaura, din experienta mea iti spun ca parintii sunt cei care sufera mai mult decat copiii pana se acomodeaza cu colectivitatea. Du-l la cresa ca sa il imunizezi pana apare bb mic si ca sa fie independent. Isi face si un program si iti va fi si tie mai usor. Si eu aveam de gand sa o duc pe Delia, insa daca m-am gandit sa ma intorc in invatamant, nu mai are rost ca o iau cu mine de la 2 ani. Asa e sistemul nostru, cu putin personal si multi copii, dar nu te speria...vor avea grija de Mirciocul tau(nu te supara, e un alint, asa il alintam si pe nepotelul nostru pe care il cheama tot Mircea). Chiar daca il iei la pranz o perioada tot e mai bine decat daca il duci 2 zile si 3 il tii acasa.Hai ca mai ai 2 saptamani sa te obisnuiesti cu ideea.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput