Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Am vazut pozele de la ferma animalelor. frumoase.Mergem si noi.

Adriana: la Grecia ne oprisem dar e greu cu limba. Ne gandeam sa ne facem o pensiune/hotel pe acolo. Dar vrabia malai viseaza...

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am fost la sedinta de la cresa astazi. Vaai, asa ma trec toate emotiile, nu stiu cum trec eu de capitolul asta...tare mi-e ca renunt eu inaintea lui...In primul rand ce fac de dorul lui??? deocamdata am amanat pentru 2 sapt dusul la cresa...pana la urma incerc sa-l duc trepat si cat mai putin deocamdata, cat pot sta cu el. problema era cand nu voi putea sta cu el.
DAr nici prea mult nu are voie sa lipseasca...o sa incerc sa-l mai iau pe la 12

Azi i-am dat sa manance varza cu ciolan si kaizer afumat, sper sa fie ok, sunt copii mari deja.

Adriana superbe poze cu fetele! Si foarte artistice!!
Alysh ce-mi place de Vladut pe ponei!! Mircea nu a vrut sa stea...
Belleanevad ca ti-a raspuns alysh...ce scumpe fetele ca s-au bucurat sa se revada
revin

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Buna fetelor,

Nu am citit nimic ca de obicei!!!Rusine sa-mi fie!

Intru sa vad zic ceva!!!Eu vreau sa duc traditia mai departe de mai -iunie asa ca...... MI-am facut azi 2 teste si ambele au iesit 2 liniute!Sincera sa fiu sunt putin speriata,nu a fost ceva planuit,si mie frica ca nu o sa ma descurc pt ca eu nu am nici macar un ajutor pt ca mama e departe iar soacra nici nu comentez ca nu vine sa il vada pe Eric si face tot felul de lucruri.Sper totusi ca va fi bine!Mai am o problema!MA dor f tare ovarele ca si cum mi-ar veni ciclu ,e normal??Pt ca de asta nici nu m-am stresat sa imi fac test mai devreme pt ca aveam simtomele ca inainte de cilcu!!!
VA puppp!

Andreea , de Eric (31 Mai 2008)

Evolutia lui Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andree27

Buna fetelor,

Nu am citit nimic ca de obicei!!!Rusine sa-mi fie!

Intru sa vad zic ceva!!!Eu vreau sa duc traditia mai departe de mai -iunie asa ca...... MI-am facut azi 2 teste si ambele au iesit 2 liniute!Sincera sa fiu sunt putin speriata,nu a fost ceva planuit,si mie frica ca nu o sa ma descurc pt ca eu nu am nici macar un ajutor pt ca mama e departe iar soacra nici nu comentez ca nu vine sa il vada pe Eric si face tot felul de lucruri.Sper totusi ca va fi bine!Mai am o problema!MA dor f tare ovarele ca si cum mi-ar veni ciclu ,e normal??Pt ca de asta nici nu m-am stresat sa imi fac test mai devreme pt ca aveam simtomele ca inainte de cilcu!!!
VA puppp!

Andreea , de Eric (31 Mai 2008)

Evolutia lui Eric

Felicitaaaaari!!!
Al meu a iesit negativ. M-a mancat in fund si l-am facut. Poate l-am facut prea devreme...
Mda, deci felicitari! Stiu ca e normal sa te doara burtica, asa, vag m-a durut vreo luna pe mine la Eva.
Pupici, Doamne ajuta!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreiuta mami, felicitari! Eu ma bucur pentru tine ca o sa fii mamica tanara si cu doi copii superbi.

Ylari, ai rabdare, mai fa-l o data atunci cand trebuie

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Andree bravo, nu te speria, ai sa vezi ce bine va fi, ce usor e la al doilea..plus ca acum e de pofitat de legea asta..cine stie cite vor mai beneficia de ea?? E f normal sa te doara sanii si burtica...
Ylari..of, si mie imi pare rau ca nu esti..poate era prea devreme, dupa simptome as zice ca esti..
Daninasol cu greturile, le-am experimentat asa tare la ambele sarcini...Ce voiam sa-ti spun ..stiam ca citricele fac mai rau pt ca cresc aciditatea stomacului...care si asa e mare. Poate cum zice Lorich cu limonada sa fie mai bine
Lorich,Ylari, Adriana multumim pentru compasiune...sper din suflet sa se intimple. Adriana, ai avut dreptate la Matei mi-a luat 8 luni sa ramin, dar acum vreau sa ramin mai repede pentru ca nu vreau sa ma intorc la servciu intre CICuri...Cu cit intirzii cu atit se poate sa fiu nevoita sa ma intorc si la sv...
Adriana, superbe pozele, ce liniste imi sugereaza si ce frumos acolo!
Mi_bebelina, ce concediu de invidiat ati avut! Sa va fie de bine!
SIs, lasa mai ca mai rau il zapacesti dc il iei dupa cum iti pica tie...lasa copilul ca se va obisnui..SI eu trec prin starile astea desi sunt la al doilea pe care il duc la cresa...dar nu trebuie sa ne gindim atita ca noi le facem viata grea..Ne simt.
Alysh..examinatoare...Wuuu
Belleane, emigrati deci??Sa dea DUmnezeu s ava gasiti locul...oriunde ar fi

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

salutare fetele,
vad ca se ingroasa randurile gravidutelor, sa fie sanatoase...cine mai pofteste, cine mai doreste
pupam copiii cu problemute, sa treaca repede, sa se faca bine. lui Iustin i-a trecut panarama aia de virus si acum ne punem pe refacut falcute si chiscute..mult a mai suferit..si stiu cat de mult a suferit pentru ca am luat si eu virusulam gatul inflamat, febra, ma dor toate cele..bietul copil..asa ca fetele din Canadica..atentie mare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Wooooooooooooow, Andree e normal sa te doara ovarele, vine bb! LAsa ca DUmnezeu stie ce face, felicitari! O sa te descurci cu bb, te-ai gandit sa-l dai pe Eric la cresa??? Ca si eu tot d-aia il dau pe Mircea...nici pe mine nu ma ajuta nimeni in timpul sapt la nimic! Intr-adevar, il mai las la socrii in we, dar toata treba cu el o fac...
Sis hai ca vedem noi si cu cresa asta. Deocamdata mai am 2 sapt!
Belleane noi vrem in Spania!! ce zici? Cald, cea mai frumoasa limba, o tara superba etc etc. Pacat ca sunt printre primii la somaj cu criza asta...
Lorich lasa draga sa vorbeasca rudele rau intentionate. Tu sa fii fericita ca ai putut sa alaptezi atata! SI eu il mai tineam daca nu plecam in concediu fara el... hihi Lui Mirci o sa-i placa sanii ff mici. Cum ii crestem asa ii avem
Inais sanatate multa carliontzului!! SA se faca bine repejor!
Ylari hai ma ca ti-ai facut testul prea devreme. Sper sa ne vedem miercuri. cum mai sunteti?? noi suntem din ce in ce mai bine. Nun-l mai tratez cu nimic, aerosolii au facut minuni,. Tu ce-i mai dai??
Mi_bebelina bine ati venit, v-a scapat vreun locsor nevizitat?? Ca mi se pare ca ati vrut sa epuizati tot, acum Sper ca v-ati simtit bine si ca vedem si poze in curand!
Danicris Mircea are tot olita-fotoliu cu ratuste pe ea si etc. Nu vrea sa auda de stat pe ea.ii pun pampersul si face in el. o cacareaza. Il schimb, face alta cacareaza. Toata ziua ma tine asa. Scuze daca m-am grabit, maine ma duc la eco. sunt tare curioasa, nu mai pot. Am facut o burta fantastica. ZIci ca-s in 4 -5 luni. Tu cum esti?
Stefanysanatate si tie, bine ca e puiul mai bine!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ah, Dani...cu olitza uitasem sa-ti spun. David n-a stat niciodata pe olitza, nu suporta desi l-am pus de pe la 9-10 luni...Nu stiu cum facea la cresa, cred ca acolo totusi il puneau ca era program de olitza. Acasa facea DOAR pe reductor de WC.Deci..nu-ti face griji, s epoate si fara olitza..

Simona, mami de baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Ah, Dani...cu olitza uitasem sa-ti spun. David n-a stat niciodata pe olitza, nu suporta desi l-am pus de pe la 9-10 luni...Nu stiu cum facea la cresa, cred ca acolo totusi il puneau ca era program de olitza. Acasa facea DOAR pe reductor de WC.Deci..nu-ti face griji, s epoate si fara olitza..

Simona, mami de baieti

si alexandru a facut absolut la fel: la gradi pe olitza, acasa never olitza, numai wc si pt scurt timp cu reductor.

Poze

Mergi la inceput