Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(56)*
Raspunsuri - Pagina 6
aris26 spune:
hhahaha ar fi o idee cu cearceaful. si asa copilul trebuie dezbracat, eu in haine de sacrificiu...
eh, ne apucasem...vorba vine. a avut ta-su o incercare asa...dar l-am pus la punct si nu s-a mai repetat. bine acuma...na...eu pe mosh craciun nu l-am vazut inca. te pomenesti ca ma trezesc cand mishca copilul
nu ma astept oricum sa iasa cat ash bate din palme, eu la primul m-am chinuit ceva si desi sarcina m-a ajutat boala asta a mea recidiveaza. probabil cand o sa vreau o sa o iau de la capat cu monitorizari laparoscopii si alte alea. deci nu va tineti rasuflarea pt mine
Citat: |
citat din mesajul lui Kea aris, acum pricep si eu ce inseamna diversificarea asta, o mozoleala pana-n talpi Si apropo, cica daca pui un cearsaf de sacrificiu sub scaun, nu mai trebuie sa speli toata ziua pe jos. felicitari!!! Si parca te apucasei de treaba pt inca un Alex, mai asteptam mult? Keutu cheliutu 5 luni |
25 martie 2009
Gaza22 spune:
Tocmai am reusit sa o culc pe matzi. Am tras un ras si o harjoneala inainte de ne-a treminat pe toti trei.
Vreau si eu sa ma inscriu daca mai faceti o comanda comuna de hainute, da sa ma anuntati din timp ca probabilvoi avea nevoie de vre-o 2-3 zile sa vad toate produsele
Aris super diversificarea asta, se pare ca diversifici si aspectul hainutelor,designul scaunului si a tot ce va inconjoara. Si hai ca poza pe care ai pus-o e cu cereale (cred) care sunt albe deci e mai acceptabil dar tare as vrea sa vad una cu suc de morcov Abia astept sa-i arat sotului sa stie la ce sa se astepte.
Monnovas vreau si eu lapte de capra, eu am crescut cu el cand mergeam la tara, e super. Se zice ca e cel mai sanatos lapte si nu e asa de gras ca cel de vaca, dar vezi ca are un cu totul alt gust si multora nu le place. Daca esti multumita de produse da-mi si mie datele de contact si cateva detalii. Mi-e asa de dor , n-am mai baut de un car de ani.
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem patru lunite
aris26 spune:
saru-mana
pai nu ii dai masa "solida" afara. oricum e clar ca mai greu pleci undeva dupa ce incepi diversificarea. asta daca nu vrei sa ii dai borcanele. si eu am mai zis, poate nu of fi toti copii ca al meu. eu il banuiesc ca se mozoleste tot ca sa fie sigur ca il bag in chiuveta dupa. doar stiti ca apa e slabiciunea lui
citat din mesajul lui olishka Aris felicitari pentru piciul voinic Tare si porcusorul? DEci asa arata un copil devirsificat Sa ma pregatesc....Cred ca il hranesc afara Olga, mamica lui David iepurasul |
25 martie 2009
alina.n spune:
citat din mesajul lui millie Luana si Dragos Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009) |
LMA!!! si de la noi.
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
Monnvas spune:
Arisica pai... de-aia am mancat noi pana acum in cada. Bine, noi inca nu stam singurei in funduletz.
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
aris26 spune:
gaza - era mar copt cu branza...copt pt ca pe cel crud nu vrea sa il vada ca e acru(apropos de discutia noastra). sucul de mar il bea super frumos din biberon(a fost circ la inceput cand il dadeam cu lingurita pt ca peteazaaaaa), marul simplu pasat, iar nu scapa nici o picatura pe langa gura...dar cred ca branza e caaaah rau ca altfel nu imi explic. o sa incerc de maine si piersica/nectarina. poate e mai parfumata si nu mai simte branza. e tare fraier ca nici nu stiti ce buna e branza asta calcica
25 martie 2009
lysbeth spune:
Aris, eu am pui de tara primiti de la mama pe care i-am transat si pus frumos la pungute mici. O sa dezghet cate o punguta cand va fi cazul si o sa-i fierb carnita bestiocului
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
Leeloo21 spune:
felicitari ari pt rezultate super!!!
si tudor are tot 7000 gr si 69cm..la 5.2 luni
noi incepem de maine daca se vindeca funduletul lui tudor supita cu carne..pui de la tara de la alin..am facut acolo 14 pungulite de bucati din pui..le-am pus la cobge si le scot cate una pe zi..pt a doua zi normal..deci ai ce face cu un pui intreg..
am mai tras de putilik si cu coltul de finet...dar se face mica si alunecoasa..nu stiu cum sa fac...si nu vreau sa ma laud..dar tudor e dotat bine!!!
in alta ordine de idei...azi noapte mamio cu tati tudor s-a trezit apoi mami dar a adormit repede si m-am pus iar langa tati
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)
alina.n spune:
bravo felicitari lui bb Alex
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
aris26 spune:
f buna ideea. maine incerc si eu in chiuveta sa vedem. poate mananca si mai bine ca tot ii place lui acolo
citat din mesajul lui Monnvas Arisica pai... de-aia am mancat noi pana acum in cada. Bine, noi inca nu stam singurei in funduletz. Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
25 martie 2009