Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(56)*
Raspunsuri - Pagina 5
aris26 spune:
a plecat si pediatra de la noi mai devreme. asa de incantata a fost de mitzul meu ca nu imi mai incap in piele de mandrie. s-a minunat ce mushchi are(v-am zis ca i se taie gamba ca la atleti), ne-a laudat ce bine ne-am adaptat unul la altul si m-a felicitat ca nu am fost rigida in absolut nimic. s-a minunat de dinti si a zis ca iese si al doile jos cat de curand ca e apropae la suprafata. cei de sus se pare ca apar curand...o sa aiba gura plina de dinti. ne-a dat voie in fund cand si cat vrem, pt ca a vazut ca sta singur perfect drept si a zis ca atunci inseamna ca e pregatit. mi-a facut capul calendar cu diversificarea...iar sunt capie. mi se pare ca nu o sa mai fac nimic altceva decat sa ii gatesc domnului. nu mi-a dat voie sa congelez absolut nimic(totul pregatit proaspat)-aviz provista. a zis ca din toate punctele de vedere este cu o luna jumatate inainte de grafic. are 7kg si 69cm
gataaaa m-am laudat destul
25 martie 2009
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Olga ia uite: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=111169 Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
Multumesc Ii fac si eu masaj dar nu cedeaza
Olga, mamica lui David iepurasul
Monnvas spune:
Aris felicitari, cand e vorba de copii niciodata nu te lauzi destul .
Fetelor,
am descoperit in apropiere de Bucuresti o ferma de capre. Livreaza lapte si branza si in Bucuresti, aduse la domitil. Am comandat azi si duminica vine nenea acasa. Pot sa ii fac piciului branzica din lapte de capra? Din cate stiam, e mai apropiat de laptele uman decat cel de vaca.
Daca o sa fiu multumita de produse va zic si voua, macar noi oamenii mari sa ne bucuram de branzici si laptic proaspat!
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
aris26 spune:
multumeeesc
Citat: | ||||
citat din mesajul lui denisamada
Corect! Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
aaa...ieftin 400??? eu tocmai am vrut sa zic ca e scump.
poate doriti sa vedeti cu arata un
porcusor in scaun de masa
25 martie 2009
cativ13 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui aris26 multumeeesc
|
aris26 spune:
daca imi spuneai acum cativa ani nu te credeam dar acum....sa stii ca asa e
hmm ferma de capre?! nu vand si carne? ca nebunul meu de sotz mananca carne de ied......mie mi se pare o adevarata crima din partea lui.
daca poti sa faci laptele nu stiu. intreaba pediatra, poate e prea gras...habar nu am
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Aris felicitari, cand e vorba de copii niciodata nu te lauzi destul . Fetelor, am descoperit in apropiere de Bucuresti o ferma de capre. Livreaza lapte si branza si in Bucuresti, aduse la domitil. Am comandat azi si duminica vine nenea acasa. Pot sa ii fac piciului branzica din lapte de capra? Din cate stiam, e mai apropiat de laptele uman decat cel de vaca. Daca o sa fiu multumita de produse va zic si voua, macar noi oamenii mari sa ne bucuram de branzici si laptic proaspat! Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
25 martie 2009
olishka spune:
Aris felicitari pentru piciul voinic
Tare si porcusorul? DEci asa arata un copil devirsificat Sa ma pregatesc....Cred ca il hranesc afara
Olga, mamica lui David iepurasul
Kea spune:
aris, acum pricep si eu ce inseamna diversificarea asta, o mozoleala pana-n talpi Si apropo, cica daca pui un cearsaf de sacrificiu sub scaun, nu mai trebuie sa speli toata ziua pe jos.
felicitari!!!
Si parca te apucasei de treaba pt inca un Alex, mai asteptam mult?
5 luni
lysbeth spune:
Stati linishtite cu mozoleala nu e chiar atat de najpa. Al meu dupa 3 saptamani de diversificare deja da mult mai putin pe langa
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
aris26 spune:
cativ - pai poate nu or fi toti ca zapacila asta al meu sa isi bage el gherutzele. singur vrea sa isi duca lingura la gura si numai la gura nu o duce. oricum muradara treaba diversificarea asta. mai stai dar nici f mult pt ca tot acolo ajungi.
mie nu imi vine sa cred ca in curand ajungem la carne. fi-miu sa manance carne????cand s-a facut el om mare?. a si aviz amatoarelor, pediatra mea a zis ca sa evit carnea de pui din comertz ca nu are proteine aproape de loc. daca am de unde sa iau de la tara bine, daca nu sa ii dau vita sau curcan ca macar pe astia nu pot sa ii forteze sa creasca prea mult. acum ma gandeam ca stiu pe cineva cu ferma de pasari in dragomiresti...dar ce fac eu cu cate un pui intreg cand piticul o sa manance maxim 100gr??? mie nu imi prea plac puii de tara ca sunt tari rau
25 martie 2009