Burtici fericite de septembrie-octombrie (177)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Neatza fetelor si de la Cluj....

Am intrat sa fac galerie Katerynei si sa ii doresc nastere usoara dar vad ca s-a aminat pe miine...

Anomis La multi Ani! Si tot ce iti doresti sa se implineasca...

Adinus bine ai venit la noi in odisee! Sper sa fi la fel de activa si "pe faza" ca celelalte doua "englezoaice" ale noastre!

Mai vroiam sa spun ceva dar ...am uitat....am niste zile pline pina prin 7 septembrie si agitate rau...sper sa treaca cat de repede sa imi vad de ale mele.

Ma bucur ca avem vesti de la Monica...ma rog pentru ea sa treaca cu bine de aceasta perioada...si sa fie ok si ea si Dragos. Si la fel si puiutul MarieiI.

Am vazut si eu poze cu bebici scumpi...mimikosii si balenii(vai ce imi place cum suna!) sunt totali...abia astept sa imi tin si eu bebelina in brate. Iar Bruce este un dulcic! Felicitari Iulika! E bine mai fetelor...tinteti-o tot asa....sa aiba de unde alege domnisorica mea.

Va doresc o zi super...fug la munca

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Fetele...cucuietele...

Si poze noi... si va multumesc ca ma incurajati. Eu cred in contunuare ideala diferenta asta de virsta pentru mai tirizu... acum e greu dar o sa fie bine SPER.
SI Patrick e inconjurat mai mult ca niciodata de dragoste si nu e lasat deoparte.

poze noi de aici incolo

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

babytza multumim mult de vesti

croco si pe mine m-a bufnit rasul cand ai zis de ca baga funduletul in spate deja vad pozitia de mushcalit iooooi

Edit: anco bune intrebari

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Bebytza multumim mult de vesti !

Si unpt Monica!

Laura 31+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Vaai, fetelor, sunt in stare de shoc!!! Am citit la Nasterea unei stele despre o mamica care a nascut zilele trecute la Spitalul Pantelimon, copilul avea 4,5 kg si nu au vrut sa-i faca cezariana. Copilul a iesit cu tot cu uter si mamica a facut complicatii serioase, nu s-a mai trezit dupa nastere si ieri a murit!!!!!! Cum e oare posibil asa ceva??!!!! Ce fel de oameni sunt medicii astia?!?!!! De cand am citit am inceput sa am contractii dureroase, asa de tare m-am speriat!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Doamne fereste! am auzit eu ca-s foarte multi medici care nu vor sa faca cezariana...negandindu-se si la repercursiuni...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Aida , da, sa stii ca eu mi-am dorit baietel initial, dar de cand am aflat de Ana struta m-am adaptat repede noii situatii, parca asta era ceea ce am vrut toata viata! Bine, mie mi-ar fi placut si gemeni la inceput, sa dau lovitura, doi in unul!
A stiut Doamne Doamne mai bine decat mine ce sa imi dea (nu stiu unde citeam zilele trecute o zicala funny care zicea ca "cand zeii vor sa ne pedepseasca, ne indeplinesc dorintele").

Ii multumesc lui Dumnezeu ca ne-a ajutat sa ajungem pana aici si ca suntem sanatoase si fara probleme majore.

Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata si de la mine. M-am trezit de vreo ora...dar pana v-am citit din urma...

Ma bucur ca Moni si Dragos sunt ok. Doamne ajuta!

Maria I, ne rugam pt. Mihail sa treaca peste problemele de sanatate si pt. fiul tau cel mare sa nu fi fost nimic pe siringa aia nenorocita.

Anomis...La multi ani!!!!!!!!!!!!

Dana 36+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

AMR 3-4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

nah , va pupez si sa aveti o zi faina ... ma aventurez si eu in lume

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

uhhhhh...mi s-a luat o piatra de pe inima citind despre Monica si Dragoselul..multumesc din inima lui Dumnezeu ca este bine
Monica o sa-si revina cand il va avea pe Dragoselul langa ea..Doamne Ajuta ca asta sa se intample foarte repede!

Clodute ai o papusica adorabila!

..ma duc sa-mi fac salata...ca-s nemancata...
sincer, nici eu nu mai aveam curaj sa sun la Monica, am intrat aici sa vad poate stiti voi ceva...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

nah , va pupez si sa aveti o zi faina ... ma aventurez si eu in lume

Aida ... 36+
Poze cu noi

Sa ai spor!

----------------------------------------------
Alexandra 35+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR 4 sapt

Mergi la inceput