Burtici fericite de septembrie-octombrie (177)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mai fetelor, eu am citit cu totul intamplator, ca subiectul se numea Urgenta medicala-grupa B3 Rh negativ, si ma gandeam ca grupa asta o am eu si daca nu eram insarcinata as fi putut merge sa donez sange. Si asa am aflat de tragedie! Nu ma asteptam la asa final, de-asta m-am socat atit de tare!!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Moni este intr-o stare destul de nasola, in sensul ca e la pamant cu psihicul. De aceea nu raspunde la telefon. Nu are chef de nimeni si este de inteles , draga de ea ....
Au facut ieri analizele puiului si au iesit bine. NU se mai aude suflu la inimioara , asa ca au hotarat doctorii sa nu il mai duca la eco ( era vorba sa mearga cu salvarea in alt spital sa o faca , la polizu nu au eco pt inimioara ) Moni a avut probleme in timpul operatiei , acum e pe tratament injectabil.
Ideea este ca bebe e bine , inca mai este pe oxigen , dar e bine.Nu au gasit nicio problema in urma analizelor.
Moni e suparata ca nu il are cu ea in salon, ca este inca la terapie mititelul si ea se gandeste numai la prostii ...dar e de inteles in cazul ei...
Ne rugam sa isi mai revina si ea din starea asta si simta si ea ca se poate bucura din suflet ca e bebe bine . Momentan ii este frica , sa nu aiba ceva si ea sa nu stie, sau sa nu apara complicatii. Sper din inima sa nu fie cazul

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

Manga, ai fost mortala cu negrii !!!

39 de saptamani +2 fericita mamica de jucausa

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

si eu m-am distrat de numa' la asa surogat pentru tiganii nostri. Acu' vine Madonna si ne tine un mic speach ca suntem rasisti!

Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Multumim, Babytza pentru vesti!!! Ne gandeam noi ca asta e cauza pentru care nu raspunde la telefon! Ce bine ca bebe e bine!!!!! Moni o sa-si revina cu siguranta!!!! Ea a fost oricum foarte sensibila toata sarcina, si e de inteles! Dar e inconjurata de oameni care o iubesc si sigur-sigur isi va reveni rapid!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Cristina, fetelor, incercati sa nu mai cititi chestii triste zilele astea. Feriti-va inclusiv de filme cu scene dure. E clar ca suntem mai sensibile acum din cauza schimbarilor hormonale iar mintea noastra amplifica totul. La noi totul va fi bine, vom naste usor, avem bebelusi sanatosi, asa trebuie sa gandim.

Eu de abia acum am inteles ca nu face cezariana Katteryna. Eram absolut convinsa ca azi era programata pt cezariana. Pai daca o lasa sa nasca natural de ce trebuie sa-i induca nasterea mai ales ca termenul este 8 septembrie, deci ar mai fi aproape 2 saptamani pana atunci. Chiar nu mai inteleg nimic. Eu stiam ca nasterea se induce cand depasesti termenul sau mai poate fi indusa inainte de termen daca se observa ca sunt probleme de sanatate cu bebe sau mama.

Clodute, imi pare tare rau ca Patrick sufera asa mult. Ma gandesc ca in mintea lui de pui mic se gandeste ca cineva i-a incalcat teritoriul, simte ca nu mai este el in centrul atentiei.

Eu tind sa cred ca nu voi avea probleme mari cu Matei. De cand sta Cristi acasa (de o luna si jumatate), eu am trecut undeva pe planul doi pentru el. Il striga non-stop pe taica-sau, urla cand Cristi cand merge sa duca gunoiul, Cristi trebuie sa-l spele la fundulet etc. Oricum Matei nu a fost niciodata prea sensibil si nici nu a dat semne de gelozie cand am luat alti copilasi in brate. Sper sa nu am vreo surpriza c am-ar durea inima sa-l vad plangand.

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 37+

AMR 1-2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

babytza multumim mult

Ne bucuram ca Dragos e bine. Si cum am mai zis, orice mama cred ca ar intra la tot felul de idei daca puiul nu ar fi langa ea, din cauza hormonilor. Deci ea e cu atat mai de inteles. Sigur va trece totul cu bine si cand se vor intoarce acasa se vor rezolva lucrurile!

Nela tinem pumnii!!!

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

doamne fereste, cristina, asa necazuri se intampla peste tot, si vorba lui diamar, daca in bucuresti se intampla, atunci ce sa ma i zicem de provincie. de-aia sunt eu speriata acum de lipsa soatzei de acasa pentru 3 zile. mi-e teama sa nu se intample ceva, sa ajung la spital si sa nu dau de medicul meu. nici macar pampers nu m-a lasat sa cumpar.a zis ca imi cumpara el cand trebuie si uite, am in rest de toate , dar daca....eu unde gasesc pampers in toiul noptii? adica sunt farmacii non-stop, dar cine sa imi caute?

deci pe kateryna au amanat-o pe maine.poate asa conbsidera ca e mai bine pentru ea.

m-as duce si eu putin pe afara ca e racoare si nu e soare. numai bine de plimbat burtoiul.

cu routerul de wireless, eu nu stiu ce sa zic. si eu am si vorba voastra, la bloc nu prea ai ce face ca se mai gasesc inca o gramada de retle in afara de a ta. si eu mai zic ceva...dar cu telefonul mobil ce faceti? pe ala cum il opriti sa emita si sa primeasca semnale? so...asta e...plus antenele alea imense de pe blocuri...ati uitat de ele?

anco 37+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Crocodana ne pui si noua o poza cu burtica sa vedem cat e de mare in sapt 40??

Manga ziceai ca te vei plictisi cand nu mai mergi la serviciu...si eu asa am crezut, dar mi se pare acum ca timpul trece mai repde stand acasa, mai ales ca pe langa aranjat/curatenie/gatit ma mai ia si cate un somn sau mi se intareste burtica de tre sa culc jos, asa ca nici nu simt cand a trecut ziulica. O sa vezi tu!

_
34+ cu dragostea noastra Victor
poze

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Multumim pentru vestile despre Monica. Noi ne gandim in continuare la ea si ne rugam la DD sa fie bine.

----------------------------------------------
Alexandra 35+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Si in legatura cu asta si cu faptul ca ai zis ca e prea mic sa inteleaga, vreau sa va intreb pe toate care credeti ca este intervalul ideal dintre frati? Sau e relativ si depinde de personalitatea lor? Ma gandesc si la mama, cat ii e de greu daca trece o perioada mai mare... Si m-am mai gandit inclusiv la faptul ca de la 3 ani parca merg la gradi, si poate vin cu tot felul de boli de acolo... deci nici atunci nu ar fi bine nici sa fii graviduta, nici sa fie bebe proaspat nascut...

32+ Alex

Raluk, eu as face copilasul urmator la 2 ani diferenta intre ei, asta mi se pare mie varsta optima. Mi-ar place sa fie la un an diferenta, dar nu se poate, ii trebuie organismului mamei timp sa se refaca dupa nastere. Un an jumate-doi mi se pare mie a fi diferenta de varsta ideala. De la 3 ani se adanceste deja gap-ul, copii nu mai sunt din aceeasi generatie parca si comunicarea dintre ei este mai greoaie la varsta adolescentei.

Sunt convinsa ca nu este usor sa cresti doi copii mici aproape simultan (cu cat sunt mai apropiati ca si varsta, cu atat mi se pare mai greu), dar e si mare bucurie si satisfactie ca parinte!

Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput