Burtici fericite de septembrie-octombrie (177)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:

Croco lumineaza-mi ziua cu un 39+3 ca-ti dau la schimb un brat de
nu ai mila deloc de croco ... parca vad ca atat o sa am si eu

croco cum te simti?

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Raluk16 nu stiu daca exista o perioada optima pt bb 2. SIncer eu si sotul am zis pana in 3 ani maxim.Noi ne-am gandit ca de la 4 in sus fiecare va fi in alt ciclu...
Cred ca cel ami bine este cum simtiti voi!

Laura 31+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Vaai, fetelor, sunt in stare de shoc!!! Am citit la Nasterea unei stele despre o mamica care a nascut zilele trecute la Spitalul Pantelimon, copilul avea 4,5 kg si nu au vrut sa-i faca cezariana. Copilul a iesit cu tot cu uter si mamica a facut complicatii serioase, nu s-a mai trezit dupa nastere si ieri a murit!!!!!! Cum e oare posibil asa ceva??!!!! Ce fel de oameni sunt medicii astia?!?!!! De cand am citit am inceput sa am contractii dureroase, asa de tare m-am speriat!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Daca si in Bucuresti se intampla astfel de cazuri ce sa mai zicem noi fetele din provincie.

35+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Laura multumesc!

Cristina la noi in oras se intampla din astea daca nu cotizezi atunci rapid, inainte, pentru cezariana, nu ti-o face nimeni... daca mama sa zic nu are bani la ea... Si iarasi, daca doctorul care i-a urmarit sarcina nu e de garda, la fel se intampla. Pentru ca la spital nu vine doctorul tau peste cel de garda, si cel de garda nu se baga la pacientele altcuiva...

Ma duc sa caut subiectul... desi am observat ca nu ma pricep pe forumul asta unde vedeti voi subiectele noi...

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Fetelor nu am timp sa citesc acum din urma,sunt pe fuga ... aveti vesti despre Moni sau va mai spun eu ? Am vb cu ea dimineata.

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:

Croco lumineaza-mi ziua cu un 39+3 ca-ti dau la schimb un brat de
nu ai mila deloc de croco ... parca vad ca atat o sa am si eu

croco cum te simti?

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

aida ma simt super! noaptea mi-e greu cand ma intorc de pe o parte pe alta..in rest nici un fel de dureri, nimic nimic...bebelusa baga uneori cate un fund asa in spate...de se intareste locul si se inalta si ma face sa rad...de contractii nici vb, nici macar una..cand merg mult se intareste burta..
nici nu stiu cum e mai bine sau ce sa va doresc...daca sa ajungeti aici sau nu...eu credeam clar ca nasc mai devreme ..mai ales ca ma tot tachinam cu adela si cu iulika si cand am vazut ca a nascut iulika....si apoi si adela.si o multime de alte fete..

39 de saptamani +2 fericita mamica de jucausa

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Babytza, zi-ne repede tot ce stii de Moni ca suntem ingrijorate!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

De cand am citit am inceput sa am contractii dureroase, asa de tare m-am speriat!
vai ce te bat eu pe tine. Pai dinastea citesti? Eu nici la stiri nu ma uit din cauza de accidente si altele ...
Te rog sa te linistesti

Aida ... 36+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

nu stiu cum am putut sa uit sa imi schimb semnatura!!!

39 de saptamani +3 fericita mamica de jucausa

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Neatza!

NelaM, multumesc . Din HK vei putea intra pe net?

Merg sa pap si eu micul dejun ca n-am putut inainte sa va citesc

32+ Alex

Da da, eu sper sa am net, nu de alta, da' stam tot weekendul acolo. Sa-mi tineti pumnii cu apt.oricum. Pofta mare (sau sa iti fie de bine mai bine, ca ma gandesc ca ai mancat deja). La noi acuma e 4 juma dupa masa, n-am reusit sa dorm de amiaza, sa ma refac dupa o noapte furtunoasa, dar nu-i nimic, prestam azi de la 9 jumate, asa, ca sa recuperam!

Mai, iar ati scris o gramada! Ia sa vedem ce s-a mai intamplat intre timp!

La multi ani Anomis! Tot ce iti doresti mataluta sa ti se implineasca, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii. Un buchet mare de trandafiri de la noi .

Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput