Burtici fericite de septembrie-octombrie (177)
Raspunsuri - Pagina 6
alex25 spune:
Cristina, din ce am inteles eu, vroiau sa ii induca nasterea astazi ptr ca erau de garda atat dr ei cat si anestezistul - am inteles ca anestezistul are nu stiu ce program, si daca nu este in spital la momentul nasterii nu ii face epidurala...asta am pricepit eu!
Luto, spor la treaba!
Clodute, tinem pumnii sa se remedieze situatia, sunt sigura ca va fi bine, dar tu trebuie sa te tii tare, ca nu e bine sa te vada plangand.
----------------------------------------------
Alexandra
35+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR 4 sapt 

kiki_cri spune:
ANOMIS28
La multi ani si din partea mea! Si multa multa sanatate!tie si lui bebe!
KIKI
35+
si 
Poze KIKI
alex25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
Si mai imi pun o intrebare de om matur. Oare ce se intampla cu cei care stau la bloc? Ca acolo cand te pui sa cauti o retea iti apar cel putin 4 codate sau nu ... ca sa nu mai zic la cumnata mea au intrat 6 routere pe telefonul mobil si la sora mea mai multe si ea sta la casa , dar are 2 blocuri in apropiere ... si ale vecinilor chiar nu ai cum sa le inchizi. so, cum sta treaba pana la urma? Aida ... 36+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Exact la asta ma gandesc si eu, sincer eu cred ca asta e o discutie din aia care pana la urma se va dovedi un mit fals, dar promit ca o sa ma mai uit pe net sa vad ce gasesc, desi cel putin la mine la bloc nu vad nici o solutie, asa ca degeaba m-as agita.

Alexandra
35+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
AMR 4 sapt 

raluk16 spune:
Clodute ne bucuram ca ne mai spui cum sunteti
. Pai nu pare gelos puiul Patrick, doar ca poate s-ar juca si el cu Karo... Cred ca e foarte greu pentru tine. Sper sa se rezolve cat de repede! Nu ma pricep nici la un copil, d-apoi la doi, de dat sfaturi...
Si in legatura cu asta si cu faptul ca ai zis ca e prea mic sa inteleaga, vreau sa va intreb pe toate care credeti ca este intervalul ideal dintre frati? Sau e relativ si depinde de personalitatea lor? Ma gandesc si la mama, cat ii e de greu daca trece o perioada mai mare... Si m-am mai gandit inclusiv la faptul ca de la 3 ani parca merg la gradi, si poate vin cu tot felul de boli de acolo... deci nici atunci nu ar fi bine nici sa fii graviduta, nici sa fie bebe proaspat nascut... Ce dileme am si eu, si inca n-a venit pe lume nici primul ![]()
Lucia eu sunt super somnoroasa pana pe la pranz, deci sunt invers decat voi... Te asteptam cu drag!
Cristina si eu am citit ca e foarte dificila nasterea indusa, mai ales pentru inima mamei si a copilului, intra foarte repede bebe in stres, si contractiile sunt aiurea, mari, mici, neregulate, nu ca la un travaliu normal...
Croco te asteptam cu vesti bune de la medic 
32+
Alex
diamar78 spune:
Cristina, m-am uitat la prima pagina si am vazut ca DPN la Katteryna e 8 septembrie. Chiar nu stiu de ce vor sa-i declanseze nasterea mai repede daca nu sunt probleme.
Eu am stat pana la 41 de saptamani si luni urma sa merg sa-mi provoace nasterea dar nu a fost cazul pt ca vineri mi s-a declansat singura. Bine nu a fost pt puiul meu ca a stat 41 de saptamani pt ca lichidul era deja verde, a avut hipoxie si a luat 7/8.
Sora mea a ajuns la 41+ aproape de 42 dar ei i-au provocat nasterea pt ca era deja prea mult si stiu ca mi-a spus ca a fost foarte dureros cand i-au rupt membranele.
35+ cu
Matei si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
cristina_ana spune:
Vaai, fetelor, sunt in stare de shoc!!! Am citit la Nasterea unei stele despre o mamica care a nascut zilele trecute la Spitalul Pantelimon, copilul avea 4,5 kg si nu au vrut sa-i faca cezariana. Copilul a iesit cu tot cu uter si mamica a facut complicatii serioase, nu s-a mai trezit dupa nastere si ieri a murit!!!!!!
Cum e oare posibil asa ceva??!!!! Ce fel de oameni sunt medicii astia?!?!!! De cand am citit am inceput sa am contractii dureroase, asa de tare m-am speriat!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
37+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
aidaciolac spune:
uve cate trombocite ai acum? Si cand mergi la dr intreaba daca inainte de nastere e ok sa primesti 'concentrat trombocitar' (doar sa gasesti o sectie de hemato care sa il si iradieze intai ... 
Te
si sper sa nu fie nevoie de asta ...
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
Iulika29 spune:
Buna dimineata!!!
Katteryna 

Nastere usoarå!!

..
Eu cred ca e mai bine ca mai laså o zi poate incepe travaliul de la sine..E mai dureros daca ti-o induc..Eu am avut-o induså..Bine dar pe mine m-a låsat 2 zile så inceapå travaliu adevarat si nu a inceput si apoi mi-au indus-o..Fii tare!!! Te pup si te imbratisez

MariaI må rog så fie totul bine cu båieteii tai si tie så iti dea putere så treci peste perioada asta tare incarcata pt ca vei vedea ca påna la urmå va fi totul bine..
javascript:insertsmilie('
')

Mimika am vazut si eu poze frumoase tare

..Doamne cat de frumosi sunt

..Si eu votez pt poza cu ''bucatariile''..E superbå si ce comica ai fost cum le-ai numit 'bucåtårii''![]()
[b]Adela eu m-am topit toata cand am vazut pozele cu fetitza ta cum statea numai legata de påtut
E senzationalå..Så it traiasca copilasii ca tare frumos sunt

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08)
alex25 spune:
Cristina, daca nu ne pastram gandirea pozitiva va fi vai si amar de noi, asa ca eu refuz sa citesc asa ceva si sa ma mai uit la stiri, cel putin pana nasc, mai ales ca mai avem asa de putin. Iti recomand cu caldura metoda, pentru ca din pacate aste este tara in care traim si trebuie sa ne mentinem speranta, sa avem incredere in dr nostrii, in steaua noastra norocoasa si in DD.
Te rog, linisteste-te!
Alexandra
35+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
AMR 4 sapt 

aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Mesaj de la Katerina: "Se pare ca momentul mult asteptat va avea loc maine. Pana atunci mai asteptam sa se inmoaie colul ca sa nu fie un travaliu prea lung...Off, nu mai am rabdare(emoticon de dat cu capul de pereti). Ma gandesc la voi toate si va pup cu drag!" |
, dar tu ... mai ales ca pana maine o sa ai impresia ca a trecut o saptamana. 
imediat e pranzul Aida ... 36+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine