Burtici fericite de septembrie-octombrie (177)
Raspunsuri - Pagina 5

mkunigunda spune:
mkunigunda spune:
 Multumim Alex de veste si transmite-i incurajarile noastre Katterynei!
_ 34+ cu dragostea noastra
 34+ cu dragostea noastra  Victor
 Victor
 poze 
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

raluk16 spune:
raluk16 spune:
 Neatza!
NelaM, multumesc  . Din HK vei putea intra pe net? Sau uram de pe acum preturi bune si succes la control! Si somn usor si noapte mai linistita!
. Din HK vei putea intra pe net? Sau uram de pe acum preturi bune si succes la control! Si somn usor si noapte mai linistita! 
Madalina, multumesc  . Spor la lucru si nu te obosi tare. Stiu cum e cu aranjatul in dulapuri, degeaba sta si mami sa ma ajute, ca tot eu trebuie sa aranjez si sa hotarasc ce imi trebuie si ce scot afara
. Spor la lucru si nu te obosi tare. Stiu cum e cu aranjatul in dulapuri, degeaba sta si mami sa ma ajute, ca tot eu trebuie sa aranjez si sa hotarasc ce imi trebuie si ce scot afara  ...
... 
Uau, Katteryna, ai intrat pe la noi inainte de a merge la spital! Cand emotiile sunt sigura ca erau pana la cer!... N-a zis sotul ca esti nebuna  ? Multumim de cafea si asteptam vesti bune
? Multumim de cafea si asteptam vesti bune 
Dana  m-ai facut sa rad
 m-ai facut sa rad  Parca te vad cautand o tigancusa in drum spre spital
 Parca te vad cautand o tigancusa in drum spre spital 
anomis  multumesc. Si LA MULTI ANI!!!
 multumesc. Si LA MULTI ANI!!!  

Multa fericire si sanatate alaturi de familia ta in crestere
 Multa fericire si sanatate alaturi de familia ta in crestere  . Te asteptam cu vesti bune de la spital! Multumim de bunatati!
. Te asteptam cu vesti bune de la spital! Multumim de bunatati!
Camy, multumim ca ne tii la curent cu comunicarea cu Moni 
Miha  uite ca si tu ai un medic bun, daca vrea sa iti tii printesa cat mai mult in burtica! Cu numele si la mine e foarte greu sa il aleg pe al doilea, noroc ca primul era hotarat de ani de zile
 uite ca si tu ai un medic bun, daca vrea sa iti tii printesa cat mai mult in burtica! Cu numele si la mine e foarte greu sa il aleg pe al doilea, noroc ca primul era hotarat de ani de zile 
Maria, cred ca tiganul roman ar fi cel mai bun. Sper sa-l gasesti  daca nu, trimitem noi cativa...
 daca nu, trimitem noi cativa... 
Kinga  , deci pot sa sterg stresul cu nasterea de pe lista
, deci pot sa sterg stresul cu nasterea de pe lista  totul va fi rapid si usor
 totul va fi rapid si usor 
Cristina  multumesc. Ei, si musafirii, daca tot vin in perioada asta, ai fi putut sa-i pui la facut de mancare pentru congelator
 multumesc. Ei, si musafirii, daca tot vin in perioada asta, ai fi putut sa-i pui la facut de mancare pentru congelator  sau se aboneaza sa aduca proaspata dupa nastere? Asa zicea Diana ca e la ei... Aaaa, acuma am terminat de citit mesajul tau si am vazut ca de fapt ai fost foarte foarte harnica si rapida si ai facut tu foarte multa mancare!
 sau se aboneaza sa aduca proaspata dupa nastere? Asa zicea Diana ca e la ei... Aaaa, acuma am terminat de citit mesajul tau si am vazut ca de fapt ai fost foarte foarte harnica si rapida si ai facut tu foarte multa mancare! 
uve multumesc mult  . Sper sa nu fie nimic cu trombocitele alea, recunosc ca ma pricep doar la problemele pe care eu le-am avut deci nu stiu care e treaba cu ele...
. Sper sa nu fie nimic cu trombocitele alea, recunosc ca ma pricep doar la problemele pe care eu le-am avut deci nu stiu care e treaba cu ele... 
Offf acuma am citit ca se amana pe maine nasterea trandafirashului! Noi ne conformam si mai facem o galerie si deseara si maine dimineata! Mai ales ca doctorul a ales asa ca sa fie mai usor travaliul! (Doar ca eu stiam ca a chemat-o acuma pentru ca acuma erau amandoi doctorii de garda, nu? Daca maine nu e aceeasi situatie, de ce nu ar lasa-o sa vina bebe cand vrea ea?)
Multumim Alex de mesaj! 
Merg sa pap si eu micul dejun ca n-am putut inainte sa va citesc 
 32+
 32+    Alex
  Alex

alex25 spune:
alex25 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui lutoniana Alex fii pe faza mami, sa nu adormi si sa tii telefonul langa tine. Abia mai asteptam vesti minunate de la tine  Croco lumineaza-mi ziua cu un 39+3 ca-ti dau la schimb un brat de    Cea mai fericita  38 +  cu  | 
Fii sigura ca de acum voi dormi cu telefonul langa cap, nu ratez eu vestile ptr nimic in lume!

----------------------------------------------
Alexandra
 35+  cu fluturasul
 35+  cu fluturasul   Alessia (Ruxandra)
 Alessia (Ruxandra)  
  Bbelusa cea iubita
 Da Doamne sa ne nastem sanatoase
 AMR 4 sapt
 AMR 4 sapt 

alex25 spune:
alex25 spune:
| citat din mesajul lui mkunigunda Multumim Alex de veste si transmite-i incurajarile noastre Katterynei! _  34+ cu dragostea noastra  Victor poze O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale. | 
I-am transmis ca ne gandim la ea si ca o sustinem in continuare!

Plus ca o voi tine la curent cu tot ce se intampla pe aici.

----------------------------------------------
Alexandra
 35+  cu fluturasul
 35+  cu fluturasul   Alessia (Ruxandra)
 Alessia (Ruxandra)  
  Bbelusa cea iubita
 AMR 4 sapt
 AMR 4 sapt 

Clodute spune:
Clodute spune:
| citat din mesajul lui miha74 sa vedem ce imi amintesc din ce am citit: am vazut bebelusi noi nouti si mamici fericite: adela, mimika, iulika, clodute, techila- un buchet mare de flori    roxxy- si al meu medic are aceeasi teorie, cezariana. dar nu se grabeste, ca bbelinei nu ii este nicaieri mai bine ca la mami in burtik. mai mult mi-a zis ca chiar daca se rup membranele si ma dilatez suficient, tot cezariana face, ca nu vrea sa ma lase sa ma chinui   geani- ma alatur si eu tie...fara de nume. Ne este asa de greu, nu reusim sa ne punem de acord si asta mai ales din cauza de sotz, care asociaza numele cu persoane cunoscute, si daca nu ii placea caracterul acelei persoane, atunci zice pas la nume   raluk- ce frumos ai vorbit tu despre medic.  crisbebe- sa ai o casnicie fericita si sa va iubiti pana la adanci batraneti.    clodute - cum evolueaza relatia cu Patrik??? raluca_u- cum mai esti? Adinuta este impacata ca te-ai intors acasa cu bb? Miha, mami fericita de  Matei (16.01.2008) ,  Laura (30.09.1997) si  37+  "Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) | 
Buna dimineata,
Miha... Patrick se duce la usa lui Karo si daca nu il las sa intre se pune in fund si plinge...
Mi-e mila de el de mor... daca il las se duce la ea in camera si chiuie si tipa si o ia la picior cind in camera cind pe hol... ii duce masinute...dar daca ii zic ca doarme...sau papa incepe si plinge...
CUm o aude ca plinge se duce la usa ei si se pune si el pe plins...
Nu stiu zau daca mai rezist sa il vad ca plinge... Pentru ca sincer si eu pling cu el.
SPER LA TOATE CU PUIUTI MICI sa nu se intimple ce se intimpla la noi.
Patrick al meu e FOARTE SENSIBIL. Si asa cum spuneam nu pot colabora cu el ca ajutor ca inca e prea mic sa inteleaga...si evident sa nu se mai comporte asa.
PUPICI FETE DRAGI !!!
 Clodute mami de
  Clodute mami de  Patrick si
Patrick si  cu
 cu   Karolina
  Karolina 

lutoniana spune:
lutoniana spune:
 Fetelor eu plec cu ceva treaba, acum cat ma mai tin gladiolele ca asa cum spuneati si voi dimineata am cea mai multa energie.
De la 11-12...se taie bateria si vin sa stau cu voi.
Sper sa nu sara nimeni randul.....iar daca o va face sa gasesc si eu vesti minunate si bebeloi grasi si frumosi.
O zi minunata si usoara sa aveti !!!!
 Cea mai fericita    38 +  cu
    38 +  cu    

cristina_ana spune:
cristina_ana spune:
 Alex, multumim ca ne tii la curent cu evolutia Katerinei![flo]
Mai fetelor, eu nu inteleg ceva, dar nu am vrut sa o intreb ieri pe Katerina sa nu o sperii: de ce ii face doctorul asta inducerea travaliului? Chiar nu inteleg de ce nu o lasa sa se declanseze nasterea natural!!!! Eu stiu ca nasterea naturala indusa este foarte dureroasa, se poate prelungi mult si de multe ori se finalizeaza cu cezariana! Plus ca nu stiu daca la ei acolo or sa ii faca epidurala!!!! Mi se pare un lucru tare rau ce vor ei sa-i faca!!!!!!
 Plus ca nu stiu daca la ei acolo or sa ii faca epidurala!!!! Mi se pare un lucru tare rau ce vor ei sa-i faca!!!!!!
Adinus, sa stii ca eu am testat zilele trecute mancare congelata si dezghetata, tocmai pentru ca nu am vrut sa ma chinuiesc degeaba. A fost foarte  buna, nu mi s-a parut ca si-ar fi schimbat gustul! Si prajitura am pus la congelator si tot asa, a fost foarte buna dezghetata! E adevarat ca in mancarea mea nu am pus cartofi, ca stiu ca aia nu sunt buni dezghetati!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si  37+ cu
  37+ cu  ( Emma Ioana
 ( Emma Ioana  )
 )
POZE

crocodana spune:
crocodana spune:
 Anomis28 la multi multi ani fericiti si frumosi! 

Luto esti o dulce!
 39+3 sa fie! Azi ma duc iar la medic! pe la pranz asa...am si mai multe emotii ca vinerea trecuta
 39+3 sa fie! Azi ma duc iar la medic! pe la pranz asa...am si mai multe emotii ca vinerea trecuta 
Manga, ai fost mortala cu negrii !!!
Katterina naste natural indus sau cezariana? Eu nu am retinut spre rusinea mea insa deduc ca daca asteapta sa se mai inmoaie colul va naste natural?! 39 de saptamani +2
 39 de saptamani +2 fericita mamica de
 fericita mamica de  jucausa
 jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

kiki_cri spune:
kiki_cri spune:
 Buna dimineata fetelor!
  Abia astept sa citesc daca Karetina a dat vreo veste daca a nascut
  MONICA sper sa esti mai bine acum. Nu mai fi suparata
 sper sa esti mai bine acum. Nu mai fi suparata eu zic ca l-au pus pe Dragos la oxigen ca si masura de preventie.
eu zic ca l-au pus pe Dragos la oxigen ca si masura de preventie.
  MIMIKA ce poze frumoaseeeeee!!!!
ce poze frumoaseeeeee!!!! Si mie imi place la nebunie poza cum alaptai Mimikosii
Si mie imi place la nebunie poza cum alaptai Mimikosii chiar ca e o minune...
chiar ca e o minune...
  MARIA Ma rog si eu pt bebelasul tau din spital!Doamne ajuta sa fie bine!
 Ma rog si eu pt bebelasul tau din spital!Doamne ajuta sa fie bine!
KIKI  35+
 35+ si
 si 
Poze KIKI

aidaciolac spune:
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui alex25 Aida, eu chiar nu am auzit asa ceva despre wireless si mi se pare aiurea, nu vreau sa intru in polemici, dar nu consider ca e cazul sa imi cresc copilul intr-un glob de sticla. Nici eu nu o sa am TV in camera in care va sta dar o sa folosesc laptopul ptr ca va fi singura modalitate de comunicare in acea perioada. Doar parerea mea.  | 
Si mai imi pun o intrebare de om matur. Oare ce se intampla cu cei care stau la bloc? Ca acolo cand te pui sa cauti o retea iti apar cel putin 4 codate sau nu ... ca sa nu mai zic la cumnata mea au intrat 6 routere pe telefonul mobil si la sora mea mai multe si ea sta la casa , dar are 2 blocuri in apropiere ... si ale vecinilor chiar nu ai cum sa le inchizi. so, cum sta treaba pana la urma?
Aida ... 36+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine