Burtici fericite de septembrie-octombrie (177)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

nah , va pupez si sa aveti o zi faina ... ma aventurez si eu in lume

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

vezi cat te aventurezi, sa nu mai faci ca acum cateva zile si sa nu iti revii apoi o zi intreaga. si eu cred ca ies dar fara

anco 37+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinus8 spune:

Cristina, deci e buna mancarina pusa la congelator...pai atunci cred-ca ma bag si eu sapt viitoare
Babytza, multumim de vesti, ne in continuare sa fie bine si Monica sa-si revina cat mai repede
Crocodana, deci nu ti se-arata inca asteptam poze oricum
Vik. nu cred ca o sa pot fi chiar asa activa ca fetele mele din uk, da' o sa ma straduiesc
Clodute... sa-ti traiasca copilasii si un dulce ptr puiutul Patrick cel tristuc

38+

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

cu routerul nu stiu ce sa zic...sunt unde radio, la fel ca si cele de la telefonul mobil..suntem inconjurati de retele si de unde...de ce ar fi alea mai nocive decat altele?

c poveste trista cu mamica de la Pantelimon. are dreptate Aida, nu ar trebui sa citim asa ceva. Eu evit sa ma uit si la poze care ar putea sa ma rascoleasca in vreun fel.

Azi am zi scurta...ma duc sa ma invete de culorile la kk de bb pe la 2

MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Clodute imi pare rau pentru situatia creata. Nu cred ca trebuie sa te vada si pe tine plangand.
Babytza multumim de vestile despre Monica. Sa fie sanatoasa si ea si bebe.
Cristina Ana dar ce nu exista si chestii mai vesele. Nu e momentul de asa ceva pentru noi. Pune muzica si fii cat mai pozitiva. Eu una am renuntat usor usor la stiri ca ma saturasem de accidente..
+ 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Eu mi-am propus sa stau mai mult prin casa. Tare as vrea sa rezist pana pe 10 septembrie.

Am si eu o problema si am nevoie de multe, multe sfaturi ca sa iau o decizie. Doctorul meu mi-a propus sa-mi leg trompele. Ideea e ca nici eu si nici sotul nu ne mai dorim al treilea copil (sotul s-a lasat f greu convins si pentru al doilea). O a treia cezariana implica si mai multe riscuri pentru organism. In acelasi timp mi se pare o decizie radicala. Toata viata m-am ferit de chestiile radicale si care nu mai au cale de intors. Anticonceptionale nu vreau sa mai iau pt ca am luat deja timp de 8 ani. Steriletul ar fi o varianta (dar nu se stie daca organismul meu il va suporta). Sotul ma lasa pe mine sa decid. Chiar nu stiu ce sa fac. Trebuie sa-i spun doctorului ce am hotarat la controlul de pe 5 septembrie. Voi ce ati face?

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 37+

AMR 1-2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Azi am zi scurta...ma duc sa ma invete de culorile la kk de bb pe la 2

MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 5 SAPTAMANI

pe mine nu m-au invatat culorile
da' ma bazez pe tine cand oi avea nevoie

38+
AMR 12 days!!! more or less...

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Cu intarziere din cauza neuronului gravid iti urez bine ai venit Adinus8. Va adunati doamnelor din UK..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

vik oofff ce trag si de tine aia de la lucru! Tin pumnii sa vina o data 7 septembrie sa fii mai libera!

Clodute ce de poze frumoase!!! Tabloul de familie de la iesirea din spital vorbeste de la sine! Si apoi cum sta Patrick si o cerceteaza pe iubita lui surioara! (ce-as fi vrut si eu inglesina bleumarin, dar la reducerea imensa am gasit numai biscotto, un bejuliu) hihihi ce fain s-a pus Patrick in landou!!! . Si printesa e tot mai grasunica si mai mare

O zi faina si tie, Aida!

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Cristina daca mai esti prin zona..spune-mi si mie reteta aceea de paste cu smantana, branzica si ou

sa stii ca si eu m-am tot gandit de ce oare ii induce travaliul Katterynei, dar ca si tine, mi-am zis sa ma abtin ca sa nu o ingrijorez...stiu (din carti) ca se prelungeste treaba, contractiile sunt haotice si super dureroase..offf, sper sa fie totul bine la ea!

Clodute un pentru mamica puternica! mie, mi se rupe sufletul cand citesc ca patrik plange la usa lui karo, dar tie! mult curaj mami! trebuie sa se obisnuiasca el pana la urma...incet, incet! oare nu exista o bunica/soacra/prietena care sa se ocupe mai mult de el acum?! sa-i distraga atentia

Raluk razi tu razi, dar sa stii ca de azi am inceput sa ma uit mai dragut la tigani..vreau sa check-uiesc toate conditiile pentru o nastere usoara...parca ma vad ca ma duc la unu' "hai, ia te rog 5 lei si zii si mie sa nasc usor"

Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Cu intarziere din cauza neuronului gravid iti urez bine ai venit Adinus8. Va adunati doamnelor din UK..

multumesc

38+
AMR 12 days!!! more or less...

pozici

Mergi la inceput