Burtici fericite de septembrie-octombrie (177)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns margo1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Vaai, fetelor, sunt in stare de shoc!!! Am citit la Nasterea unei stele despre o mamica care a nascut zilele trecute la Spitalul Pantelimon, copilul avea 4,5 kg si nu au vrut sa-i faca cezariana. Copilul a iesit cu tot cu uter si mamica a facut complicatii serioase, nu s-a mai trezit dupa nastere si ieri a murit!!!!!! Cum e oare posibil asa ceva??!!!! Ce fel de oameni sunt medicii astia?!?!!! De cand am citit am inceput sa am contractii dureroase, asa de tare m-am speriat!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Vaai, fetelor, sunt in stare de shoc!!! Am citit la Nasterea unei stele despre o mamica care a nascut zilele trecute la Spitalul Pantelimon, copilul avea 4,5 kg si nu au vrut sa-i faca cezariana. Copilul a iesit cu tot cu uter si mamica a facut complicatii serioase, nu s-a mai trezit dupa nastere si ieri a murit!!!!!! Cum e oare posibil asa ceva??!!!! Ce fel de oameni sunt medicii astia?!?!!! De cand am citit am inceput sa am contractii dureroase, asa de tare m-am speriat!

spune-mi ca este un vis urat!! vai, nici nu vreau sa citesc asa ceva!
Nu pot sa cred!!

Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Maria super, te rugam sa fii atenta sa ne spui si noua de kk

Roxxy nici mie nu-mi plac deloc lucrurile radicale... tot timpul ma gandesc la ce poate fi mai rau si ... cunosc pe cineva care s-a apucat de facut un copil la 45 de ani pentru ca ... pierduse copilul mare pe care il avea deja... Asta pe langa schimbarile hormonale. Nu ma pricep la oameni dar catelele pe care le stiu "castrate" s-au ingrasat foarte tare, nu mai sunt atente cu ele, sunt murdare tot timpul, etc. Ideal e prezervativul, dar e foarte scump pe termen asa lung... Sau metoda calendarului, dar e riscanta la persoane foarte fertile . Cand ma gandesc cat m-am straduit eu sa gasesc ovulatia... Aaaa! Eventual daca sotul tau iti propune asta, spune-i sa-si faca el operatia asta, pentru ca la ei e mult mai simpla, in majoritatea cazurilor reversibila, si de obicei fara schimbari hormonale! Ce zici?

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Rox eu nu mi-as lega trompele,poate as incerca cu steriletul sa vad daca tine

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinus8

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Azi am zi scurta...ma duc sa ma invete de culorile la kk de bb pe la 2

MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 5 SAPTAMANI

pe mine nu m-au invatat culorile
da' ma bazez pe tine cand oi avea nevoie

38+
AMR 12 days!!! more or less...

pozici

sp trecuta a fost ora de alaptat. vezi ca pe yahoo pe contul comun sunt toate materialele scanate. inca ma kkcesc sa compresez si dvd-ul pe care l-am primit...nu prea imi iese figura...dar nu ma las

MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Roxxy, si mie mi se pare mult prea radicala decizia de legare a trompelor!!!! Nu se stie niciodata ce o sa ajungi sa iti doresti peste cativa ani! Eu am gand sa imi pun sterilet Mirena. Am citit prospectul de la el si mi s-a parut super OK. Cica nu ar fi absolut nici un risc pentru organism. De fapt eu chiar ma pregateam sa-mi pun in momentul in care am ramas insarcinata. (a stiut DD de ce imi da rapid inca un bb in burtica, ca altfel nu mai pupam eu bebelus prea curand).
Eu chiar vroiam sa va intreb despre metodele contraceptive pe care aveti de gand sa le folositi imediat dupa nastere. Eu in timpul alaptarii o sa iau anticonceptionale din alea compatibile cu alaptatul, apoi recurg la sterilet. Noi prezervativ nu folosim, este exclus ca nu suporta sotul! Toata viata am folosit metoda calendarului si nu am avut parte de nici un "accident" nedorit pana la sarcina asta. Dar acum nu mai vreau sa risc, eu tot sunt insarcinata de 3 ani incontinuu, mai iau si eu o pauza sa-mi revin si mai vedem pe urma daca ne mai bagamla bb3 sau nu!
Dana, nu am o reteta anume pentru pastele astea. De fapt eu aproape toate mancarurile le fac asa, din ochi! O sa fierb pastele, nu foarte mult, apoi fac un amestec din branza rasa, cascaval ras, smantana si vreo 2 oua. Compozitia asta o pun peste paste si bag la cuptor pana se rumeneste. Se poate adauga si sunca sau ciuperci calite in prealabil. Ca si paste mie imi plac mult tortelinii de la Barilla cu branza, dar acum mi-am luat paste integrale, ca sunt pe dieta Monti!
Aaaa, si am vrut sa-ti spun de cus-cus, am vrut si eu sa-mi cumpar, dar nu am gasit decat din ala facut din paste. Am inteles, sper eu bine, ca-s de doua feluri. Eu vreau din celalalt, cereala din aia gen orez! O sa mai caut!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Cus cus de care vrei tu am luat de la Carrefour

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Roxxy eu as incerca sa-l conving pe sotz sa faca vasectomie (parca asa i se zice), daca nu vrea eu as incerca fie steriletul, fie sunt anticonceptioanle injectabile care tin 6 luni parca. Poti sa te interesezi. Nu mi-as lega trompele din motive enumerate de Raluk plus ca e prea radical pentru o femeie.

_
34+ cu dragostea noastra Victor
poze

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Fetelor, imi pare sincer rau ca am adus in discutie subiectul acela tragic. Nu am vrut sa va sperii!!! Adevarul e ca nenorociri se pot intampla oricand si oricum, nu putem decat sa speram ca DD ne iubeste si o sa ne fereasca de rele!

POZE

Mergi la inceput

Anca, de la ce raion ai luat? Eu am cautat in Cora pe la orezuri, dar nu am gasit!

POZE

Mergi la inceput