Burtici fericite de septembrie-octombrie (177)
Raspunsuri - Pagina 12
ancadragoman spune:
la paste,am eu o punga si daca vrei ti-o trimit
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
Dana15 spune:
Multumim pentru vestile de la Monica!
Ma bucur mult ca bb dragos este bine..sunt convinsa ca ii acord toata atentia; sper ca moni sa isi revina cat mai repede..sigur o va face cand va avea puiutul langa ea; nu pot sa spun ca imi inchipui ce este in sufletelui ei, dar sunt convinsa ca isi face griji! doamne ajuta!
Clodute ce copilasi minunati ai tu acolo!
cum se uita patrik la surioara..si a atins-o pe nasuc..si vrea si el in landou..dragul de el!
Roxxy nu stiu ce sa zic de legarea trompelor...medicul tau ce parere are? nu ti-a explicat avantaje/dezavantaje?
Merci Cristina de reteta..deci as putea pune si ciuperci? e bine, ca mai am cateva in frigider
cu cus-cusul nu stiu ce sa zic..ti-am spus de care am luat eu, dar din pacate l-am fiert prea mult
...lasa ca data viitoare va fi mai bine!
Dana 34s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
cristina_ana spune:
Mai, la raionul de paste am gasit si eu cus-cus din ala care zicea ca e facut din compozitie de paste, nu de orez!![]()
Hai ca se intelege de minune! Eu nu am mai mancat pana acum asa ceva, nu stiu cum arata dar mi-am facut totusi o idee de pe net, insa mi-a facut Dana pofta zilele trecute si am zis sa incerc si eu!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
37+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
vias spune:
Roxxy eu acum voi face a doua cezariana...primul bebit nu mai este
...iar eu chiar ma gandeam cu sotul ca trebuie neaparat sa fac rost de vaccinul ce se face dupa nastere pt RH-
Nu pot sa cred ca nu ar fi de acord medicul...
Nici eu nu sunt 100% convinsa ca mai fac un bb dupa, dar daca mai vreau??????
MangaG sa vii sa povestesti care estwe treaba cu kk ![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
29+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
cristina_ana spune:
Hai sa nu va mai zapacesc cu cus-cus-ul si poftele mele! Gasesc eu pana la urma!![]()
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
37+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
madalina84 spune:
Neatza si de la mine
Ma bucur enorm ca avem vesti de la MONICA,sper sa-si revina repede si bebe DRAGOS sa fie langa ea ca sa nu se mai ingrijoreze
Am vazut ca pe KATERYNA au amanat-o,vai ce groaznica e asteptarea dar la sf ei vin cele minunate momente
Fetele cu copilasi,am si eu o dilema...va rog 
Mi-a promis cineva un patut,nu din lemn,80/120,dar pana acum nu mi l-a adus din diverse motive si nu stiu ce sa fac,sa ma duc sa-mi iau altul mai micut din lipsa de spatiu sau sa astept.Imi este frica ca nu v-a sta copilasul in el si nu stiu ce sa fac,voi ce ziceti se merita sa ma duc sa cumpar sau nu?
Nu e vorba de bani,ca pe langa unde se cheltuie atat intra si patutu dar nici nu vreau sa dau 4-5 mil pe ceva ce nu o sa folosesc![]()
34+
IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
madalina84 spune:
Neatza si de la mine
Ma bucur enorm ca avem vesti de la MONICA,sper sa-si revina repede si bebe DRAGOS sa fie langa ea ca sa nu se mai ingrijoreze
Am vazut ca pe KATERYNA au amanat-o,vai ce groaznica e asteptarea dar la sf ei vin cele minunate momente
Fetele cu copilasi,am si eu o dilema...va rog 
Mi-a promis cineva un patut,nu din lemn,80/120,dar pana acum nu mi l-a adus din diverse motive si nu stiu ce sa fac,sa ma duc sa-mi iau altul mai micut din lipsa de spatiu sau sa astept.Imi este frica ca nu v-a sta copilasul in el si nu stiu ce sa fac,voi ce ziceti se merita sa ma duc sa cumpar sau nu?
Nu e vorba de bani,ca pe langa unde se cheltuie atat intra si patutu dar nici nu vreau sa dau 4-5 mil pe ceva ce nu o sa folosesc![]()
34+
IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
ancadragoman spune:
deci tu vrei cus cus de orez?![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
ancadragoman spune:
Maria inca doarme in patut,eu zic ca merita investitia
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
Are mama o ratusca...
mychydutza spune:
poti lua de la IKEA. nu trece de 100 ron, atata era acu' 2 ani! 120/60+salteaua pe care o poti lua de oriunde! sau mai astepti si intre timp il culci in carut. eu asa am facut in primile saptamani.........
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*