Burtici fericite de septembrie-octombrie (177)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Roxxy nu stiu ce sa zic dar trebuie aflat ce implica legarea trompelor dpdv hormonal pentru tine. In afara de faptul ca e o procedura ireversibila cred si niciodata nu vei mai putea face bebelusi. Poate discutand cu medicul gasesti o cale mai avantajoasa pentru tine si familia ta.
Madalina84 si noi am primit un patut din lemn de la verisoara mea si este k. Dc bebe nu doarme in el atunci vom cumpara un tarc care se pliaza.
+ 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Roxxy nu stiu ce sa-ti spun despre legatul trompelor... nici eu nu cred ca vom avea un al treilea bb. Dar pare cam drastic totusi metoda cu legatul trompelor. Parerea mea este sa vb cu doctorul. Eu una asa as face; in ceea ce priveste metoda contraceptiva dupa... raman la sfatul medicului.

Laura 31+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru sfaturi. Chiar doctorul a fost cel care mi-a propus aceasta metoda, asigurandu-ma ca nu exista nici un risc pentru organism. Mi-a spus ca are mai mult de o suta de paciente carora le-a facut ligaturare de trompe si toate sunt super ok.
Sotul meu m-a lasat pe mine sa decid. El nici macar nu a vrut sa-si dea cu parerea spunand ca este vorba de corpul meu si de o decizie radicala in ceea ce priveste organismul meu.
Cred totusi ca nu voi alege aceasta metoda, ci voi apela la sterilet.

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 37+

AMR 1-2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Cristina cred ca te-a indus in eroare ce i-am zis eu Danei, ca exista cus-cus mai mare, gen paste si unul mai marunt.

Ala mai mare se gaseste de obicei prin cantine, mai faceau si mamele noastre pe vremuri, ca numai din ala se gasea, la ala ii zic romanii cus-cus. Nu gasesc imagini pe google, au asa bilele un diametru pe un juma de cm. Si ala se fierbe, intr-adevar, ca e ca macaroanele, dar facut bilute.

Ala maruntel, gen libanez, cum spunea si vik, este micutz, asa ca nisipul, uite ce micutz e asta in comparatie cu boabele de naut.

Asta eu stiu ca doar se opareste, se toarna peste el exact cantitatea care trebuie de supa condimentata, sau apa cu condimente, sos de rosii, etc. Exact cantitatea care trebuie ca sa se umfle. Eu stiu ca nu se fierbe.

Ambele variante de cus-cus sunt facute ca o pasta fainoasa, din faina de grau. Asta micu e ca si grisul de fapt, doar taiat mai mare. Dar eu am gasit o data cus-cus integral, adica din grau integrala. Vezi daca exista in hipermarketurile astea raion de alimente sanatoase sau bio, poate gasesti acolo.

Reteta www.bbcgoodfood.com/recipes/2394/summer-couscous-salad" target="_blank">asta se face cu supa turnata peste cus-cus, la www.bbcgoodfood.com/recipes/4325/vegetable-tagine-with-almond-and-chickpea-couscous" target="_blank">asta vad ca pune apa clocotinda pe langa sosul de legume. Si in www.bbcgoodfood.com/recipes/2947/couscousstuffed-beef-tomatoes" target="_blank">asta tot apa clocotinda pune, si apoi foloseste asa cus-cus-ul.

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Salutare burtici si mamici
De recuperat recunosc ,n-am recuperat nimic
Sunt in plop si plopul in aerdaca ma lasa Alex,incerc macar sa vad ce bebici au mai aparut si sa felicit proaspetele mamici
Pot sa va zic ca sunt f incantata de cum a reactionat Alex.Reintalnirea dintre mine si el a fost atat de emotionantaDoamne,nici nu pot exprima in cuvinte.
L-a acceptat f repede pe Razvanel,l-a mangaiat,i-a dat pupici...era f incantat,radea,se vedea atata bucurie pe fata lui.
A plans putin cand i-am bagat tzitzi in guracine stie ce o fi crezut el ca se intampla...i-am explicat frumoas ca asa papa bebe,i-am mai turiut ceva pe acolo si acum piciul nu mai are treaba
E atat de minunat fetelor cu doi copii...sunt atat de recunoscatoare pt tot ce am....
Razvi e tare cuminte, papa si doarme toata ziua
Alex e si el intelegator ca nu mai pot sa-l iau in brate...momentan totul e f bine
Ce-i drept ,e si mama acasa si n-am alta grija decat sa stau cu baietii mei.Vom vedea cand vom ramane numai noi 3 acasa cu voi avea si alte lucruri de facut cum va fi. Insa acum,ne bucuram din plin de momentele astea atat de frumoase impreuna

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Raluk, saru'mana mult! Hai ca acum m-am lamurit! De fapt uitandu-ma pe poza aia data de tine mi-am dat seama ca am mancat si eu cus-cus din asta intr-un restaurant libanez, dar nu stiam ce este!!! Si stiu ca mi-a placut la nebunie!!!!
O sa ma uit si peste retetele date de tine, dar stiu ca zicea Vik ca ne da o reteta libaneza. A dat-o cumva si nu am retinut eu?
Mai fetelor, eu va jur ca nu sunt genul gospodina, in nici un caz, dar nu stiu ce am in ultimul timp ca numai in bucatarie as sta! Am o energie fantastica, nu am stare de zacut in pat! Cred ca din lipsa acuta de ocupatie mi se trage!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Fetele care au astazi control, multa bafta si va asteptam cu vesti!

Ma intind si eu un pic, sa fiti cuminti!

----------------------------------------------
Alexandra 35+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

KATERYNA
NASTERE USOARA SI BEBELINA SANATOASA SI NOROCOASA!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 35+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Melania, ce frumos povestesti tu acolo de copiii tai!!!! De-abia astept si eu prima intalnire dintre Andrei si bebelusa!!!! O sa incerc sa filmez momentul! Sper sa o accepte si sa o iubeasca pe cea mica!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

maria off Doamne prin ce va e dat sa treceti .. mi se rupe sufletul cand aud si citesc. ma rog pentru puiul mic sa fie bine si sa se insanatoseasca. tin pumnii si puiului cel mare sa iasa bine analizele .. ce ghinion cu seringa aia. te imbratisez!

monica imi vine sa plang cand ma gandesc prin cate ai trecut si acum ai iara parte de emotii. sunt sigura ca dragoselul e bine .. se mai intampla ca bebicii sa aiba acest suflu care trece de la sine. pupici multi si curaj mami ca trebuie sa fie bine!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 35+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput