Burtici fericite de septembrie-octombrie (177)
Raspunsuri - Pagina 14
laura78nico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Melania, ce frumos povestesti tu acolo de copiii tai!!!! De-abia astept si eu prima intalnire dintre Andrei si bebelusa!!!! O sa incerc sa filmez momentul! Sper sa o accepte si sa o iubeasca pe cea mica!Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )POZE |
Cristina sunt in asentimentul tau!
Si eu sper ca Ramona sa fie intelegatoare cu bb si sa-l iubesca!
Laura
31+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
mary_07 spune:

Felicitari Doro76

Hai Katteryna

My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
laura78nico spune:
Fetele
la toate am plecat acasa!
Sa ma bag la
langa Ramona!
Laura
31+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
ramsan spune:
Salutare burtici si mamici! 
Bine au venit pe lume Dragoselul si Sara! Felicitari mamicilor Doro si Monica , sa va refaceti repejor si sa vina lapticul mult si bun!
Maria si Monica ne rugam lui DD sa va aiba in paza lui 
Fetelor eu am fost dimineata la control si echo. Concluzia este urmatoarea: col partial scurtat si permeabil la index (se cam grabeste Tudorel), bebe e mai mare cu 3 sapt. (adik arata de 37 sapt.) si are aprox. 3000 g, era bine mersi cu nasu'n placenta (care are gradul II de maturare) - avem si poze (trebuie sa le micsorez si le pun imediat pe webshots) 
Partea mai problematica este ca Tudor s-ar putea sa vrea afara din burtik exact in perioada cand dr. mea este plecata adik intre 10 si 22 sept. si trebuie sa stabilesc detaliile nasterii la urmatorul control de pe 7 sept. (peste 10 zile) 

Cred ca asa se explica "graba" de a-mi pregati cuibul in ultimul timp si implicit lipsa mea de pe forum. Pe langa asta, in ultimele zile am simtit si ceva contractii destul de dureroase pe care le-am ignorat cat am putut.
Va pup si intru sa va mai citesc
daca nu am apuc de calcat hainutele spalate (urasc sa calc, dar cred ca v-am mai spus asta candva)
Ramona
Tudor Gruia 34+ 
AMR 6 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
Ellenuta spune:
buna fetele ..
uff .. am si eu o stare tare nasoala .. nu stiu ce e cu mine, sunt nelinistita, am asa o teama in suflet dar nu-mi explic de ce.
eva ma supara tare, dar incerc sa-i ignor crizele de personalitate. azi-noapte a facut 38,3 .. iara nu prea vrea sa pape. sper sa nu o iau de la cap cu vreo boala ca fug in padure.
in plus .. mai alerg si dupa voi ca aveti o tastarnita de speriat!
nici eu nu inteleg de ce ii vor sa-i induca nasterea .. daca nu sunt probleme, ar trebui s-o lase sa se intample natural. asa e mult mai dureros ..
cristina Doamne .. nici nu vreau sa citesc asa ceva .. incredibil ..
ma rog ptr bebelus si cei ramasi in urma mamicii.
clodute ce puiuti scumpi ai! sunt superbi amandoi!
roxxy si eu vroiam sa-mi leg trompele dar am renuntat .. mi-a spus o asistenta ca nu e bine deloc ptr organism .. ca te da peste cap si risti sa te dereglezi hormonal si sa te ingrasi rau .. asa ca voi incerca sterilet, daca nu merge voi merge pe clasicul "cauciuc" .. si nici pe sotz nu l-as pune sa faca vasectomie .. mi se paare o tampenie, pe bune .. adica eu nu mi-as lega trompele, dar i-as cere lui sa faca ceva asemenator,nu?
ma duc sa mananc si apoi sa caut pozutele lui cris, mimika, iulika si adela .. 
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
35+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
margo1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mary_07 Salutare burtici si mamici ![]() De recuperat recunosc ,n-am recuperat nimic Sunt in plop si plopul in aer ![]() Pot sa va zic ca sunt f incantata de cum a reactionat Alex.Reintalnirea dintre mine si el a fost atat de emotionanta ![]() ![]() Doamne,nici nu pot exprima in cuvinte.L-a acceptat f repede pe Razvanel,l-a mangaiat,i-a dat pupici...era f incantat,radea,se vedea atata bucurie pe fata lui ![]() .A plans putin cand i-am bagat tzitzi in gura E atat de minunat fetelor cu doi copii...sunt atat de recunoscatoare pt tot ce am.... Razvi e tare cuminte, papa si doarme toata ziua Alex e si el intelegator ca nu mai pot sa-l iau in brate...momentan totul e f bine ![]() Ce-i drept ,e si mama acasa si n-am alta grija decat sa stau cu baietii mei .Vom vedea cand vom ramane numai noi 3 acasa cu voi avea si alte lucruri de facut cum va fi. Insa acum,ne bucuram din plin de momentele astea atat de frumoase impreuna![]() ![]() ![]() My family ![]() Poze cu noi ![]() _ Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)si Razvan (21 august 2009) |
Dragutul de Alex, cred ca si-a simtit putin invadat teritoriul cand l-a vazut pe cel mic la tzitzi
; oricum, e minunat ca si-a acceptat asa repede fratiorul! Cred ca esti intr-adevar o mamica fericita
...Tu cum te mai simti?
cristina_ana spune:
Ellenuta, imi pare rau ca Eva e iar bolnavioara! Te cred ca esti suparata! Sper sa nu fie nimic grav si sa ii treaca repede! Si ANdrei al meu are crize de personalitate din plin, si pe mine ma supara foarte des ca face intentionat numai ce stie ca nu are voie, dar acum, de cand nu il mai am langa mine as da orice numai sa-l pot tine in brate si sa-l pupacesc peste tot!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
37+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
lutoniana spune:
Am revenit
Gladiolele mele nu mai au flori ci au ramas numai vrejurile ....si alea tremura tare.
Am obosit ca un caine si mi s-a facut si mie burtica tare dar acum pare ca-si revine.
Am recuperat.
Poza cu Patrick la usa inchisa, cu sandalute si salopetica de copilas mi-a mangaiat sufletul si ideea mea despre copii. Este o minune. Karo e mai draguta pe zi ce trece si extrem de delicata in hainutele ei roz, am observat in plan secund si ceva cutii pline de hainite la care visez si eu ca neamu' prost ca poate va primi in dar copilasul meu
...ca sa se bucure mami cat poate ea de tare.
Incet incet se va obisnui cu surioara lui, sunt sigura. Eu eram a 5-a, a 6-a....si tot ma mai batea frate miu ....adica eu il trageam de par pana ramaneam cu pumnul plin de par si el imi dadea o singura lovitura si ma lasa lata pe jos.....Dar acum cred ca ar face ORICE pentru mine, numai sa deschid gura.
Apropos de asta Cristina ca aveam si eu unul dupa care salivam de la el din clasa si nu ma lasa sa ma duc cu ala la o prajitura (apropos si de sex la 11 ani....eu eram la liceu si mergeam la Cico) ca e prea prost. Ala saracul nu era prost numai ca frate miu din dorinta de a ma proteja....considera ca nu e bun niciunul pentru mine ![]()
Asa ca va garantez ca acesti baieteii, mai tarziu, vor fi niste minunatii pentru surioarele lor mai mici.
Cea mai fericita
38 + cu 
cristina_ana spune:
Lucia, sa te-auda DD!!!! Si eu mi-as dori niste copilasi care sa se iubeasca mult, si imi place de mor ideea de frate mai mare protector cu sora lui!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
37+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
lutoniana spune:
Ellenuta nu pleca in padure....fii barbata ca trec toate.
Cred ca ai obosit sa cari atatea pe umeri...am si eu acest sentiment uneori ....dar trece si vin zile faine si insorite.
Eu de draci ca m-am dus de la 9 la banca sa rezolv ceva important ...si nu am rezolvat ca trebuie sa ma sune de la alt departament .....etc etc....ca nu puteau naibii sa-mi zica cand m-am programat, ca doar le-am zis de ce ma duc......am intrat asa prin magazine .....si m-am lipit de o vesta absolut senzationala ![]()
![]()
dinaceea ca de cojocel, cu un siret in fata si cu guleras de blanita....un vis.
Acum bineinteles ca ma gandesc ca nu trebuia sa o iau.....ca am atatea altele de facut, am atatea de care sa ma framant ....am atatea de rezolvat.....DAR mi-a prins bine psihic. ![]()
![]()
![]()
![]()
Imi doresc din toata inima uneori sa nu dau dovada de egoism ....cu toate ca ma suspectez singura de asa ceva ![]()
![]()
dar incerc sa ma tratez ![]()
Cea mai fericita
38 + cu