Burtici fericite de septembrie-octombrie (177)
Raspunsuri - Pagina 15
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Lucia, sa te-auda DD!!!! Si eu mi-as dori niste copilasi care sa se iubeasca mult, si imi place de mor ideea de frate mai mare protector cu sora lui! ![]() |
Dar ca sa te incurajez pe deplin, in calitate de mamica a lor ce vei fi.....tin minte ca ai mei erau in pragul disperarii....mai mult mama..,din cauza noastra.
O sunau vecinii pe la servici ca faceam galagie in casa, muzica, racnete, frate miu cand era la limita nervilor imi arunca lucrurile pe geam (si locuiam la etajul 8) ...eu ii rupeam timbrele pe care le obtinuse cu eforturi supranaturale pentru un copil.....adica a fost greu.....pentru mama vreau sa spun
Cea mai fericita
38 + cu 
lutoniana spune:
Sa nu ne pierdem antrenamentul fetelor ca aia mica sta ca o trista singurica la spital si asteapta ziua de maine 

Hai Katerynaaaaaaaa !!!!!
Mai e putin si vei fi cea mai fericita mamica !!!!!

Cea mai fericita
38 + cu 
cristina_ana spune:
Lucia, sa porti sanatoasa vestuta!!!! Nu iti mai face atitea mustrari de constiinta, nu e nimic rau in a-ti face si tie o placere. Trebuie sa ne gandim si la noi, altfel am acumula multe frustrari in timp si nu cred ca face nimanui bine asa ceva. Au mai fost discutii pe aici mai demult cum ca in loc sa ne gandim numai la bebe ne preocupa felul in care aratam, silueta, etc. Eu recunosc cinstit ca de-abia astept sa nasc si sa fiu iar slaba, sa imi faca placere sa ma uit la mine in oglinda, sa ma imbrac sexi, sa ma machiez, coafez, etc. Asta nu inseamna ca nu imi iubesc copiii, dar eu asa simt, ca trebuie sa fiu si femeie, in primul rand pentru mine si psihicul meu.
Si referitor la slabit, am in dulap o rochita superba, mulata pe corp, scurta, marimea 36 parca
,pe care mi-am luat-o exact cu cateva zile inainte de a ramane insarcinata! Si asta e etalonul meu de frumusete. Vreau sa ajung sa ma imbrac iar cu ea, ca nu am apucat sa o port decat o singura data!![]()
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
37+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
lutoniana spune:
Laura somn usor 

Ramsan se pare ca se grabeste un pic puiu mic....baga mare cu calcatul.
Aparea si prin povestile tale o soacra ...daca nu ma insel....nu ar putea sa te ajute ea cu hainutele ? ![]()
![]()
![]()
Mada tu vei lua bataie la poponeata goala....daca nu te refaci cu orarul de somn.....sunt sigura ca acum sforai....si noaptea esti cucuvea...offff. Seara asa pe la 11 baga un laptic, un ceai, niste muzica linistitoare si stai acolo cu ochii inchisi ca nu are cum sa nu te ia somnul. Si faci asa 3-4 zile si se regleaza organismul.
Cea mai fericita
38 + cu 
uve_got_mail spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac uve cate trombocite ai acum? Si cand mergi la dr intreaba daca inainte de nastere e ok sa primesti 'concentrat trombocitar' (doar sa gasesti o sectie de hemato care sa il si iradieze intai ... ![]() Te si sper sa nu fie nevoie de asta ...Aida ... 36+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Buna, acum m-am trezit si eu
ultima data, acum vreo 3 saptamani aveam 111 000 fata de 150 000 limita inferioara; imi crescusera cu 1000 fata de valoarea precedenta; internistul imi spusese ca daca transaminazele sunt ok, nu e vorba de sindrom Hellp si e probabil vreo reactie la sarcina; Bebita mea are cordonul in jurul gatului si atunci cand voi naste e posibil, daca sunt complicatii...adica e cordonul prea strans...sa se faca cezariana, unde se pierde mai mult sange si de-asta probabil m-a trimis la hematolog; eu martea viitoare o sa merg la medicul de familie sa imi repet analizele si sa vedem cum mai stau;
Multumesc de informatie, o sa te mai intreb si atunci ce parere ai.

34+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Mariahttp://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob
cristina_ana spune:
Offf, scumpa de Katerina, ce o fi in sulfetul ei acum!!!!
Ca iar imi amintesc cum vor aia sa-l scoata cu forta pe bebe inainte de termen, doctori tampiti ce sunt!!!!
Si nici nu cred ca ii face bine sa stea in spital, sa asiste la nasteri, la tipete, urlete, si ce mai e pe acolo pe la salile de travaliu!
37+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta buna fetele .. uff .. am si eu o stare tare nasoala .. nu stiu ce e cu mine, sunt nelinistita, am asa o teama in suflet dar nu-mi explic de ce. eva ma supara tare, dar incerc sa-i ignor crizele de personalitate. azi-noapte a facut 38,3 .. iara nu prea vrea sa pape. sper sa nu o iau de la cap cu vreo boala ca fug in padure. in plus .. mai alerg si dupa voi ca aveti o tastarnita de speriat! nici eu nu inteleg de ce ii vor sa-i induca nasterea .. daca nu sunt probleme, ar trebui s-o lase sa se intample natural. asa e mult mai dureros .. cristina Doamne .. nici nu vreau sa citesc asa ceva .. incredibil .. ma rog ptr bebelus si cei ramasi in urma mamicii.clodute ce puiuti scumpi ai! sunt superbi amandoi! roxxy si eu vroiam sa-mi leg trompele dar am renuntat .. mi-a spus o asistenta ca nu e bine deloc ptr organism .. ca te da peste cap si risti sa te dereglezi hormonal si sa te ingrasi rau .. asa ca voi incerca sterilet, daca nu merge voi merge pe clasicul "cauciuc" .. si nici pe sotz nu l-as pune sa faca vasectomie .. mi se paare o tampenie, pe bune .. adica eu nu mi-as lega trompele, dar i-as cere lui sa faca ceva asemenator,nu? ma duc sa mananc si apoi sa caut pozutele lui cris, mimika, iulika si adela .. ![]() Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 35+ Anna Sophia Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
dar pastilele anticonceptionale nu le mai incearca nimeni?
eu am zis ca raman greu si ani de zile, nu mi s-a intamplat o data sa fiu. cand eram nesigura mai bagam o pastila de a doua zi...asta o data la an. si uite ca m-am ferit pana m-a nimerit
Luci sper ca nu te superi tare pe mine daca ajung la David....desi nimik nu e hotarat :)
MangaGirl :-)
35+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 5 SAPTAMANI
lutoniana spune:
Mai pup si eu cateva fete dragi: Anamaria, Ralu, Dana...am vazut ca Manga merge sa studieze mostrarul de caca....ioiii ce m-am mai distrat si eu ...iar vei veni incantata, sunt sigura.
Ca si eu atunci in primele zile eram asa excitata...acum sper sa mai tin minte ce ne-au spus la cursuri ...cand o fi momentul 

Si incepe distractia...pana luni seara, cat e liber .....sa te odihnesti sa prinzi puteri pentru cele 4 zile care iti mai raman de lucru.
Adinus vad ca e pe pozitii 
mai era ceva....simt ca am sarit ....dar nu stiu ce
Moni isi va reveni sunt sigura daca puiul mic e sanatos asa cum banuiam
. E de inteles asa o stare.
Sunt perfect de acord sa nu o mai stresam cu telefonul ca EA va suna cand va simti nevoia sa ne spuna ceva 
Cea mai fericita
38 + cu 
cristina_ana spune:
Manga, si eu votez cu David!
Lucia nu cred ca o sa se supere, ca e prietena ta, nu?![]()
37+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
uve_got_mail spune:
Ma bucur ca Dragos al Monicai este bine; eu zic ca in situatia data e de preferat sa fie amandoi tinuti sub observatie, chiar daca stresul de a sta in spital e probabil foarte mare...Sa le ajute Dumnezeu!
Eu am router in casa, pana acum vreo saptamana in dormitor, eu folosesc laptopul ca stau intansa in pat si sotul se joaca pe calculator...si retele sunt vreo 6. M-am stresat si eu pe tema asta, dar pana la urma nu poti sa te feresti de orice. La fel de periculos mi se pare si ceea ce mancam, dar trebuie si bebe sa se acomodeze dinainte cu porcariile din lumea in care traim, chiar daca incercam sa ii protejam cat mai mult!
Eu nu ma mai uit la stiri decat fortata, tocmai sa evit subiecte sensibile; stiu ca vor sa dea o lege prin care daca doresti, poti face cezariana la cerere contra cost-nu ca acum nu s-ar plati; oricum din cate am inteles, la noi e nevoie de aprobari de la seful de sectie si depinde de trecerea pe care o are medicul tau pentru aprobare...asa ca unii te lasa sa te chinui
34+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

ma rog ptr bebelus si cei ramasi in urma mamicii.
Eva