Burtici fericite de septembrie-octombrie (177)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Lucia, m-am distrat de numa' citind de relatia ta furtunoasa cu fratele! Saraca mamica ta!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Luci sper ca nu te superi tare pe mine daca ajung la David....desi nimik nu e hotarat :)

chiar deloc, daca vom avea si noi ocazia sa ne intalnim va fi mult mai usor ca striga numai una dupa copii

Asta daca e si al meu baietel
Si noi cred ca o schimbam pe Maria ca i-am spus lui Adi ca nu sunt eu asa impacata.....ca nu simt ca asta e numele pentru fetita si acum sa vedem.....As vrea Sarah sau Sofia sau Sandra....dar mai avem de discutat pe tema asta.
Eu dupa David sunt absolut topita (chiar si dupa Beckam ) si imi place ca e si nume sfant la ortodocsi.
De asemenea as vrea sa aiba copii un singur nume....si sfant ....si frumos.
Mai aveti ceva sugestii la fetita ?

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

cristina e tare capoasa fii-mea .. daca nu vrea, nu vrea si pace. pot sa stau eu si in cap. si face crize specifice varstei si mie imi vine sa ma urc pe pereti .. Doamne ajuta macar sa nu se mai imbolnaveasca ca asta ar fi lovitura de gratie ..

lucia sa porti sanatoasa vestuta .. cred ca e superba. sa nu-ti para rau de banutzii pe care i-ai dat pe ea .. meritam si noi ceva frumos nu? chiar daca suntem cu burta la gura si nu ne mai arde de nimic ..

manga eu am luat anticionceptionale cativa ani si m-am ingrasat .. nu mai vreau sa aud de ele.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 35+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

buna fetelor

nu am reusit sa citesc din urma. eu am vorbit mai devreme cu Monica.

ea e ok, dragoselu e inca pe oxigen, in rest e totul ok. ea poate sa il vada doar de 2 ori pe zi la 2 si la 8 - regula tampita, si din cauza asta e cam suparata. a inceput sa se stimuleze cu pompa pt a avea lapte atunci cand va putea sa il hraneasca ea, deocamdata e hranit prin gavaj.
e suparata si ingrijorata, dar e mai bine decat ieri cel putin asa am simtit-o eu.

acum despre noi. suntem ok, bebe mananca cate 10-15 minute si apoi somn pt 3, 4 ore. adina il iubeste mult de tot si ar sta tot pe langa el. poate pt ca nu ma solicita decat f putin adinanu are nici o problema cu el. cand suge vine la el si ii spune hai papa nu dormi ca sa cresti mare. uite eu am papat titi de la mami si m-am facut mare mare. ieri am iesit afara si a vrut sa plimbe ea carutul.
deci experienta noastra pana acum e una pozitiva.

va pup si intru cand mai pot.

Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Anca, de la ce raion ai luat? Eu am cautat in Cora pe la orezuri, dar nu am gasit!

POZE

Uita-te si la standul de preparate/produse internationale-asta e marocan daca tin bine minte

34+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

Mergi la inceput

Ralu_u....ce frumos....
Ai scos baiatul deja afara la aer curat, excelent
Surioara lui se va implica si il va iubi
Multumim de vestile de la Moni....dar de ce nu ii dau lapte oare ? Am si eu niste nelamuriri....ca era destul de mare bebelache....Sau daca e pe oxigen nu poate manca din bibe ? Eu sunt total paralela, puteti sa ma ignorati....

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

am ajuns acasaaa , ta-na-na-na-na-naaaaaa-na ... merg sa va citesc

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

am ajuns acasaaa , ta-na-na-na-na-naaaaaa-na ... merg sa va citesc

cu spatele esti bine ?

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Uve, habar-n-am une e raionul ala, nu-mi amintesc sa fi vazut vreodata asa ceva prin supermarketuri, dar daca exista, dau eu de el! Merci de informatii!!!
Ralu, e super ca te descurci asa de bine cu copilasii. Adina e oricum mai mare si intelege altfel lucrurile! Si oricum, fetitele sunt mai intelegatoare cu aparitia fratiorului/surioarei, cred ca au deja instinct de mamica.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana
.....am intrat asa prin magazine .....si m-am lipit de o vesta absolut senzationala dinaceea ca de cojocel, cu un siret in fata si cu guleras de blanita....un vis.
Acum bineinteles ca ma gandesc ca nu trebuia sa o iau.....ca am atatea altele de facut, am atatea de care sa ma framant ....am atatea de rezolvat.....DAR mi-a prins bine psihic.
Imi doresc din toata inima uneori sa nu dau dovada de egoism ....cu toate ca ma suspectez singura de asa ceva dar incerc sa ma tratez

Cea mai fericita 38 + cu

Tu iti cumper vara sanie si iarna car

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

+33/34 cu

Mergi la inceput