Burtici fericite de septembrie-octombrie (177)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Eu mi-am propus sa stau mai mult prin casa. Tare as vrea sa rezist pana pe 10 septembrie.

Am si eu o problema si am nevoie de multe, multe sfaturi ca sa iau o decizie. Doctorul meu mi-a propus sa-mi leg trompele. Ideea e ca nici eu si nici sotul nu ne mai dorim al treilea copil (sotul s-a lasat f greu convins si pentru al doilea). O a treia cezariana implica si mai multe riscuri pentru organism. In acelasi timp mi se pare o decizie radicala. Toata viata m-am ferit de chestiile radicale si care nu mai au cale de intors. Anticonceptionale nu vreau sa mai iau pt ca am luat deja timp de 8 ani. Steriletul ar fi o varianta (dar nu se stie daca organismul meu il va suporta). Sotul ma lasa pe mine sa decid. Chiar nu stiu ce sa fac. Trebuie sa-i spun doctorului ce am hotarat la controlul de pe 5 septembrie. Voi ce ati face?

mda , e greu de decis. Si eu voi fi la a doua cezariana , dar nici nu ma gandesc sa imi leg trompele, Cum ai zis si tu este mult prea radical.Anticonceptionalele imi dau fiori si am auzit si vazut prea multe de la ele , iar steriletul chiar mi se pare varianta cea mai buna desi nici eu nu stiu daca organismul meu suporta ...
Doar tu poti decide ce vei face. multa bafta si minte limpede

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

iulika ce frumusel e bruculica! se schimba pe zi ce trece ..

adinus bine ai venit! ce frumusica esti tu mami!

raluk culmea e ca si la sarcina trecuta a aparut .. si eva a venit pe lume la 41s3z .. nici vorba de rupere a membranelor caci am ajuns la ceza ..

adela ce scumpi sunt puiutii tai! ptiu ce grasunea e calin si ce frumos il pazeste surioara lui agatata de patut .. si cum il tine in brate .. vreau si eu un baietel grasunic si frumos!!!

cris ce frumusei ati fost! si e super rochita! sa fiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti!

mimika cat de scumpi si superbi sunt gemenutii! iti vine sa-i papi, nu alta! imi place tare pozuta unde papa amandoi in tandem .. pupa elle sarmalutele!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 35+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui luhtien

Tu iti cumper vara sanie si iarna car

Daaa mereu am facut asa si pana vine sezonul potrivit mai uit de ele (sa nu ma intelegi acum ca as avea 5 sifoniere,....ca nu e cazul)...si cand le descopar sunt EXACT ca Mr. Bean in poanta aceea in care era la resaturant si si-a pus singur felicitarea de ziua lui pe masa si cand a descopert-o era in culmea fericirii.

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinus8 spune:

Raluca_u multumim de vesti.of Doamne, eu nu stiu, ca nu ma pricep, dar cat poate dura statul asta pe oxigen la Dragos? ca ma gandesc ca atunci cand va incepe sa repire bine singurel, va incepe si Monica sa-si revina.abia astept!

Luto, lasa ca si pe mine m-a apucat un pic egoismul in ultimele doua sapt, ca am ajuns la concluzia ca de cand am ramas insarcinata m-am cam neglijat si tot ce am facut a fost sa iau tot felul de chestii ptr Sonia cea mica, ca o nebuna ce sunt.degeaba a incercat sotz sa ma tempereze ca n-a avut nici cea mai mica sansa

Manga alea cu breastfeeding le am si eu, doar de culori la kk nu ne-a zis absolut nimic

fetelor, eu abia mai pot sta in fund, burtica mea a suferit iar o crestere accentuata saptamana trecuta si-acu mi se sprijina de-a dreptul pe genunchi cand stau jos, faza care pe So o dispera rau ca-asa imi da niste bucati...adica nu stiu exact ce face, cred ca da din maini daca e cu caputul in jos...sau poate isi roade unghiile

38+
AMR 12 days!!! more or less...

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinus8 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

iulika ce frumusel e bruculica! se schimba pe zi ce trece ..

adinus bine ai venit! ce frumusica esti tu mami!

raluk culmea e ca si la sarcina trecuta a aparut .. si eva a venit pe lume la 41s3z .. nici vorba de rupere a membranelor caci am ajuns la ceza ..

adela ce scumpi sunt puiutii tai! ptiu ce grasunea e calin si ce frumos il pazeste surioara lui agatata de patut .. si cum il tine in brate .. vreau si eu un baietel grasunic si frumos!!!

cris ce frumusei ati fost! si e super rochita! sa fiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti!

mimika cat de scumpi si superbi sunt gemenutii! iti vine sa-i papi, nu alta! imi place tare pozuta unde papa amandoi in tandem .. pupa elle sarmalutele!

Eva

papa bun

38+
AMR 12 days!!! more or less...

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Raluca_u ce frumos...Cred ca esti cu adevarat implinita cand totul functioneazå..Så fie tot asa

Si eu l-am scos pe Bruce mai in fiecare zi..ieri a plouat cu galeata dar a iesit putin soarele si l-am scos pe balcon..Azi e cam racoare si nu il scot..De abia asteptså fienitel mai marisor si så vezi ce facem carari prin troiene si så ne plimbam mai mult..(aici nu prea sunt..cum ninge rade tot de pe trotuare si umple de nisip..eu cateodata muream de ciuda ca nu apucam så vad niciodata alb ca ei paf si luau zåpada si turnau nisip)..

Acum doarme linistit ..a stat treaz 4 ore si am vb am mancat destul de bine(cand e treaz mananca mai des) ne-am jucat am mai adormit odatå dar am facut cacutza si nu ne place så stam murdarei si ne-am trezit..Am schimbat scutecul am papat un pic de tzizti si un bibe si somn de voie..Diseara vine soacra si ii facem baitzå..Pana acum i-am facut in fiecare seara dar la robinet..Ce ii mai place nik nu zice....Mai urat face cand il imbrac din nou nu ii place dar ii pup talpitile si vb cu el si se mai linisteste

Mådålina ia-o mai usurel cu statu in picioare..Cå ai timp destul ..Nu te obosi si vb Luciei incearca mami så iti revii cu somnul de noapte..E ff important så te odihnesti macar acum ca apoi cine sti..Poate vei avea un bebe care doarme bine si nu va plange noaptea dar oricum va fi somn intrerupt de aceea tb så te odihnesti cat poti noaptea

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Tiiiii Raluk ce retete yumiii ne-ai dat tu acolo! eu din acela marunt am si saptamana viitoare mai fac o incercare

Ce mesaj frumos am citit de la melania! ma bucur ca totul este ok la voi! sa-ti traiasca feciorii!

Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Fetelor, imi pare sincer rau ca am adus in discutie subiectul acela tragic. Nu am vrut sa va sperii!!! Adevarul e ca nenorociri se pot intampla oricand si oricum, nu putem decat sa speram ca DD ne iubeste si o sa ne fereasca de rele!
stai linistita De fapt reactia noastra a fost in parte aiurea. Este bine sa fim informate ca sa stim care este limita si cand sa punem piciorul in prag. Ma bucur insa ca ai scapat de contractiile care te luasera din cauza subiectului , asta era marea mea problema

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

mel daa si mie mi-a placut tare mesajul tau .. emana atat de multa dragoste si liniste .. ma bucur ca se iubesc piticii! astept poze cu minunea cea mica!

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Anomis..O zi minunatå iti doresc..

Melania ce frumos vb tu acolo..M-ai convins så ma gandesc la urmatorul..Ce fericire se simte din mesajul tau..Så stii ca si eu azi stand de vb cu båiatul meu care e baiat mare (azi face 2 såpt peste o orå) am simtit o bucurie imenså..El se uita cu ochisorii lui ce frumosi la mine si eu ma topeam si parca nu mai este nelinistea aia din primele zile..Parca totul se aseaza de acum..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput