Burtici fericite de septembrie-octombrie (177)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raluca_u

buna fetelor

nu am reusit sa citesc din urma. eu am vorbit mai devreme cu Monica.

ea e ok, dragoselu e inca pe oxigen, in rest e totul ok. ea poate sa il vada doar de 2 ori pe zi la 2 si la 8 - regula tampita, si din cauza asta e cam suparata. a inceput sa se stimuleze cu pompa pt a avea lapte atunci cand va putea sa il hraneasca ea, deocamdata e hranit prin gavaj.
e suparata si ingrijorata, dar e mai bine decat ieri cel putin asa am simtit-o eu.

acum despre noi. suntem ok, bebe mananca cate 10-15 minute si apoi somn pt 3, 4 ore. adina il iubeste mult de tot si ar sta tot pe langa el. poate pt ca nu ma solicita decat f putin adinanu are nici o problema cu el. cand suge vine la el si ii spune hai papa nu dormi ca sa cresti mare. uite eu am papat titi de la mami si m-am facut mare mare. ieri am iesit afara si a vrut sa plimbe ea carutul.
deci experienta noastra pana acum e una pozitiva.

va pup si intru cand mai pot.

Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
]

Felicitari mami! Asa mai spun si eu copii cuminti
Crestere usoara si sa pape Stefan cat de mult laptic sa se faca maricel.

Ramona

Tudor Gruia 34+

AMR 6 saptamani pana vine bebe

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Salutare Ramo! chiar ma gandeam la tine..nici pe mess nu te mai vazusem; nu am inteles prea bine, iti va provoca travaliul pana nu pleaca medicul in concediu?! spor mult la trebaluit!

s-a intors si Lucia..ce-mi place expresia cu gladiolele! are vreo semnificatie..si eu nu m-am prins? sa stapanesti sanatoasa vestuta! o sa fie tare buna, ca imediat se apropie toamna;
uite, sa stii ca si eu mi-am cumparat astazi inca o camesa de spital..eu care saptamana trecuta ma vaitam ca nu am niciuna, ete ca acum am 4 (bine, nu-i musai sa le folosesc pe toate la spital..vor fi bune si prin casa cand voi da papa la mandra)

Fetelor care o aveti pe Meli pe mess..are o poza cu puiutul!!! dragutul!!

Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Nu stiu de ce Dragoselul este pe oxigen si papa prin gavaj, dar ma rog la DD ca situatia lui sa se schimbe in bine

Multumim Raluca pentru info

Ramona

Tudor Gruia 34+

AMR 6 saptamani pana vine bebe

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Luci sper ca nu te superi tare pe mine daca ajung la David....desi nimik nu e hotarat :)

chiar deloc, daca vom avea si noi ocazia sa ne intalnim va fi mult mai usor ca striga numai una dupa copii

ce tare!!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Dana15 poti sa mi zici si mie unde ti-ai gasit camasute de noapte..si cam la ce pret sunt?!
P.S am vazut ceva de la sofiaman ,dar erau destul de scumpe..

miany
29+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinus8

Luto, lasa ca si pe mine m-a apucat un pic egoismul in ultimele doua sapt, ca am ajuns la concluzia ca de cand am ramas insarcinata m-am cam neglijat si tot ce am facut a fost sa iau tot felul de chestii ptr Sonia cea mica, ca o nebuna ce sunt.degeaba a incercat sotz sa ma tempereze ca n-a avut nici cea mai mica sansa

Eu nu am luat nici copilului prea multe pentru ca nu sunt superstitioasa insa nu m-a atras acel ceva....
Azi am vrut sa cumpar o caciulita ca v-am zis ca poate bate vantul cand plecam de la maternitate si ce mi-a placut mie era cu dungi roz si mai avea si o funda intr-o parte .....pai daca ma vede Adi ca-i pun asa ceva in cap lui eventualul David imi zice iar ca il fac homosexual....si m-am enervat iar si nu am cumparat.
Si ma enerveaza groaznic sa cumpar o porcarie doar ca sa fie acolo.

Dar mi-am propus ca la al doilea copil sa merg sa fac ecografie sa stiu ce este ....sau poate atunci o sa zic ca am destule de la frasu'/sor'sa

Cat despre Sonia, ca zici ca-si roade unghiile....i-ai cumparat manusele sa nu se zgarie ?
Eu macar asta am achizitionat ...tot am facut si eu ceva bun.

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Multumim Ralu pentru vestile bune de la monica;

si ma bucur ca voi sunteti bine! draguta de adina!..il indeamna sa pape, sa se faca mare ..pai au jocuri de facut impreuna!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Ce mesaj frumos am citit de la melania! ma bucur ca totul este ok la voi! sa-ti traiasca feciorii!

fata mea ca mi-ai amintit si mie oare nu il vedem si noi pe Razvi ???

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

..El se uita cu ochisorii lui ce frumosi la mine si eu ma topeam si parca nu mai este nelinistea aia din primele zile..Parca totul se aseaza de acum..

...vreau si eu.....

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Lutoniana, ce spui de Daria, Teodora?
Eu pana acum nu am stiut ca si Cristina e nume de mucenita.

35+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput