Burtici fericite de septembrie-octombrie (177)
Raspunsuri - Pagina 19
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miany75 Dana15 poti sa mi zici si mie unde ti-ai gasit camasute de noapte..si cam la ce pret sunt?! ![]() P.S am vazut ceva de la sofiaman ,dar erau destul de scumpe.. |
Miany poate ca o sa pun mai tarziu poza cu camasutele mele..nu sunt chiar niste camasi de noapte; de fapt una singura este..am luat-o de la jolidon din cora si are vreo 5 nasturei in fata; restul sunt niste camasi genul celor barbatesti (2 le-am luat de la zara cu reducere..fiecare la 39 ron parca..sau 34..pe acolo); sunt lungute (le-am luat si marimi mai mari), au nasuri in fata pana la buric
..sper sa nu comenteze nimeni nimic!! am vrut sa aiba nasturi in fata ca sa poata sa-mi puna fetita pe piept imediat dupa ce apareDana 34s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui Dana15 ..ce-mi place expresia cu gladiolele! |
Inseamna ca iti tremura picioarele/genunchii de la emotii sau oboseala...dupa caz.

Cea mai fericita
38 + cu 
adinus8 spune:
| citat din mesajul lui lutoniana [] ![]() Cat despre Sonia, ca zici ca-si roade unghiile....i-ai cumparat manusele sa nu se zgarie ? Eu macar asta am achizitionat ...tot am facut si eu ceva bun. Cea mai fericita 38 + cu ![]() |
luat si manusele, 3-4 perechi
. la voi acolo nu sunt carboot sale-uri( niste targuri pline de minunatii de unde cumperi chestii la bani de nimic)? aici sunt cateva in jurul orasului, la cateva mile distanta. Mamaaaa, sunt innebunita dupa ele, am luat totul de-acolo, mai putin carucior( ptr care o sa platesc rate vreun an pe storecard la Mothercare, ca de, sunt
si mi se pusese pata). aaaa....uitasem
eu zic ca e David la tine, mai mult ca sigur
38+ 
AMR 12 days!!! more or less...
pozici
Dana15 spune:
Lucia nu o ai pe melania pe mess? ca are poza cu razvi acolo!
stai ca ii scriu pe mess..poate isi face timp sa ne puna o poza-doua;
Dana 34s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui diamar78 Lutoniana, ce spui de Daria, Teodora? Eu pana acum nu am stiut ca si Cristina e nume de mucenita. |
Esti o draguta
dar Daria e una dintre nepoate, si Teo cealalta. Ca mi-s matusa de 2 fetite 

Mai incerci ceva, te rog ?

Cea mai fericita
38 + cu 
Dana15 spune:
ne pune pozeee!
melania..
acum cica se incarca!!
Thank God I'm a woman!
lutoniana spune:
citat din mesajul lui Dana15 ne pune pozeee!![]() melania..acum cica se incarca!! Dana 34s mamica mandra de ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |

Cea mai fericita
38 + cu 
Dana15 spune:
a venit barbatu' cu wrapul!!!!

este faina culoarea!!
acum il probam! sper sa ne descurcam!
Thank God I'm a woman!
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui adinus8 ..... la voi acolo nu sunt carboot sale-uri( niste targuri pline de minunatii de unde cumperi chestii la bani de nimic)? aici sunt cateva in jurul orasului, la cateva mile distanta. Mamaaaa, sunt innebunita dupa ele, am luat totul de-acolo, mai putin carucior( ptr care o sa platesc rate vreun an pe storecard la Mothercare, ca de, sunt si mi se pusese pata). aaaa....uitasem eu zic ca e David la tine, mai mult ca sigur![]() |
Sunt dar tot asa in afara orasului iar noi dupa ce ne-am scremut sa strangem bani de masinuta s-au dus pe altele ....cu mult mai importante....asa ca suntem "pe picioarele noastre" si nu avem cu ce merge.
Noi suntem proaspeti....nu avem niciun an inca...asa ca mai e timp de sapat pentru noi....dar avem planuri mari
Arata-ne si noua cu ce model de carucior te-ai indatorat

Cea mai fericita
38 + cu 
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui Dana15 a venit barbatu' cu wrapul!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() este faina culoarea!! acum il probam! sper sa ne descurcam! |
Sa-l purtati sanatosi si pitica sa stea acolo ca o printesa

Cea mai fericita
38 + cu