Burtici fericite de septembrie-octombrie (177)
Raspunsuri - Pagina 20
aidaciolac spune:
ioi mary_07 tare povestesti tu de baietii tai 
ramsan mai conteaza cat de grabit este? Important este sa fie sanatos 
ooof Ellenuta sa fie ok Eva cat mai repede
Ai incercat sa ii dai ceva pt imunitate? Nu stiu , intreb si eu 
luto batausa
... si io m-am gandit azi la mine si mi-am luat de 

nu zic ce ca mi-o iau ![]()
... si diseara imi vine masina de cusut 
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
mary_07 spune:
Am pus poze![]()
![]()
Ma bucur mult ca reusesc,cat de putin, sa va arat cat de binecuvantate suntem ca am adus/ vom aduce minunatii prunci pe lume

Eu am de scris ceva la calculator
mi-e asa ciuda,ca as fi dormit putin pana imi dorm baietii. Dar tot e bine,ca mai trag cate un ochi pe la voi
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
aidaciolac spune:
intru sa fac capitol ... daca nu s-a anuntat nimeni
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
pogos spune:
buna fetelor!
monica inca este in depresie, dar sigur isi va reveni cand o sa il aduca pe Dragos langa ea. Piticu voinicu inca era la oxigen cand am vorbit eu cu ea insa nu stiu sa fie hranit prin gavaj.
tot ce stiu e ca pe Monica o chinuie asistentele cu mulsul iar bebitu mananca destul de greu din seringa. si asta nu mi se pare anormal, pentru ca nici eu nu-i pot da la al meu nimic cu seringa. ii iese totul din gurtita. din cate stiu eu (mi-a spus doctorita ei) acum sunt amandoi ok.
trebuie monica sa se recupereze, pentru ca au fost ceva complicatii la cezariana.
eu sunt sigura ca totul va fi bine.
va pup
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si de
Tudor Petru (22.07.2009)
Ellenuta spune:
aiduka ii dau multisanostol .. sunt si ptr imunitate si ptr pofta de papa ... sper sa fie de la dinti febra de azi-noapte, ma rog, subfebrilitatea .. ca avea 38,3 in popou ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
35+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
lutoniana spune:
Eu nu vad pozele de la Mary....ma ajuta cineva ?
Pe Hi5 zice ca e album privat si in celalalt nu e bebicul mic e numai cel mare 

Cea mai fericita
38 + cu