Burtici fericite de septembrie-octombrie (177)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ioi mary_07 tare povestesti tu de baietii tai
ramsan mai conteaza cat de grabit este? Important este sa fie sanatos
ooof Ellenuta sa fie ok Eva cat mai repede Ai incercat sa ii dai ceva pt imunitate? Nu stiu , intreb si eu
luto batausa ... si io m-am gandit azi la mine si mi-am luat de nu zic ce ca mi-o iau
... si diseara imi vine masina de cusut

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Am pus poze
Ma bucur mult ca reusesc,cat de putin, sa va arat cat de binecuvantate suntem ca am adus/ vom aduce minunatii prunci pe lume
Eu am de scris ceva la calculatormi-e asa ciuda,ca as fi dormit putin pana imi dorm baietii. Dar tot e bine,ca mai trag cate un ochi pe la voi

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

intru sa fac capitol ... daca nu s-a anuntat nimeni

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna fetelor!

monica inca este in depresie, dar sigur isi va reveni cand o sa il aduca pe Dragos langa ea. Piticu voinicu inca era la oxigen cand am vorbit eu cu ea insa nu stiu sa fie hranit prin gavaj.
tot ce stiu e ca pe Monica o chinuie asistentele cu mulsul iar bebitu mananca destul de greu din seringa. si asta nu mi se pare anormal, pentru ca nici eu nu-i pot da la al meu nimic cu seringa. ii iese totul din gurtita. din cate stiu eu (mi-a spus doctorita ei) acum sunt amandoi ok.
trebuie monica sa se recupereze, pentru ca au fost ceva complicatii la cezariana.
eu sunt sigura ca totul va fi bine.

va pup

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

aiduka ii dau multisanostol .. sunt si ptr imunitate si ptr pofta de papa ... sper sa fie de la dinti febra de azi-noapte, ma rog, subfebrilitatea .. ca avea 38,3 in popou ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 35+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Eu nu vad pozele de la Mary....ma ajuta cineva ?
Pe Hi5 zice ca e album privat si in celalalt nu e bebicul mic e numai cel mare

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

178 vrea la

Mergi la inceput