Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 332)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Miha si eu o dau pe Ana la gradi la tzara, la noi in comuna. Prefer asa decat s-o duca Radu in Bucuresti la gradinita. Castiga cel putin o ora de somn dimineata. Si e mai devreme langa mine la pranz.
Giova, noi Botezul il facem in prima parte din Octombrie. Ana si RAzvan? Ana maraita raaaau. Greu ma inteleg cu ea. Razvi a fost la socrii doua zile si s-a distrat bine cred eu (desi el inca nu vb sa ne spuna ce si cum). Razvan s-a inaltat si e solid ca un tractorash mic. Alearga si alearga.

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Maraki..din pacate gogosile mele chiar au avut gaura...dar gaura facuta de mine . Ca sa pot pune gemul in interior. Ia uite-te www.dropshots.com/biancas3#date/2009-09-02/20:23:13" target="_blank">Aici ce gauri au . Iti dau reteta..o postez pe blog numai chef sa am
Bee dci va pregatiti si voi incet, incet de botez....

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Irina..da scroll..

Apropo de bucatarit...alataieri Nelu era la servici si i-am dat linkul de la poze sa vada cum am facut ciupercile si a vazut poza si un coleg de-a lui. S-a mirat de ce "sunt in stare" si i-a spus lui Nelu sa imi caut de lucru in domeniul bucatariei . Cica maica-sa a fost economista 20 ani, si-a bagat piciorul in ea meserie si a mers in Germania si acum cica castiga si 5000 E la u restaurant de succes. Asta da bafta dar de mine nu se leaga... mie imi plac actele...inca . Nu sunt eu deloc experta pt experti, pt incepatori si necunoscatori probabil . Asta e o pasiune si m-a apucat mai nou sa fac si poze ca inainte tot asa gateam doar ca nu faceam poze.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici.....eu matinala de cateva zile dar n am motiv ca la munca ma duc pe la 10si nu stau mult ca nu prea avem ce face deoarece abia zilele astea ne soseste mobilierul pt toata scoala...stiti ca scoala noastra a intrat in programul de reabilitare cu banca europeanasi ne au facut o super scoala cu super conditii..nici in strainatate n au asa...aparatura noua de toate felurile,sala de gimnastica care are aparatura de ultima generatiede nu stiu colegii s o foloseasca....mie la comisie mi au dat retroproiector,un xerox multifunctionalde mi prind urechilelaptop si camera video ..iar pt grupa de gradii m au pus sa aleg mobila(din ami multe schite) si culoarea ...si pt pereti culoareadaca n or sa le placa sefelor si copiilor am pus-oam ales nuante de verde si galben(asa am acasa si e tare linistitor)

ieri dimineata am fost la Stefan la gradiieste grupa 1 A (mica)...doamna draguta si tinerica,sala arata super erau cativa copilasi pe acolo ,am vb cam ce ar tb sa duc si i am zis ac o as l duc dupa 15 septembrie....mi a placut dar sa vedem lui

Bianca...are fitze de domnisoricatoata ziua se gateste aranjeaza(mie mi e tare drag)parca incepe usor sa se maturizezeavem discutii ff interesante dar si delicate...de cateva zile cica are burtasi alearga dimineata cica pana incepem inotul...are 1,53 si 37 kg

maine plecam.....am niste emotiiabia astept sa le vad pe fete,glumeam cu gabi si ii ziceam ...fiecare la sora lui

Giova asadar pregatiri pt botez...pai e super al pret pe mine mi aduc aminte m a costat 120 ron de persoana la Stefan si asta fara vin...iar taxa la biserica 400 ron
Silvi si eu mancam la tara iepure la cuptor...acu vreo cativa ani a lovit gabi cu masina un iepure pe strada si l am luat cu noi dar n am stiut sa l gatim
Bianca ...naspa cu cifozaa mea tragge cu scolioza are aproape 1 an de gimnasticasi kinetoterapie +inot...adevarta ca s a indreptat dar pana la 15 ani tb sa faca ...noi i am cumparat o minge speciala din aia mare si isi face exercitiile pe ea...nu tb s o lasi pana ii intra in reflex ca daca e dupa ele
Maraki aoleu pai asa bunica ce erai
Miha nu stiu ce sa zic...sper as nu disponibilizeze pe nimeni...atatea firme se inchid...eu sper macar asa sa ramana nu in mai bine ca altfel e nasol...
Dmeliisper din suflet ca esti mai bine

vigantol nu i am mai dat de pe al 2 ani cred....lapte nu bea de nici un fel dar in schimb baga la danettecate 5 pe zi...(atatea am avut in frigider zilele trecute atata a mancat)
mancare nu mai zic iar pepene la greu

pup toate fetele si fug sa bag la spalat acte ceva...vb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

mama ce suparata sunt...cate lovituri de cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

'Neata,
Irina eu stiu de vigantol ca se da pana la 1 an obligatoriu in fiecare zi fara pauze, apoi dupa varsta de 1 an se mai poate da pana la 7 ani in lunile cu r(ian, feb, martie, april, sept, boct, nov si dec) pentruu fixarea calciului in organism.Eu i-am dat Iarinei pana in aprilie anul asta si de acum din sept sa vad daca ii mai dau ca tre sa le fac niste analize complete, ca eu nu i-am facut niciodata analize de nici un fel...cu un drum le fac la amandoi sa vad ce si cum sunt cu toate cele... la bebe mic nu te ingrijora ca vezi ca si alte fete au avut sarcina asa joasa si a fost ok.

Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)

www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Silvie si lui Mario i-au facut 3 doze de Prevenar in Franta concomitent cu pentavac parca,insa aici nu i-am mai facut rapel.
Miha doar ce au dat azi la stiri niste criterii ,cica au prioritate cei care se pregatesc de pensie , femeile si barbatii care au in ingrijire copii.Pe astia ii scoate ultimii.Deci dc ai familie , copii si nu esti baba ....afara.
Maraki chiar asa mai erai si bunica de nepot de talibanca.Chiar asa acum te intreb ca tu sigur ai zis de o suta de ori cum a ramas cu gradinta?
Bee nici eu nu i-am dat nimic lui Mario imi e cam frica e drept acum cum o iesi.Mama moare cand vede ca ii scot cremosso de la frigider ca ii dau 2 inghetate pe zi.Da asa i-am dat de mic.Ea cand nu sunt eu ii incalzeste iaurtul la microunde un pic.
Giova pe mine m-a dat pe spate greutatea lui Edi .Mie imi plac pufosii astia de mor.Ce mi-as dori sa am si eu un bebe asa grasan.
Bianca arata bien gogosile tale.Si uite asa poate te apuci sa faci si tu un site si spui acolo ce si cum.Ca sa nu mai zic ca te distrage de la prostii.15 lei era tot treningul sau doar pantalonii? Eu azi am descoperit cu stupoare ca Mario are 2 treninguri, da nu i le dau la gradi nici sa ma pici la cati bani am dat pe ele.Pai luam 15 treninguri la 15 lei.Deci...presupun ca tb sa cumpar ca el saracul are multe perechi de blugi dar nu cred ca sunt comode la gradinita.O pijama mai mare am misto in rest am vreo 10 insa cred ca sunt mici.
Cosmi ce bine ca ati prins fonduri si ati renovat scoala.Noi am terminat si castigat 2 proiecte pentru 2 scoli speciale aici si luna asta incep lucrarile ca vin banii.
De vigantol nu scrie pe prospect ca tb dat pana la 8 ani m-am uitat eu.Insa dc mamanca lactate suficiente ce ii mai tb?Ma enerveaza medicii astia care unii dau unii nu si noi stam si ne stoarcem creierii ca oare de ce la unul e asa si la altul nu.
Ali merci de raspuns.Cu sarcina acum astept si eu cu nerbadare sa vedem ce si cum.E bizar totusi ca in mar eparte a zsile ma simt ca si cum nu as avea nimic.Cand stau pe scaun mai mult ma loveste asa jos.Bine ca de lovit jos doar acolo ma loveste .Mai sus nu vrea si pace.Cred ca tb sa ii spun vreo poveste frumoasa.
Sunt prin zona.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Intru si eu sa ma laud ca al meu copil si inca un baietel au fost singurii care nu au plans desi era cam nebunie ca plangeau multi si il cam enerva pe Alain. Sa vad ce o sa faca ca a zis ca vrea si la copii si sa mearga sa manance cu copii dar nu vrea sa doarma cu ei o a aflu eu la 16,20 cand merg dupa el.
Miha sa iti zic cum am rezolvat eu in 2 zile pb cu kk al wc si eu daca nu ii puneam pampers se constipa dar i-am cautat in oras suc de portocale din acela din portocale stoarse nu din suc concetrat si i-am luat inca bio, am dat aproape 2 euro pe litru , sa te uiti ca sigur gasesti sunt in ambalaje de sticla de 1 l . Alain e mare fan si bea toata ziua dar dupa asta face kk imediat si i-am tot dat si cand cerea pampers nu i-am dat il duceam la wc si il lasam singur, cu explicatiile de rigoare ca toti copii faca asa si nu il primesc cu pampers si dupa cateva drumuri degeaba la wc am reglat pb a facut 2 zile consecutiv, a primit cadouri masini formula si tati i-a luat un cos de baschet de pus pe peretele de la dulap de care e f incantat. Incearca si tu daca merge cu porto la voi daca nu ceiut cu musetel ca incet incet prinde figura. F bine faci ca il lasi la Apahida sa fie apoape ca e gradi nu facultate
Bianca arata bestial gogosile .
Ana de France succes pe azi !
Salutari la toata lumea, am fugit si eu ca ii scot in centru la plimbare pe ai mei si stam si noi pe o terasa la o cafea

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Maraki feciorului sa fie sanatos si sa aiba noroc in viata.
Irina pai vigantolul nu se da obligatoriu pana la 7/8 ani ci numai daca nu asimileaza ca lumea calciul, asta depinde de organismul fiecarui copil . Mie si la Iarina si la Ianis mi-a dat pediatrul gratuit vigantolul de la el de la cabinet...cica asa se da si mi-a mai dat tot de la el de la cabinet tot gratuit si fierul.
Miha asa e constipat Tudor de felul lui? si eu am patit cu Ianis de la vreo 4 luni pana la 1 an facea foarte greu si rar si i-am dat de doua ori Duphalac si de atunci face normal fara sa se chinuie deloc.
Bianca buuuune cred ca au fost gogoasele alea.

Io pentru imunizare inca nu le-am dat nimic, mananca fructe amandoi en-gros , am citit de SEPTILIN ca ar fi foarte bun si e din plante, cred ca am sa le fac o cura cu de asta.
Cosmi si zici ca e fitzoasa Bianca? Iarina de pe acum e fitzoasa...oare la varsa Biancai cum a fi? vai de viata mea

V-am si multa sanatate la toata lumea.

Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)

www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Ali mie nu mi-a dat niciodata gratuit ceva medicul de familie.Chiar acum doua saptamani cand mi-am luat medicalul i-am zis sa se uite la Mario la piept ca e cam aschilopatzenie si a zis a sunt cu capul ca nu are nimic copilul.Am mai citit si eu de4 Septilin.Sa vad dc ajung la honeopata dc nu cred ca am sa ii dau un oscilo pe sapt si vitamina C fiola si apoi mai vedem.
Mi-am adus aminte ca tb sa ii fac si vaccinul al 4 ani ca noi nu l-am facut pe cel de la 3 ani.Mai e cineva care tb sa faca dupa noua schema?

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput