Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 332)
Raspunsuri - Pagina 17
Giova spune:
bee, silvia nu e scump meniul...mai ales ca arata si bine locatia...dar cu criza asta....
Nu fac eu botezul sa castig, caci alegeam alta locatie si alt meniu, dar mi-e de invitati. Oricum, sunt mai mult neamuri si cativa prieteni, care vin poate sa fie criza sau nu.
Bee voi cand aveti botezul? il faceti acasa, nu? de aveam si eu casa cu curte acolo il faceam.
cum e petru? razvan? Ana? mai zi ceva de ei...
Silvia sa inteleg ca ai cedat...nu bea din altceva? din cana dintr-aia cu varf de silicon?
Iepure la cuptor
...nu am mai mancat de cand eram mica si m-am indopat de carne de mi-a fost rau 2 zile.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
silvi_2005 spune:
Am apucat sa pun ceva poze, Bumbi am ramas restanta cu ceasurile maine promit ca o sa fiu libera 8 ore
http://www.dropshots.com/psilviaro2
Giova am degustat un pic e bestial
o sa pun reteta ca e usor de facut. Si noi am facut botezul intr-o locatie super sa ne simtim bine,nu am avut invitati decat nasii si familia vreo 20 de pers si am anuntat ca nu primim nimic daruri
ca e familia doar sa se simta bine; Am preferat asa decat ceva cu multa lume si harmalaie ca am avut experienta cu nunta de 300 de persoane 
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
MIHA78 spune:
Irina, inca nu s-au stabilit criteriile ptr. disponibilizari, nici nu s-a spus oficial, dar se mai aude una alta. Eu fiind noua si fara sprijin sunt mai pesimista, dar sunt multi mult mai nepregatiti si mai putin apreciati, acum vom vedea.
Am hotarat, taran figurant il fac pe al meu
, merge anul acesta la gradi in Apahida. Pana se acomodeaza, imunizeaza cred ca e mai bine asa.
Silvia succes maine lui Alain la scoala, asteptam pareri. Ana si lui Alex la fel.
Maraki scuze cu asta tb. sa incep: Sa-ti traisca baiatul sa fie sanatos!!
Cosmi credeam ca sunt povesti taxele alea la biserica dar daca ne spui si tu ca e asa, chiar nu va invidiez.
Eu am fost cu Tudor la o dr. homeopata renumita, nu mi-a prea placut ca i-a dat un tratament fara sa-mi spuna ce remediu, ptr. 2 zile cate 3 bilute, cica au efect o luna. Mie mi se pare normal sa stiu ce-i dau copilului.
Bumbi aveti ceva de platit lunar, dar cred ca e f. frumoasa casuta voastra si sunt sigura ca voi v-ati gandit ce anume va permiteti.
Bee, Ana unde merge la gradi? Ce fac ceilalti 2 frumosi.
Al meu se joaca pe aici cu avioane de lupta si inventeaza continuu povesti.
MIHA78 spune:
Giova nu e scump meniul, cum zicea Bee nu cred ca va incarca pretul bautura cu mai mult de 20 de lei.
Silvia am vazut pozele voastre din concediu, ati fost inconjurati mereu de rude, cred ca le e tare dor de voi, Alain e un dulce.
Ioana, imi aduc aminte ca scriai de matusa ta, trist din pacate. Tu ce faci acum, esti acasa cu Razvan sau mergi din nou la serv?
Biancas spune:
Apar si eu...in ceas de seara.
Eu m-am muncit dupa-masa asta cu niste gogosi..mi-au iesit yamy-yamy si super super pufoase. Am mancat de cina gogosi cu zahar pudra deasupra, gem si lapte
. Eu mi-am facut una cu cascaval, smantana si usturoi
.
Silvia, nu am mancat niciodata iepure. Chiar i-am spus unchiului lui Nelu cand taie iepure sa imi dea si mie sa gatesc ca nu am facut si mancat never. Nu am inteles cu sticla...vrei sa renunti la sticla de lapte? Sau la cea de peste zi? (daca aveati?)
Am vazut pozele...trebuia sa scrii la descriere ce e fiecare...asa am presupus
.
Giova scuze
am inteles ca ii dai dintr-un san doar si credeam ca cu celalalt ai proleme...eu am avut cu un san si preferam sai dau dintr-unul. Cat i-am dat...o saptamana
.
Deci mai aveti putin si faceti botezul...super, cred ca ai emotii.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic....daca imi amintesc...va zic ![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"
MIHA78 spune:
Vigantol asa mi-a spus si mie dr. ca si Biancai sa-i dau pana la 8 ani in lunile cu R cate 2 picaturi. Bianca, pe mine nu ma mira salariul, am lucrat in Cluj si pe mai putin, la stat evident....
Cosmi parca si Sandra are ceva pb. cu spatele.
Fetelor si eu cu Tudor am aceeasi pb. cu tb. mare, cred ca v-am mai spus, nu mai face demult in pampers pisu, dar tb. mare nu vrea sub nici o forma la wc, e si f. constipat, l-am fortat intr-o seara sa stea pe wc, si a racnit pana i-a venit sa verse, am cedat evident ca mi-a fost mila ca se ruga de mine sa-l las. Cu sticla a fost usor, a lasat-o rapid, dar nu mai bea lapte decat pe sfert fata de cum bea.
Biancas spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui MIHA78 Cosmi iti datorez un miel de Paste .Miha si Tudor(20.02.2006) |
Da da

Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
Biancas spune:
Miha, lasa draga..mai bine taran langa bunici decat figurant la oras
. Ai luat decizia buna. Nu vreau sa te speriu dar ai sa vezi ca la la inceput...se va imbolnavi mai usor ca deh...intra in contact cu toti virusii.
Cu serviciul e normal sa iti fie frica daca nu ai pile..deobicei cei care nu au pile zboara primii.
Asta e motivul pt care nu renunt la sticla nici eu..pt ca sunt sigura ca nu va bea atata lapte. Aia sa fie singura problema ca mai are sticla
. Este un copil in parc este in clasa a 3-a si are sticla de lapte...rad si parintii de el dar e singura modalitate de a bea copilul lapte.
In seara asta cum am mancat gogosi i-am dat sa bea cu paiul laptele si cred ca 200 ml mi-a baut in 2 ore. Si tot asa spunadu-i...Dani vea laptele...Dani bea laptele. Prefer sa il pun in sticla, in 3 minute l-a baut si gata. Atat suge si el la biberon dimineata si eara. Di asta nu i se strica sau deformeaza dintii.
Bianca
maraki spune:
Buna seara,
Multumim mult pt urari 
Sa ne traiasca copiii sanatosi la toate mamicile
Voi va dati seama ca daca era adevarat cu talibanca, acum as fi avut nepot de 1 an?
Noi am scapat de bibe, acum bea cu paiul din pahar sau din sticla de plastic de la Power rider, are capacel din ala de plastic si iese apa prin parti. Azi am fost in toys, nu prea aveam bani dar ce credeti ca si.a ales Angelo? O stropitoare la 5 euro
Bicicleta tot nu il atrage, nu vrea sa se urce nici macar sa o incerce
Dupa Toys ne.am dus in Mc sa se joace Angelo la castel si pe la 20.00 a trebuit sa plecam pt ca incepuse ploaia. In rest nimic nou....intru la Silvie sa vad pozele
Bianca o sa vreau si eu reteta de gogosi dar sa nu imi iasa cu gauri!
Giova sa pui poze cu invitatia 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5