Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 332)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Maraki sa iti traiasca baiatul!Chiar ca esti tanara !Si 3 copii ! Bravo tie?Nu mai faci unul?

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina multumesc Nu mai fac, le las pe altele

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,

Giova sa va traiasca Edilinu
Bumbi, putere de munca va doresc ca sa va achitati apt

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna din nou. Am venit de la cabinet, am mancat de amiaza si l-am culcat pe dani care era super marait. La Sandra i-a recomandat gimnastica recuperatorie pt spate si lui Dani vigantol 2 picaturi ca e septembrie deja!!
Am si laptop, mi l-a facut Nelu...adica a bagat si toate programele in el. Trebuie sa il duc undeva la curatat ca mananca litere din cauza ca are mizerie dedesupt si e in garantie inca. 5 ani are.
Maraki, sa iti traiasca feciorul , multe bucurii sa iti aduca . Vai ce mama tanara esti .Si eu voi fi la Sandra tot cam asa .
Irina, vigantol se da pana la 8 ani mai nou dupa standardele actuale. Din septembrie pana in aprilie inclusiv. Noua ne-a dat 2 picaturi pe zi. Nu are rahitism...
Giova, nu e asa mult 65 lei dar la asta se mai adauga si bautura....si se ridica binisor undeva la 130-150 lei e persoana. Ai flacau mare...se va face lungan ca taicas-o...Dani la 4 luni avea 64 cm ca tin minte . Eh...sa fie sanatos. O sugestie...intereseaza-te dar cred ca stiu ce spun...nu e bine sa pape puiul mic doar de la un san sau sa stea in aceeasi pozitie cand suge. Pt ochi nu e bine....s-ar putea sa faca strabism ...sau altceva nu mai stiu exact...plus ca capul va fi mai tesit pe o parte. Stiu ca si in patut se pune o data pe o parte, o parte pe cealalta, apoi cand se intoarce singur se pune intr-o zi la un cap al patului, in cealalata la celalalt pana se dezvolta destul. Eu asa stiu...acuma daca stiu gresit...te-am informat si pe tine la fel .
Bumbi, ce ati facut ieri? Edy ce perle mai scoate?

Ma doare ureche dreapta de numa ...s-a uitat doctorita si e foarte inflamata...ma si mananca de numa..mi-a prescris niste picaturi sa vedem acum.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Bianca asa o fi nu zic nu , insa care e explicatia cu pana la 8 ani de ce tocmai pana atunci , nu ti-a zis? Sandra de ce face recuperatorie ce i-a spus? Tu crezi ca Giova ii da sa manance doar din stangul sau doar din deptul? Probabil ca se satura din unul la o masa si pe al doilea il goleste ea, ma gandesc eu.Nu mai zic nimic ca iar ma cearta Silvie.
Tare faza asta cu vigantolul asta, eu nu i-am dat niciodata vigantol .I-am dat o combinatie de d3 cu fluor.Eu stiu sigur ca am intrebat, dar ma sa intreb iar, insa sunt convinsa ca fiecare medic are damblaua lui , ca la noi e ca la nimeni.Da pt iarna sau mai bine zis p gradi nu ii pregatiti cu nimic?Eu am uitat ca tb sa merg la homeopat

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Irina, si pe prospect scrie la fel parca daca imi adunc aminte bine ca se da pana la 8 ani.
Cand era Sandra mica se spune ca trebuie dat pana la 6 ani.
Pe vremea nostra copiii primeau injectie cu vitamina D. O data la nush cat timp, cat timp luau injectia si inca o perioada erau acoperiti, apoi pauza. Au fost multe cazuri de rahitism si s-au gandit sa bage doza zilnica ca e mai sigura.
Giova a spus ca ii da dintr-un san si credeam ca ii da doa din unul intotdeuna, pe celalalt il mulge...eu asa am inteles.
Sandra face exercitii pt cifoza..are o comformatie mai ciudata a spatelui..mostenire de familie , familia mea.
Pt gradinita nu am ce sa ii pregatesc, il duc cu pantaloni de trening si i-am cumparat vreo 3 perechi noi cu 15 lei de bumbac, si cu bluza cu maneca lunga mai subtirica. In picioare tenisi sau sandale sosete. Rechizite si altele vom da bani cu siguranta cum am dat si anul trecut.
Cine spunea de treninguri la 40 lei? Si aici sunt atat in magazin, zilele trecute am vazut. Bumbac 100%. Pantaloni de trening tot din materialul asta sunt 15 lei.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

maraki sa-ti traiasca feciorul! esti mama tanara cu asa baiat mare! numai bucurii sa va aduca!
Vigantol nu-i mai dau la marco de mult...nici nu i-am prea dat. La Edi bag 2 picaturi zilnic, caci la cum creste....sa nu avem surprize neplacute. asa m-a sfatuit pediatra in care am mare incredere.
Bianca hai ca m-ai distrat. cum naiba sa-i dau numai dintr-un san? acum i-am dat din dreptul, muls stangul, peste 3 ore ii dau din stangul, muls dreptul....si tot asa.
cu capul sta mai mult pe o parte, caci e lunguiet capul si pe spate nu prea poate sta...il tot intoarcem sa stea la fel pe ambele parti.

am terminat cu invitatiile, noroc ca m-a ajutat mama si le-am taiat unde mi-a scos poza pe calc.
le impartim de azi...oricum stim cine vine si cam toti stiu cand e botezul...dar no...daca tot le-am facut....

fug sa-mi imbrac copiii ca sa-i trimit cu bunicile in parc.
revin dupa....

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

am actualizat lista cu sarbatoritii lunii.
p.s. sunt Giova.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Maraki, sa-ti traiasca baiatul cel mare!
Giova ce super creste cel mic! Si meniul mie mi se pare ieftin. Cred ca bautura si restul te duc la maximum inca 2-3 sute de persoana. Acum depinde ce luati. Noi socotisem+ 200 la RAzvan la Botez. Acum mai mult ca sigur facem acasa.
Irina, cred ca te refereai la ceva de imunizat cand intrebai c ce-i pregatim de gradi? Eu nu-i dau nimic. Sper sa nu-mi faca prea multe! La cate a facut domnisoara cand era Razvi bebelush mic........Sa nu spun pas, ca ma ia ameteala. Anul trecut in aceleasi conditii, nu a facut nimic nimic. Aceleasi conditii infectioase din mediu: mai un magazin, supermarket, park, kineto. Ca in rest, unde ne-am mutat noi e mai frig in casa! Sper sa se fi imunizat natural sa nu vb eu aiurea.

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Aar si eu pe inserate, iar in graba .
Irina eu i-am facut Prevenar pana la urma, nu stiu daca o fi sau nu de ceva dar mmacar sunt linistita plus ca aici in Franta se face. Sigur o sa mai raceasca si el...dar cum a avut pneumonie, apoi a ramas cu ceva pb acre abia le-am rezolvat am vrut as nu a risc. Hai ca nu te-am certat n-o lua asa dar ziceam ca uneori contrezi si tu asa ...poate nejustificat. Nu o "apar" eu pe Bianca ca nu are ea nevoie dar imi place cand e liniste si pace in zona si ne vb frumos si sincer chiar cred si am mai zis si eu ca Bumbita ca daca ne-am cunoaste personal si am sta la un oahar de vin toate sigur am rade si ne-am simti bine si ne-am cunoaste si altfel.
Bee scumpi eu cred ca e super ok dieta cea de 90 de zile si cu alaptatul, la ziua de fructe poti sa bagi compot facut cu fructoza de ex si supa de legume fara ulei . Acm mai intreba si tu un dr daca vrei sa fii linistita dar eu as face-o, eu am facut Monti cand am alaptat dar tanjeam dupa niste cartofi ...
Giova uper stati cu pregatirele, fata de ce preturi sunt nu mi se pare scump meniul vostru. Cat despre ce aud cu plata la biserica in Bucuresti no coment ca poate ma bate DD
Maraki sa iti traiasca Robert ai un super baiat arata super ok parca te si vad jurizand pe cand o sa vina cu pretendentele .
Al meu sot a fost la Pegeot aici si ne costa 580 de euro ceva piesa sa mearga iar clima automata nici vb luna asta ramanepe manual ca pana acum ca e chiar prea mult dupa cate mobile si prostii am luat luna asta.
In alta ordine de idei sunt inconsecventa cum ma stiu dimineata i-am dat sticla lui Alain ca plangea si era obo si nu am avut chef sa inceapa scoala asa stresat si necajit nu i-o dau decat dimi si seara la lapte si mai vad eu peste vreo saptamana.
In seara asta fac iepure la cuptor cu bere si ierburi aromate si cu cartofi intregi. Am mai tot incercat sa fac cate ceva sa mai guste si ai mei alte tipuri de mancare dar stau putin si nu am apucat sa fac mare lucru .

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput