Burtici fericite de septembrie-octombrie (176)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

Si eu sunt pe aici...de cand am inceput sa mananc nu ma mai opresc Luto cum stai cu ghiveciul? l-ai facut? trimite-mi si mie prin mail o portie

L-am facut si am si papat ...acum as manca putin pepene galben (a se citi un pepene galben) dar ma doare burtica si nu intra...trebuie sa mai stau sa mai astept ceva timp.....

Vroiam sa-ti mai spun ca e bine daca ai posibilitatea sa ceri sfatul unui medic cu privinta la negi si in general cu orice te framanta.
Este o mare diferenta intre experientele schimbate pe forum intre fete si sfatul unui medic cu pregatirea necesara.
Aceste sfaturi de aici eu le vad ca pe o mangaiere pentru starea noastra psihica care este extrem de fragila dar nu inlocuiesc sub nicio forma un control sau o recomandare de la medic

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Eu va pup ca ma cam doare spatele si capul, ma bag la somnic.

Noapte buna si

Si bineinteles:

hai KATTERYNA

----------------------------------------------
Alexandra 35+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

anamaria, alex noapte buna!

Si deeeccciiii...

Hai Katteryna!!!

Doamne ajuta pe Mihail si Maria!

Si in plus, ne rugam sa fie totul bine cu Dragos si sa se simta mai bine Monica

32+ Alex

Mergi la inceput

Aida cand ai timp, sa o pui si pe Geani pe duminica la programari. Ce faci? Citesti din urma sau vorbesti la telefon?

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

da ai dreptate Luto cu medicul insa daca nu am avut timp sa ajung la dermatologie m-am gandit sa va intreb pe voi ca poate mai sunt fete in aceeasi situatie ca mine...
si in legatura cu ghiveciul...cat ai mancat de nu mai intra nimic? ca eu pe langa o farfurie de mancare am mai mancat o inghetata si aproape jumatate de pepene rosu... si stii care e faza cea mai misto ca eu de vreo luna si ceva aproape 2 am tot 73 de kg

35 +cu bebe Alexandru Aurelian

Mergi la inceput

Moni e joi seara, csi pe axn si eu ma gandesc cu drag la tine

Lucia mi s-a parut mie sau azi ai incercat o prezenta?

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

katteryna
Moni si Dragosel
Maria si Mihail

noile aventuri ale mimikosilor

hi5
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Eu inca sunt la recuperari, de asta poate trimit mesaje care par ca nuca in perete
Ellenuta, mie mi-a iesit streptococ o data, am refacut si de atunci, lunar, e totul ok. Au iesit toate bune abia dupa ce faceam pipi acasa, ma spalam inainte bine, respectam regulile. Cand mi-a iesit streptococul in urina am facut pishu la baia spitalului, chinuita pe buda ...

Cum a ramas cu link-ul pe prima pagina la pozele bebeilor?? inca nu au aparut.(Ce pretentii am, cer scuze )

Gianina 35+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Camy ai vreo veste de la Moni ? Am tot sunat la ea , dar nu raspunde ...Ma rog sa fie totul bine

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Lucia mi s-a parut mie sau azi ai incercat o prezenta?

Asa o tentativa draga mea...dar ma mai lasa memoria de la durerile astea de pasa.....si nu mai imi vin fete in minte, numai cand ne scriu imi amintesc de ele.
Poti sa ma mai ajuti si tu daca mai stii fete

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput