Burtici fericite de septembrie-octombrie (176)
Raspunsuri - Pagina 7
crissbebe spune:
Mimika voiam sa-ti zic ca mimikosii tai scumpi seamana leit cu tine...cel putin dupa parerea mea...
sunt niste dulcici...cum papa ei acolo taztzii...![]()
35 +cu bebe
Alexandru Aurelian
mimika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissbebe Mimika voiam sa-ti zic ca mimikosii tai scumpi seamana leit cu tine...cel putin dupa parerea mea... sunt niste dulcici...cum papa ei acolo taztzii... 35 +cu bebe Alexandru Aurelian |
Asa este, seamana mai mult cu mine. Insa Matei are mai multe si din tati. De fapt, cred ca seamana cu socru-meu. Si amandoi au buzici frumoase ca ale lui tati. Care le mosteneste de la soacra krantz

hi5
poze
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui mimika katteryna ![]() ![]() ![]() ![]() Moni si Dragosel ![]() Maria si Mihail ![]() noile aventuri ale mimikosilor hi5 poze |
Ioiiii Mimika ce sarmalute dragute....si ce mi-a placut poza in care le da tati la amandoi papica.....
Sug bine laptic ? ai suficient ?
Tu arati foarte bine in poza aceea cu rosu

Cea mai fericita
37 + cu 
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Aida cand ai timp, sa o pui si pe Geani pe duminica la programari. Ce faci? Citesti din urma sau vorbesti la telefon? 32+ Alex |

Aida ... 36+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
lutoniana spune:

Hai Katerynaaa !!! Sa ai o nastere usoara !
Eu mi-am luat gandul de la berea mea cea promisa de tine ![]()
![]()

Monica si Dragoselu'

Maria si Mihail
Cea mai fericita
37 + cu 
aidaciolac spune:

Hai Katteryna

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
lutoniana spune:
Eu mi-am schimbat si semnatura ca poate ma apuca somnul si uit sa o fac la miezul noptii ![]()
![]()
![]()
Cea mai fericita
38 + cu 
kemsy spune:
Adela,
, ce printesa frumoasa si bebe grasun ai tu acolo 

Gianina
35+ cu
Loris Stefan
Loris
Fotografii
gegea spune:
Manga, si Daria si-a dorit ca bebelusul sa fie fetita, dar chiar si asa, isi iubeste fratiorul, imi mangaie si pupa burtica de nenumarate ori pe zi, imi spune ca abia asteapta sa il vada si sa-l stranga tare tare.
Nu mai spun ca nici sotul nu mi-a complimentat si admirat burtica cum a facut-o ea, pe toata perioada asta.
lucia
si tie. Oare eu sunt singura care te "vad" mamica de Maria?
raluk, daaaa, duminica e ziua cea mare. Dimineata la ora 6, cica. Desi imi va fi dor de burtica, abia astept sa scap, am avut si multe stari neplacute si probabil de-asta.
Felicitari pt vestile frumoase de la intalnirea cu medicul, sa va traiasca grasunuelul!
adinus, bine te-ai alaturat gastii, esti tare frumusica si burtica e maricica!
iulik, e adorabil Bruce-ulica!!! Il smotocesti toata ziua? Falcutelele si copanelele alea sunt numai bune de asa ceva. 
Fetelor, mai e o graviduta, margo care se tot straduieste sa vina tare din urma, are acum 10 mesaje vad. Bine ai venit!!!
crissbebe, ce rochita frumoasa ai avut si ce zambet frumos! Casa de piatra si multa intelegere si armonie va doresc!!!
adela, ce minunatie de baietel a ascuns burtica aia mare!!! FFf dragalasa si Alexia, ai niste copii superbi!
In prima faza, Kateryna ne alesese pe mine si pe selen, sa ne trimita vestile, insa mai tarziu, stiu ca parca zicea ceva si de raluk. Eu oricum stau cu ochii in patru!

Hai Kateryna

Geani
37+
si Daria
(03.04.05)
Varsta Dariei
Poze
ionika spune:
[b]Katteryna, iti doresc nastere usoara si bb sanatos!
Maria, sa stii ca ne rugam pentru Mihail sa fie bine si sa il iei acasa cat mai curand!
Monica, te rog sa fii puternica, ai incredere in DD si incearca sa nu te gandesti numai la necazuri. BB Dragos va ales pe voi sa ii fiti parinti si sigur este bine.
Azi am prestat si au tarta a la AndreCluj, insa am adormit si s-a cam ars. Oricum, s-a papat toata.
Raluk,[/b] faina faza cu tiganii!
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 34+