Gravidutze si mamici de Cluj - 131

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Elenuta, credeam ca e pe baza de dublu-click, nu mi-am dat seama ca sint in dublu exemplar

Ada, eu as lua din Londra, banuiesc ca pt asta va trebe. Aici mai poti gasi la magazinele chinezesti... imi zicea o prietena ca si-a luat de acolo.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

mersi mult Ioana de pontul dat cu mag. chinezesti. Intr-adevar am gasit acolo pelerine. Eu sper sa nu le folosesc non-stop la Londra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ai gasit Ada? De vreo 3 zile mi-a povestit o colega, cum se va imbraca ea ca Mary Poppins cind vin ploile!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

La multi ani din tot sufletul pentru Sara,Paula si Co!!!

Am revenit si noi din concediu...Prima saptamana a fost perfecta,a 2-a a fost de cosmar...Bea a facut enterocolita,a stat internata o noapte si o zi in Mangalia,apoi am mers vineri la Bucuresti si am luat de acolo avionul,sa n-o chinui atata drum cu avionul.Am mers direct la Pedi 2,unde este si acum internata.Acum e bine,sper ca maine sa ne lase acasa.Am noroc cu mama,ca a stat in fiecare noapte cu ea.A fost tare greu sa o vad asa bolnavioara...3 zile i-au pus perfuzii...Bine ca a trecut si maine venim acasa...
Am mai avut o intamplare nefericita,dar n-am apucat sa plang sau sa ma gandesc prea mult,pe primul loc a fost Bea.Sarcina mea s-a oprit din evolutie,de la 4 saptamani,dar eu n-am stiut...bine,oricum nu a fost in regula de la inceput,dar am sperat...tot la mare,s-a eliminat singura.Azi am fost la eco si din fericire s-a eliminat tot,nu mai am nevoie de chiuretaj.Asta e,n-a fost sa fie,acum pe primul loc e Beiuta,sa se fac abine si sa o vad din nou acasa,ca e tare goala casa fara ea...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
7+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ramo, un si o pt tine mami si un pt bea sa se faca bine repede!!! imi pare rau ca ai pierdut sarcina :( hai mai intra si la odiseea noastra te rog.....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ramo, multa sanatateAsa e, un necaz nu vine niciodata singur. Si eu m-am temut tare de enterocolite la mare. Bine ca ati trecut si de asta.Multa sanatate inca o data.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Ramo...ti-am zis si mai sus, imi pare tare rau pentru experienta asta dureroasa...dar cu siguranta ca pe viitor va fi o sarcina perfecta! Un pentru Bea si multa sanatate!!!!!!!!

Gabi cum e la serviciu?

Elenutza te-am adaugat

Fetelor, eu am facut bagajelul de gradi....azi e prima zi la noi, aici in Manastur, la Tandarica. Dupa-masa revin cu impresii:)

O zi minunata tuturor!

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

si noi tot cu vesti proaste... aseara tarziu am fost din nou la urgente la oftalmologie... nu s-a observat nici o ameliorare... din contra... ufff! trebuie sa fim mai fermi cu tratamentul... plange... nu plange... trebuie facut....

bex - tinem pumnii pentru prima zi de gradi sau de cresa????? va asteptam cu vesti si impresii buuuune!

ramonella - tinem pumnii pentru Bea sa fie totul bine! pentru cea de a doua veste iti doresc sa te ajute Doamne Doamne sa treci cu bine peste... cu siguranta va fi din nou la vremea potrivita....

gabi - cum a fost la servici? sara?

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!

Co, mult succes in prima zi de gradinita!!! Asteptam impresii! Tu incepi de la 1 octombrie?

Ioana, Patrick cand incepe cresa?

Ultima strigare, cine mai incepe vreo forma de invatamant toamna asta?(noi zicem pas)

Oana, multa sanatate Mariei.

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

adriana - multumesc! sper sa fie totul bine!
te mai bate gandul cu ceva studii????

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui OanaAlina

adriana - multumesc! sper sa fie totul bine!
te mai bate gandul cu ceva studii????

maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra

Pe mine ma bate, dau admitere la master peste 2 saptamani. Ma refeream la "forme de invatamant" pentru copii: crese, gradinite

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput