Gravidutze si mamici de Cluj - 131
Raspunsuri - Pagina 8
alinabojuc spune:
salutare abia mi-a venit si mie netu. de ieri dimineata nu mergea am crezut ca inebunesc ieri in casa, net nu, afara frig si ploaie, la teveu duminica nicio sansa sa vezi ceva
cu intarziere sarbatoritilor.
Alex am vazut pozele de la inaugurare. minunate numai gagici de gagici pe acolo
Elena ce faci? eu nu mai am rabdare
Merg la patut ca azi mi-am facut de cap pe la bucatarie si ma dor toate cele.
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina Alexandra
DPN 20 septembrie 2009
mami_alexia spune:
Lore, multa sanatate lui David iar tie mult curaj sa mergi inainte. Cresele de stat sunt ok , singura problema sunt bolile dar nu vreau sa te demoralizez inainte de a incepe, poate David o sa fie mai rezistent. Tu in ce domeniu ti-ai gasit job?(te intreb pt ca si eu am inceput sa caut)
Oana, multa sanatate Mariei.
Elena, am vazut pozele de la party, numai copii frumosi si mamici superbe!
Noi n-am scapat de alergie, dar au inceput sa dispara bubitele, are o fata,zici ca au intepat-o albinele. Si au inceput sa se exfolieze, dr mi-a zis sa nu o dau cu nimic insa am dat-o cu putina crema fiindca se exfoliaza prea tare.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
Ioana13 spune:
Elenuta, cam pesimist motto-ul tau. Eu l-as schimba in "Necazurile sint o pauza intre 2 fericiri"
Ce simpatica a fost Victo, legat de curatenie! Si eu ma gindeam ca tare harnica esti, toata ziua faci curatenie.. sa speram ca vine bb-lina mai repede, nu mai trec vreo 2 saptamini, ca iar trebe sa faci
Lore, probabil de la gitul rosu are febra. Stie dr mai bine ce trebe sa ia. Patrick a avut intr-o noapte 39,5 si a doua zi nu a mai avut nimic, am banuit ca de la masele a fost, atunci iesea una.
Ce lucrezi? Bine ca ai gasit ceva, pe criza asta economica si pe criza personala Esti o femeie puternica, tinara si frumoasa, le vei rezolva pe toate!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
Ioana13 spune:
Gabi, ce faci? Cum e prima zi de servici si prima zi cu Sara la bunici?
elenuta23 spune:
aici gasiti pozele de la ziua lui Sara, insa sa nu ma ijurati ca fiecare pzoa e de 2 ori
http://picasaweb.google.com/elenus82/PartySara#
o sa incerc sa refac sa fie totul ok
ioana din pacate asta e realitatea, dar eu il folosesc doar cand cineva are probleme, am alete motouri mai bune si mai optimiste
lore
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
38+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)
adab spune:
Buna fetelor,
Sanatate multa copilasilor David si Maria !
vin si eu cu ce ma doare ....stiti cumva unde gasesc pelerina de ploaie pt. adulti??
elenuta23 spune:
alina nici eu nu mai pot, acuma parac e mai bine insa spat trecuta am crezut ca explodez
mai avem un pik
co daca esti in zona as vrea sa discut ceva cu tine , elenuta23 e id meu de mess
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
38+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)
mami_alexia spune:
Ada, trebuie sa recunosc ca n-am vazut pe nicaieri..dar nici n-am cautat expres..Va pregatiti pentru ploile din Marea Britanie?
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
Ioana13 spune:
Elenuta, credeam ca e pe baza de dublu-click, nu mi-am dat seama ca sint in dublu exemplar
Ada, eu as lua din Londra, banuiesc ca pt asta va trebe. Aici mai poti gasi la magazinele chinezesti... imi zicea o prietena ca si-a luat de acolo.
ALEX29 spune:
POZE de la ziua lui Sara http://picasaweb.google.ro/sanda252003/SARALA2ANISORI#
Lore puiule simulta sanatate mititelului
LA Toate
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007