Gravidutze si mamici de Cluj - 131
Raspunsuri - Pagina 7
redai spune:
salutare, va mai citesc din umbra cateodata cand am timp. POt sa va spun ca muncesc de o luna, David e maricel, de maine ar trebui sa-l duc la cresa dar de 2 zile este cu febra.
Imi pare foarte rau ca nu am putut ajunge , cum am spus, la inaugurarea salonului, imi este dor de voi toate.Dar am niste probleme mai maricele si a aparut ceva neprevazut.
Felicitari pentru gravidutele cu bebe 2 si nastere usoara.
La multi ani pentru sarbatoritii din ultimele zile.
Vreau sa va dau un sfat.....bucurarti-va mult de familiie voastre,petreceti cat mai mult timp impreuna, incercati sa apreciati si sa preturiti fiecare moment de bucurie, traiti langa familie cum ar fi ultima zi, niciodata nu se stie ce aduce ziua de maine. Viata poate lua o intorsatura nebanuita in momentul in care te astepti cel mai putin.
Ioana(mami de Sara), cred ca sunt singura care iti voi spune...NU te mai lasa calcata in picioare, barbatul care da mai mult de o palma si este violent nu-si va schimba niciodata comportamentul, oricate promisiuni ar face.Ai un tata care te sprijina la fiecare pas, ai in jurul tau oameni care te iubesc si te ajuta, ai casa ta, de ce sa fii jignita si sa ai parte de un comportament urat?Esti tanara,o ai pe Sara, un bebe pe drum.... RESPECTA-TE, daca nu faci tu asta nu o vor face nici cei din jur. O viata in stres, tensiune nu aduce nimic bun, nici pentru tine nici pentru copii tai. As spune mai multe , dar nu vreau sa fiu interpretata gresit, daca crezi ca am gresit scriind asta te rog sa ignori mesajul meu.
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".
elenuta23 spune:
lore sanatate multa puiutului tau
tare m-a bulversat mesajul tau, iti doresc din suflet tot binele din lume si multa putere sa treci peste toate greutatile vieti
esti o mamica superba si ai un copil minunat, zambetul lui iti alina toata durerea
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
38+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)
Victo spune:
Lore, sper sa se rezolve cumva problemele voastre, macar sa stii o treaba. Apropo, la ce cresa mergeti?
elenuta, mai, parca e a doua oara cd faci tu casa luna pt bebelina si ea nimic nimic..:)
va pup. O saptamana minunata!
din pacate cam asa e cum spune Lore, nu ca as fi eu pesimista sau ceva..dar asa te trazneste la un moment dat cate o veste, ca tu nici nu-ti imaginai ca se poate intampla asa ceva.
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
redai spune:
Victo deocamdata la cresa de pe Meziad, sa vedem ce va urma.
Nu sunt deloc implinita ca trebuie sa-mi duc puiul acolo,dar nu am alta posibilitate.trebuie sa-l duc la o cresa de stat. Voi la ce crese va duceti copii? ma refer la crese de stat.
Acum am b cu mama, a dus copilul la medic, este cu rosu in gat, l-a trecut pe antibiotic, de 2 zile avea tot peste 39 febra.Da Doamne sa se termine problemele.
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Ioana13 spune:
Lore, de ce ii da antibiotoc pt febra? Are ceva infectie? Sanatate lui David!
Sper sa nu fie probleme de sanatate grave in familia ta, restul se rezolva, mai cu lacrimi mai cu suspine
Edit:
Noi la cresa de stat il vom duce pe P din 15 septembrie. Incep sa ma cuprinda emotiile!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
elenuta23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo elenuta, mai, parca e a doua oara cd faci tu casa luna pt bebelina si ea nimic nimic..:) Paula si Stefan (30 oct. 2007) |
paula draga, am mai facut odata dar cu un copil in preajma nu a fost chiar fff bine, acum sunt singurica si profit sa fac totul super bine
am terminat frigiderul, iar acum incep camera lui Dragos
tati vine acasa si il pun sa monteze patutul pt bebelina
va doresc tot binele din lume tuturor si nu uitati mottoul meu
FERICIREA ESTE PAUZA DINTRE DOUA NECAZURI
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
38+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)
OanaAlina spune:
va salutam si noi...
am "ratat" multe evenimente saptamana trecuta insa noi am fost cam bolnavioare, atat eu cat si Maria am fost racite cobza (ca urmare a concediului, cred...) si acum ca sa fie "meniul" complet avem si conjuctivita... vineri am fost cu ea la urgente la ofta dupa ce saptamana trecuta la indicatiile PRETIOASE ale dr de fam am trata-o cu ceai de nalba! iar cireasa de pe tort??? tanti mai poate veni numai saptamana asta ca fiica ei, care este insarcinata, a avut o hemorgie puternica azi-noapte si probabil i se va face cezariana....
scuze ca nu am putut participa la inaugurare alex draga!
Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)
antoni spune:
vai,iar vin vestile rele?
si legat de boli, parca au fost super multe anul asta, vara asta de fapt, parca ar fi iarna...
Oana-imi pare rau pt voi, lasa ca daca ai primit acum tratamentul corespunzator va reactiona si va trece buba de la ochisori.
Lore-imi pare tare rau ca ceva nu-i ok, eu sper ca nu in familie la voi, cu toate ca asa am inteles din mesaj.si gradinitele de stat sunt ok, am prietene care acolo isi duc copii si-s foarte multumite.eu una stiu de una de stat din grigorescu, unde-i si politia, si acolo am auzit numai de bine de la mai multe mamici.in rest nu prea cunosc, noi vom merge la tandarica.
Elenuta-nu pot deschide linkul cu pozele.oare de ce?le gasesc si la semnatura de la prima pagina?
OanaAlina spune:
loredana - sa iti ajute Dumnezeu sa fie totul bine pentru tine/voi! te asteptam cu vesti bune!
Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)
redai spune:
Ioana, au fost in dimineata asta parintii cu el la medic. de 2 zile i-am dat antitermice, nurofen,eferalgan chiar si supozitoare si tot nu a scazut febra. I-a dat ceva medicamente si eu cred ca e antibiotic, mi-a spus mama cum se numeste dar am uitat.Nu are puroi in gat ,d ar ii este foarte rosu.Sper sa-si revina repede ca si asa saptamana asta o sa stea cand cu tata,cand cu fratele meu...mama a inceput munca si ii va fi destul de greu, lucreaza in ture de 12 cu 24.
Meli ai inteles bine.