Gravidutze si mamici de Cluj - 131
Raspunsuri - Pagina 10
elenuta23 spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!!!IKO
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
38+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)
elenuta23 spune:
CO poate diseara ne vedem pe mess sa vb
FELICITARI!!!!!!!!!!!!pt prima zi de gradi, abia astept impresiile
Dragos ma innebuneste a il duc la gradi insa numai de la anu cred ca vom face pasul acesta
ramosanatate multa Beiutei, sa treaca cu bine peste
iar tie mami Dumnezeu sa te intareasca si sa treci peste toate greutatile acestei vieti
adriana voi ce mai faceti?????/
ioana l-ati adus pe P acasa????/
gabyto ai inceput munca????????? sara cum s-a acomodat la buni?????????asteptam poze si vesti de la voi
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
38+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)
alinabojuc spune:
Iko si multa sanatate. la fel si pentru cumnata mea.
Ramo bine ai revenit. imi pare tare rau pentru cele intamplate. iti doresc multa putere sa treci peste toate.
Elena ce faci? cum esti?
Eu ieri am tras o sperietura. m-am inecat cu o perinita viva rau de tot. si eram singura acasa . noroc ca nu am intrat in panica. am baut multa apa sa se inmoaie perinita sa alunece. asa ca aveti grija la ce si cum mancati voi si puiutii vostri.
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina Alexandra
DPN 20 septembrie 2009
mami_alexia spune:
LA MULTI ANI, IKO!!!
Elena, noi bine, Alexia e inca in Cluj, asteptam sa termine bunicii treburile de toamna, eu sa dau examenul si apoi o s-o transbordam acolo.
Alina, bine ca n-a fost grav
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
Ioana13 spune:
la multi ani, Iko!!! Multa sanatate tie si familie!!!
Co, ce analize i-ai facut Carinei pt gradi? Pt exudat faringian le-ai preluat tu sau ai dus=o dimineata la laborator? Singele i l-ai facut?
Oare ce face? Din prima zi o lasi 8 ore?
Nu stiu cum sa fac cu P... sa il iau pe la 12-13 sau sa il las pina la 4.
Ce rau imi pare ca a fost Patrick plecat, de ziua Sarei! Cam putini baietei pe acolo... F faina distractie! Cine i-a pictat pe fata? Cu ce?
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
mami_alexia spune:
Ioana, Patrick a inceput cresa azi?
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
Ioana13 spune:
Adriana, in 15 sept se incepe la cresa la care il ducem noi. Miine il aducem de la bunici, ca l-am dus pt 5 zile si a stat 10... Joi il analizam si sper sa fie sanatos!
dariandra spune:
IOANA - Parerea mea este ca cel mai bine il lasi pe Patrick numai cateva ore in primele zile, sa nu se simta abandonat.Eu am lasat-o pe Daria program normal la inceput, profitand de faptul ca nu m-a sunat acasa educatoarea si uite ca Daria s-a simtit abandonata exprimandu-se in felul ei abia cand ajungeam acasa (vroia numai in brate la mine sa stea, se tinea efectiv de mine, parca era o maimutica, n-o mai interesau copiii din parc, jocurile de zi cu zi).
Bafta multa micutilor ce merg la gradinita sau cresa!
bex spune:
Buna dupa-masa, fetelor:)
Pentru noi prima zi a fost un adevarat succes! am avut emotii cand am ajuns pentru ca vreo 2 fetite plangeau de mama focului, apoi a inceput si un baietel, dar Carina nu s-a lasat influentata de plansete, cel putin azi. Sunt 12 in grupa, azi au fost doar 4, Cari a fost declarata cea mai cuminte, pentru ca nu a plans, a mancat toata supica, la felul 2 am ajuns eu si cred ca am distras-o putin pentru c a nu a mancat tot si a primit desertul acasa, dar a mancat acolo o nectarina. Deci a fost foarte bine. educatoarea a laudat-o ca s-a jucat singurica, ca a incercat sa se joace cu copilasii, numai ca din pacate toti ceilalti 3 au plans..2 mai tare, o fetita a fost mai ok, dar din cand in cand incepea si ea...asta mica a noastra s-a tinit tare. E cea mai mica, toti au peste 2 ani-pana pe la 2 ani jumatate.
Am ajuns la 8.30, eu am stat pana la 10, dar mai mult in umbra, cand am plecat nu m-a bagat in seama, am stat putin sa vad daca e ok, dar Carina se juca linistita, se vede din curte grupa lor, e fain ca se iese direct in curte foarte usor. m-am intors la 1 fara ceva, deja mancase supa, cum am zis mai sus, era in bratele educatoarei, manca singurica. ma fost mandra ca au venit fetele si au zis ce cuminte a fost...acum nu zic hop pana nu mai trece ceva vreme...ca se intampla ca la inceput sa nu planga coplilasul si sa se apuce ulterior. dar deocamdata ma declar multumita, grupa e draguta, educatoarea, ingrijitoarea la fel, mai multe mai incolo, asta a fost prima impresie!
Ioana am facut la medstar analiza de exudat faringian, proba o iau fetele de acolo, pt scaun primesti ceva recipient si duci tu proba. Mai sunt necesare ceva copii dupa certificatul de nastere, adeverinta de la med de familie pe care apar vaccinarile si cam atat, parca... Succes
Oana e gradinita Tandarica, au ei un regim de grupa "baby" unde sunt copilasii mici. Adica teoretic de la 9 incept diversea activitati, la 11 ies la joaca, la 12.30 mananca. Cam asta se intampla...adica asa sper ca azi nu puteam vorbi cu educatoarea de plansetele uneia dintre fetite...
Elena, Adriana, Alina
Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
Ioana13 spune:
Co, felicitari pentru fetita super cuminte! Ce zice, se duce si miine?