Gravidutze si mamici de Cluj - 131

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Ioana...ea zice ca da:)..acum sa vedem ce va mai urma!

Gabi Hai povesteste-ne si tu cum sunteti

Alex Voi azi mers azi la Milenium?

Elena ce mai zice Iulia, frumos la voi acasa?

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Dragele mele drage, tare dor mi-a fost de voi! N-am apucat nici sa deschid calculatorul acasa! Multe evenimente am avut in ultimele zile.
In primul rand, vreau sa va multumesc din suflet pt urarile de ziua Sarei! Tare m-am emotionat acum ca le-am citit!
Si vreau sa va multumesc si celor care ne-ati onorat cu prezenta! M-am bucurat din suflet!
A fost o petrecere foarte reusita! Am simtit pt prima data emotia si bucuria fericirii copilului meu! Cand o vedeam cat e de fericita , imi crestea inima! Toata lumea s-a simtit excellent, atat copiii care s-au jucat frumos, au papat si s-au jucat frumos, cat si noi, parintii! A primit cadouri minunate, nu va spun cat s-a bucurat de fiecare in parte, acasa! Cu greu am reusit sa o adormim pe la 17.00. La 18.00 soseau ceilalti invitati de acasa! Am mai avut o petrecere in familie! La fel de reusita! O sa descarc si pozele, m-am bucurat de pozele de la Elena si Alex!

Duminica am fost la un botez la Deva, si Sara a ramas cu buni! A fost ingrozitor sa plecam de acolo fara ea! Dar s-a adaptat nesperat de bine, pt priam despartire! A plans putin in prima seara, dar nu grav! Insa mie mi se pare casa goala si parka nu imi gasesc locul si rostul! TOTUL, TOTUL imi vorbeste de ea, lucrurile din casa, jucariile ei de peste tot, hainutele, desenele de pe frigider! Si acum am un nod in gat…Nu-mi gasesc locul nici aici, la serviciu, s-au schimbat multe lucruri si nu neaparat, in bine! Ma trezesc vorbind numai de ea….Acum s-a terminat programul, darn u-mi vine sa plec acasa…e goala si pustie fara ea!
Dar ma bucur cand vorbesc cu mama si imi spun e ca e bine si ca s-a adaptat usor, ca mananca, se joaca si e fericita! Fetele sunt inca in vacanta, asa ca se pot juca impreuna!
Bebelina misca tot mai mult si mai tare! O iubesc de mor sip e ea!

Olim draga, bine ati revenit, scaune de masina, intr-adevar la Miniblu sunt si la preturi rezonabile.
Despre ortoped bun, nu stiu, se zice ca Vasilescu este buna, dar mai sunt si altii!

Paula, cu intarziere, la Multi Ani!

Ada, sa iti traisca sotul, ce cadou minunat!

Alex, foarte frumos salonul, tare ma bucur ca am ajuns la inaugurare!Mult succes, dar la cum esti tu, cu siguranta afacerea se va dovedi un succes!

Lore, imi pare rau daca ai probleme, din pacate necazurile vin cand ne asteptam mai putin! Despre crese nu stiu, eu as vrea sa o dau de la anul la gradi! De stat, cred!Multa sanatate lui David, iar tie putere sa treci peste orice incercare.

Oana, imi pare tare rau de problemele voastre. Sanatate Mariei!

Of, Ramo, atat m-a intristat mesajul tau! Si noi am patit la fel cu enterocolita, si a fost horror! Sa dea domnul sa se faca repede bine, iar voua sa va daruiasca Dumnezeu un bebe sanatos si perfect ca Bea!

Ioana, animatoarea i-a pictat pe fata! Sis a stii ca DA, putini baietei, de fapt Dragos si inca un baietel. Iti dai seam ace success ar fi avut P?

Co, felicitari pt succesul primei zile de gradinita! Nici nu ma asteptam la altceva din partea Carinutei

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

CO felicitari pt puiut si Tiadris a fost f ok ,Doamne da sa o tina tot asa piticutzele
GABI te inteleg din tot sufletul dar nu te mai necaji doar stii ca ii este f ok puiului acolo ia l pe C si faceti o plimbare
RAMO
IKO "LA MULTI MULTI ANI "
OLIM ti am facut programarea pe 9 la ora 14 ,daca intervine ceva te rog mult sa ma anunti

V am citit pe toate dar tare rau stau cu timpu
va pup fetelor

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

co nici nu ma gandeam sa nu se integreze bine Carina la gradi,la cat e de frumoasa nu i-ar sta bine sa fie rea

gaby te inteleg perfect

asa dor nebun m-a cuprins , nu mai pot de dorul lui Dragos , parca e plecat de o luan

FLICITARI PT TOTI COPILASI CARE AU INCEPUT GRADINITA

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
38+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

noapte buna

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
39+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Buna dimineatacu lapte

Cum ati dormit?

La noi urmeaza ziua 2 la gradi. Imediat trezesc papusa sa ne pregatim de mers. sper sa avem o zi macar ca si ieri de buna.

Oana. M-am uitat pe site-ul de la tandarica, mai au sedii in Gheorgheni si Grigorescu, in afara de cele din Manastur si centru. Succes.

Gabi mamica singurica, poate iti fac o vizita sa te mai inveselim

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

bex - iti multumesc mult pentru informatii....

sunt asa de disperata... tanti nu mai poate veni de maine ca pleaca vineri la fiica ei in italia care nu este prea bine... inca nu are 7 luni de sarcina si are hemoragii si dr o tin sub control si nu se poate descurca cu baietelul mai mic... uffff! trebuie sa rezolvam cumva problema asta! in concluzie trebuie sa vad cum face cu cresa... pe unde or mai fi locuri... habar nu am....

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Buna dimineata de la dej. o zi frumoasa se anunta.
azi nu avem sarbatoriti? nu se anunta nimeni? noi in familie avem tare multi luna asta ( si-au cam facut de cap unii din familie de sarbatorile de iarna) avem pe 1,8,9,10,15(2 persoane),21,22 si 23. mai vine pe 12 si alexandra sau poate mai repede cine stie.
Multi pupici copilasilor ce merg la gradi, sa se simta bine, sa nu planga.
sa aveti o zi frumoasa.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina Alexandra

DPN 20 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata!

Co, mult succes in ziua 2!

Gabi, cunosc sentimentul asta de gol...insa tot timpul facem ce-i mai bine pt puii nostrii

Alina, ce de sarbatoriti acolo! Si Alexandra nu se da venita inca? Si daca te apuca "nascarea", vii fuguta la Cluj? Eu imi aduca aminte ca era absolut terifiat soferul de taxi cu care m-am dus eu la maternitate. Adi statea in spate cu mine iar eu aveam contractii super dureroase si soferul a inteles situatia si parca a zburat pana la maternitate.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Neata fetelor, multumesc mult pentru vorbele frumoase.

Co felicitari pentru printesa ta si fie ca in continuare sa fie la fel de cuminte.

Oana de ce nu incerci sa gasesti alta bona?

Noi...cu probleme, azi noapte am fugit la urgente, avea febra 40,2. I-au facut impachetari,mi-a spus cum sa-i dau medicamentele...Sper sa se faca repede bine ca altfel de luni nu stiu ce voi face cu el.Vreau sa imi iau pana luni liber sa-l pot aduce in Cluj si sa stau doar eu cu el. Se pare ca un necaz nu vine singur niciodata....

David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput