Gravidutze si mamici de Cluj - 131

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Lore, multa sanatate lui David. Capul sus, o sa vina si vremuri mai bune, chiar daca acum vezi totul in negru. Un dulce din partea Alexiei.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

neata si de la noi!

Co-va doresc o zi la fel de buna la gradi ca si ieri!

Lore-tare rau imi pare, saracutul.de la rosu in gat a facut asa mare febra?cred ca ai tras o sperietura...lasa ca-si revine pana luni sigur, mai sunt cateva zile bune, daca ia medicamente se face bine.mami

eu un pic descurajata, a fost pe la noi doctorita si zicea ca are emotii ca plecam la turci, ca e plin de enterocolite pe acolo, ca e mizerie, nu la hotel,dar oamenii sunt mai murdari, si na, nu stie cum fac mancarea, ...si mi-e groaza...saraca numai acum si-a revenit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui antoni

neata si de la noi!

Co-va doresc o zi la fel de buna la gradi ca si ieri!

Lore-tare rau imi pare, saracutul.de la rosu in gat a facut asa mare febra?cred ca ai tras o sperietura...lasa ca-si revine pana luni sigur, mai sunt cateva zile bune, daca ia medicamente se face bine.mami

eu un pic descurajata, a fost pe la noi doctorita si zicea ca are emotii ca plecam la turci, ca e plin de enterocolite pe acolo, ca e mizerie, nu la hotel,dar oamenii sunt mai murdari, si na, nu stie cum fac mancarea, ...si mi-e groaza...saraca numai acum si-a revenit....

Meli, de ce nu-i dai 2 pliculete de Biotics pe zi, prevenitv? Eu asa am facut la mare. Chiar scrie ca e indicat pe timpul calatoriilor.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata si de la noi!

Multumim de incurajari, sigur o sa fie bine, important e ca ea sa fie bine!

Co, succes lui Cari si pe tine te astept neaparat la o cafeluta! Insa doar seara sunt acasa!

Alex, sigur va fi bine Tiadris la gradi, ea deja are acolo vechime!

Meli, nici nu stiu ce sa zic, enterocolita o pot face oriunde, si aici in Cluj, e drept ca sansele sunt mai mari la mare! Dar nici sa renuntam la concedii nu putem! Cu putina grija si atentie, va feriti voi si o sa fie un concediu de vis!

Adriana, deci si voi o duceti pe Alexia la bunici. CE mai face cretulina?

Oana, tare rau imi pare de pataniile voastre! Incercati solutia cu gradinitile, la privat sigur mai gasiti locuri.

Lore, sanatate puiului si capul sus! Sa fie totul bine pt voi!

Elena, asa e cu dorul de copilasi, dar la tine chiar e nevoie de putina liniste, acum ca vine bebelina! Chiar, cand vine?

Ioana, voi ce faceti?P e tot la bunici?

Va pup, o zi frumoasa! Incep sa imi intru in mana la serviciu!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

neatza

co,gaby

adriana cum stai cu invatatu???

ioana,Pnici un semn de la

loresanatate multa

oanaalinazicea cineva ca mai sunt locuri la cresa-gradi pe morilor la Raza de soare , acolo o duce si sansope Sorana

anca,soranavoi ce mai faceti????? fati timp si mai zine ceva de voi

melicum spunea si adriana incearca si cu biotics, noi asa am scapat de diaree
o sa fie bine ai sa vezi

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
39+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

alina mai este puitn si incep fetele sa faca galerie

eu dupa calcule as mai avea o saptamana

uite nr meu de tel sa ne trimiti un mesaj daca nasti mai repede 0740230110

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
39+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata. Ne primiti si pe noi la cafea?

La multi ani SARA si VICTO!!! Chiar daca e cu intarziere va doresc tot ce e mai frumos in viata!

Ada, distractie placuta la Londra si fara ploaie pe cat posibil.

Lore, daca e doar un rosu in gat trece sigur pana luni. Doar sa respectati tratamentul anititermic si o sa fie bine

Meli, e relativa treaba cu enterocolitele. De ex Stefi nu o facut in concediu dar la acelasi hotel o fetita cu un an mai mare facuse. Asa ca relaxati-va si bucurat-va de concediu. Dar totusi sa va faceti asigurarile de calatorie la o firma cunoscuta de asigurari, daca o sa aveti probleme sa nu trebuiasca sa platiti.

Gabi, mi-e groaza ca si pe noi asta ne va astepta . Initial am vrut cresa dar tot mai bine va fi la bunici. Noi avem noroc ca suntem un pic mai aproape si speram sa mai tragem cate o fuga si in cursul saptamanii. Oricum din doua rele trebuie sa o alegem pe cea mai putin rea

Co, bravo pt Carina ca se adapteaza asa usor. Noi nu cred ca am avea nici o sansa pt ca imediat plange daca disparem din raza ei vizuala .

Elenuta, tot pe baricade? E gata curatenia?

Alina, dar chefuiti luna asta nu gluma? Si noi in luna asta sarbatorim pe fratele meu, sotiorul, copii nasilor, nasii. Aoleu ca multi mai avem si noi.

Stiti vreun pediatru bun inafara de Campean? As vrea sa merg cu Stefi sa vedem cum mai sta cu rahitismul si as cere o alta parere.

O zi frumoasa

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Gabi, sper sa treaca cat mai repede perioada aceasta pt voi. va fi mai greu, dar trebuie sa te gandesti ca este varianta cea mai buna!

4 luni vor trece, mai greu, mai usor, dar vor trece! Va pupam.
E f greu cd incepi lucrul sa ajungi numa seara acasa si sa stai cam 3 ore cu copilul tau..de multe ori esti f obosit, cel mic de dorul tau, cd te vede incepe si face in toate felurile..pai ce show mi-a facut aseara S la baie de imi venea sa urlu!

Co, felicitari pt Cari, sa o tina tot asa..ce bine ar fi sa avem si noi doar 4-5 copilasi in grupa.

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Adriana-ce dreptate ai sa stii! pt tine.asa si fac sa stii.

Gabi-ai dreptate, cred ca deja exagerez, dar tot bolnavioara a fost...

si acum suntem cu subfebrilitate, dar medicul a zis ca nu vede si nu se aude nimic, tot e ok, nu rosu in gat, nu ureche, deci tot la gandul cu dintii am ramas.asa arata ca va erupe si al doilea pe partea stanga. sa speram ca de la dinte vine...voi ce ziceti? ati patit careva asa ceva?nu toata ziua, cateodata ii urca la 37, 3 maxim.mersi mult fetelor si scuze ca va tot bat la cap...

Mergi la inceput

Ani-stiu, ai dreptate, sunt poate prea disperata, dar Timea e destul de sensibila vad ca la enterocolite.si voi in Turcia ati fost?

Elenuta-da, ii voi da biotics, asa preventiv, sper sa fie ok.cred ca pana vin vei naste mami, hihi!

Victo-saracutul, se va obisnui ca mami e la lucru, nu avem ce face...

Mergi la inceput