Gravidutze si mamici de Cluj - 131
Raspunsuri - Pagina 6
ALEX29 spune:
Scuze ca am uitat sa vi l prezint pe Cipri- stilistul promit ca nu se mai intampla
ANDREEA multumesc mult
sunteti niste scumpe toate ,multumesc mult mult
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
olim spune:
anca.b ajungem la cluj saptamana viitoare si stam 3 saptamani, multumesc pt recomandare
alex daca ai vreme si poti fa-mi si mie prin 9 o programare la electro, asa sa fie dup-masa si apoi mai vedem ce putem facemultumesc
o duminica excelenta tuturor
fetelor, am primit deja scaun de masina asa ca multumesc tuturor pt intentie
Victo spune:
multumesc, multumesc tuturor pentru urari! Va pup si va ofer o felie de tort..super bun, dupa gustul meu, de caramel. In rest, fiecare ce poate, de baut!
Ioana, azi chiar mi-am facut un test de sarcina, dar..nu este inca. SE pare ca nu mai e asa de simplu ca acum 2 ani.ori bb tine cu mine si asteapta sa dau defu' :):) dar n-as vrea sa fie asa distanta mare intre copii..acuma, na..facem si noi ce putem.
iar de condus, sa stii ca ieri chiar am facut 2 ture de acasa pana la Cora (strict in interes de condus) si atatea claxoane mi-am luat..
ii urez si eu cu un picut de intarziere Sarei La multi ani si o copilarie minunata!
La multi ani celor ce poarta numele Sf. Alexandru.(nici n/am stiut pana azi ca e chiar de ziua mea )
si nu in ultimul rand, sanatate multa sotului Adei!
da Sf Victor cd e? sa ma serbez si atunci..:):)
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
dariandra spune:
PAULA - LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA SI TOT CE-TI DORESTI ALATURI DE CEI DRAGI AI TAI!
GABI - CRED CA ATI PETRECUT BINE SI SARA A FOST IN CENTRUL ATENTIEI, CA O ADEVARATA PRINTESICA!
ALEX - de la mine si de la Daria pentru Tiadris.Oricand...daca putem cu cea mai mare placere....
dariandra spune:
OLIM - Daca vrei iti dau numarul de telefon de la dr. Vasilescu, de la cabinetul particular.Programarile se fac numai luni intre orele 10-12: 0264/595336.
sara2007 spune:
O gramada de pagini am avut de citit...nu stiu cat mai retin sa mai scriu..
IN primul rand,,LA MULTI ANI,,micutei SARA si multa multa sanatate,sa fie iubita si sa aiba parte de tot binele din lume..
CO ,,LA MULTI ANI,,si bine ati revenit din concediu,asteptam poze
LA MULTI ANI ALEXANDRILOR SI ALEXANDRELOR...azi a fost SARBATOARE?am tot lucrta prin casa ca ieri chiar a fost sarbatoare mare..
LA MULTI ANI sotului ADEI...f frumoasa surpriza..cu aia mica mergeti?sau singuri?
sper ca n-am uitat pe nimeni..
ELENA imi aduc aminte de ultimele zile de sarcina,cand imi era contractata asa burtica...iti doresc din tot sufletul sa treaca mai repede si sa fie bine.abia astept vesti...eu am nascut-o pe sara la 38-39 de sapt si avea 3390 kg..bine a luat IULIA in greutate
ALEX imi pare nespus de rau ca n-am ajuns la inaugurare....asa a fost sa fie...dar iti doresc sa fie intr-un cesa bun si sa iti mearga ff bine..
OLIMP frumos cadou si din partea sotului tau,....te poti rasfata putin..
GABY felicitrai pt fetita ta,cred ca numia poti de bucurie..ce bine ca ai putut vedea ce e.se pare ca fetitele nu sunt asa rusinoase ca si baieteii..ca eu n-am reusit inca nici cum sa vad acuma si pe sara am vazut- f bine de la inceput.EMMA o v-a chema daca e fetita?
ALINA f bine ca v-ati achizitionat deja lucrusoarele..e o fericita mititica..
eu sunt bine in principiu....m-am linistit si las lucrurile asa cum sunt.dar acuma ne intelegem,acuma mai ca ne scoatem ochii...pe sara tot incerc sa n-o tin f mult prin casa ,ca e tot santier aici si praf.nopatea doarme acasa,dar in rest e plecata ba la taica-meo,ba la bunica-mea ,ba la maica-sa..sper sa se termine odata ca numia pot sta asa...multumesc tuturor de sfaturile incurajatoare..si stiu ca daca se v-a intampla ceva rau sunteti si voi alaturi de mine si asta conteaza f mult...oricum nu mi-e frica,si daca ar fi sa raman singura,dar ar trebui sa ma impun mai mult ,sa pun piciorul in prag cum zicea NICO...numa nu prea pot cu el,ca asa ajung sa mi-l pun in cap cand fac ce vreau eu,nu fac ce vrea el..
ioana...mami de sara si graviduta in 21 sapt
elenuta23 spune:
ioana sieri a fost sarbatoare dar si azi e pt ca e DUMINICA si e ziua sfanta data de Dumnezeu
stiu cum e cu santerul ,abia am erminat si noi de 3 luni, acuma mai avem doar afara de amenajat gradina, de facut o camara si pus gresie pe terasa
ici si grija mare
inchiriez apt 3 camere manastur, superfinisat, mobilat , utilat. tel 0740230110
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
38+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)
bex spune:
La multi ani, Paula! Tot ce iti doresti sa devina prioritatea ingerasilor!
Felicitari, Alexutza, Alexia, Alex...tututor sarbatoritilor zilei
Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
elenuta23 spune:
neata buna fetelor
ce bine am mai dormit de la 7-10 , sunt singura Dragos e la tara de ieri , e foarte fericit insa eu nu mai pot de doru lui
saptamana aceasta am program administraiv , sa imi fac casuta luna si bec pana vine Iulia , poate asa va veni mai repede
va doresc o zi buna
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
38+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)