Gravidutze si mamici de Cluj - 131

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Buna seara si de la noi,

oooo ce de sarbatorite....una dupa alta...28, 29 si 30.

LA MULTI ANI! cu sanatate si fericire. Numai ganduri bune de la noi va dorim Co, Sara si Paula

Maine il serbez si eu pe sotiorul meu, in familie. E nascut pe 1 sept. si implineste frumoasa varsta de 30 ani. Cadoul de la mine este weekendul urmator la Londra.

Azi am dat de o terasa frumoasa, f. spatioasa, cu loc de joaca pt. copii. E pe Clinicilor, Taverna ii spune (fosta "La Casa veche"). Nasol a fost doar cu tantarii care cam atacau la ore tarzii.
Astept sa se coaca prajitura din cuptor si apoi sa ma pun si eu la nani. O duminica frumoasa va dorim....desi se arata ploi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ada-La multi ani sotului!
sunt prima la urari,hihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salutare gashka!

LA multi ani sarbatoritelor din ultima perioada!!!!
Sara, Paula, Co

Ada, la multi nai pentru sotul tau si distractie frumoasa la Londra.

Alex, felicitari pentru salon. tare as fi vrut sa vin si eu la ianugurare, insa am plecat tirziu de la munca si abia am asteptat sa ajung acasa.

Elena, iti tin pumnii sa ai o nastere usoara si o bebelina sanatoasa si papacioasa! Nu mai e mult!

Olim, pt consultatii ortopedice, cel mai bine e sa mergi la spitalul de recuperare, la dr. Vasilescu. cred ca are si un cabinet particular, insa nu stiu unde. cind vii la cluj?

Multa sanatate bolnaviorilor!
Despre noi, pe scurt...crestem mari, sintem la acelasi program deocamdata, adica dimineata cu tati, dupa-masa cu una din bunici pina ajung eu acasa. cu olita nici un progres. nici nu am mai incercat. ma bucur ca papa bine, foloseste din ce in ce mai mult lingurita singur si nimereste unde trebuie.
povestim o gramada de lucruri (pe limba lui, bineinteles). "chiem" foarte mult. prin urmare a primit cadou o tablita megnetica, ca mi-a consumat un top de A4 pina acum .

va pup pe toate! duminica frumoasa!

Noi plecam la tara, in vizita la bunicu' si la strabunica. chiar daca va incepe ploaia.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata!!!

LA MULTI ANI, PAULA!!!

LA MULTI ANI SOTULUI TAU, ADA!!!

Ce frumos, week-end la Londra...Distractie placuta! (n-aveti un loc in bagaje si pt mine?)

Anca, il pupam pe nazdravanul Stefan! Lasa baiatul sa scrie! Daca ti-as arata eu cum arata toate cursurile/ cartile mele

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Paula, la multi ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

La Multi Ani!!!!!!!! Alexandrelor mici si mari si Alexandrilor mici si mari,
La Multi Ani!!!!!!1 Paula cu multe impliniri si fericire
La Multi Ani!!!!!!! Ada ptr sotiorul tau
Astazi e zi de petrecut Noi suntem bine crestem mari si facem numai nazbatii.eu stau si invat si el se joaca toata ziua la aer curat,e asa de bine acasa de nu mi mai vine sa plec de aici.
va pupam pe toate si toti copiii cuminti si frumosi
Elenutza sa ai nastere usoara si o bebelina frumoasa si papacioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

LA MULTI ANI, PAULA!!!

LA MULTI ANI SOTIORULUI, ADA!!!

[size=3][b] LA MULTI ANI, ALEXANDRA!!!

LA MULTI ANI!!!!!! ALEXANDRILOR SI ALEXANDRELOR

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
38+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Paula, LA multi ani!!! Iti urez anul asta din viata sa prinzi curaj sa conduci masina si sa se prinda bb!!!
Te pup, Ioana
La multi ani, Alexandrelor! Si Alexandrilor... ! E Sf Alexandru azi? CA si P e ALexandru... nu il prea asociem cu numele asta, l-am pus ca sa sune bine cu numele de famile si Patrick, dar poate ii va aduce la un moment dat noroc!

LA multi ani, sot de ADA!!!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LA MULTI ANISORI MICUTA PRINTESA SI MIIIIII DE FELICITARI PT MAMI SI TATI

ADA frumos cadou ii oferi sotuluiLA MULTI ANI si tot ce va doriti
Multumesc pt urare si LA MULTI ANI si din partea mea celora ce poarta numele de Alexandru -Alexandra

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Fetelor va multumesc tare mult celora care ati venit la inaugurare dar si celora care nu ati putut veni ,stiu ca v ati gandit la mine si cu siguranta cu prima ocazia imi veti face o vizita

sa aveti o duminica minunata

poze http://picasaweb.google.ro/sanda252003/INAUGURAREASALONULUI?authkey=Gv1sRgCNK-z4WVh-btlwE#

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput