Gravidutze si mamici de Cluj - 131

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Si noi tot acolo am fost

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Lili, poti sa iei un termos mic cu apa calda daca vrei pt lapte. Apa plata iti da si din avion.

Marieta, poti sa bei ceai pt stimularea alaptarii de la fares si sa fii cat mai linistita si mai relaxata.

VelenaMaria, imi pare rau pt experienta voastra si sper ca va fi mai bine de acum incolo. Ma apuca groaza cand ma gandesc ca va trebui sa facem si noi pasul asta dar sper sa fie cat mai tarziu.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

va mai amintiti de noi????

va salutam pe toti si pe toate!!! am revenit pe meleagurile noastre, din pacate.... intr-un cuvant, a fost minunat: apa, soare, mancare, relaxare, distractie(atata cat s-a putut cu piciu langa noi)...dar sigur vom repeta figura si la anul care vine!

o sa punem si pozici, ca avem multe, multe...

revin mai tarziu ca acum am treaba...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare tuturor

andreea, elena bine ati revenit

gaby exact asa am patit si noi cu Dragos in prima saptamana la buni,cand ne-a vazut nu ne mai pierdea din privirea lui si mergea la masina si ii spunea la buni , ciao buni drum bun!

apoi dupa o luna am fost nevoiti sa il ducem inca o saptamana ca ne-am mutat si nu aveam ce face , insa ui ii place enorm de mult dar sa fim si noi acolo
simt si acuma cand vb cu el la tel ca ii e fff dor de noi insa el numai cand ne vede se reactioneaza, iar dupa ce vine acasa ne zice sa il ducem la buni

prima despartire de sufletetlele noastre e fff grea, dar cu timpul se va obisnui insa sa mai treaca o luna , 2

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
39+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

am fost la monitorizare si se pare ca mai asteapta, au fost doar 2 contractii dar eu presimt ca mai sunt 1 -2 zile si va veni

abia astept sa imi vad si eu iubirea mea, asa ne spunem noi

ioana,sarace afceti?????

myani ce face burtica????? mai poti??????

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
39+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna seara
Gabi, offf, i-a fost dor tare Sarei! O sa te pazeasca citeva bine citeva zile! Va veti reveni incet. Daca i-a placut primele zile la Deva, inseamna ca poate sta si fara tine... poate s-a lovit sau era obosita, de a plins neconsolata... si asa si-a amintit ca mami le rezolva pe toate.
Patrick cind se loveste, si sint si eu si buni, trece de la una la alta, sa ia consolare de la toata lumea La fel si cind e tati prin preajma. Eu sint preferata exclusiv la joaca si la somn.

VElena, poate nu se potrivea Eduard cu educatoarele din prima zi. Daca alea au inceput sa se intrebe prostii vis a vis de el, copilul a simtit ca nu e de stat cu ele si a spus cum a putut. Daca ar fi plins o luna , sa isi fi pus intrebari de traumatizari, nu dupa prima zi! Dar toti sintem psihologi in ziua de azi
Nu stiu cum va fi cu patrick in prima zi, acum pare curios de cum e la cresa... sa vedem.

Co, avem mare noroc cu copii atit de linistiti! Dar asta nu inseamna ca cei mai plingaciosi nu au dreptul in colectivitate... numai ca trebuie sa li se gaseasca surubelul de silent, din partea educatorilor impreuna cu parintii. Poate nici o parte nu a fost suficient de implicata. Eu, daca eram educatoare, le-as fi spus parintilor sa ramina putin dimineata... nu stiu, sa faca impreuna intrarea printre copii.
MA intreb de ce nu le schimba pampersu, mai ales ca tu le-ai zis cu o zi inainte... trebe fiecare parinte sa spuna?

Azi m-am intilnit cu Alexia cu Adriana si Andrei cu Nico, m-am speriat ca avem intilnire la CArrfour si mie nu mi-a spus nimeni

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Da, da, Ioana, eu am vazut-o intai pe Nico si cand te-am vazut si pe tine am zis ca ceva nu-i in neregula

Elena, lasa bebelina sa stea cat ii trebuie acolo!

Noapte buna

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

LILLY - Noi am fost in Creta si neau lasat cu sticluta mica a Dariei de 150 ml + o sticla de 500 ml cu apa plata, ceva de rontait si o banana.Cand e vorba de copii toata lumea e foarte intelegatoare.

ANDREEA - Bine ati revenit!

Mergi la inceput

LILLY - Dariei i-au placut foarte mult batoanele de cereale din avion.A avut noroc; a uimit pe toata lumea cu vocabularul ei si i-au fost cedate si batoane de pe la vecini (asa ca am mai avut ceva provizii).

Mergi la inceput

Se pare ca numai eu mai "bantui" la ora asta.Va doresc un weekend minunat alaturi de cei mai dragi si o saptamana reusita pentru micutii care activeaza in "campul muncii".

Mergi la inceput