Gravidutze si mamici de Cluj - 131
Raspunsuri - Pagina 21
OanaAlina spune:
Buna seara si de la noi! Se pare ca eu nu stiu sa imi organizez timpul la fel de bine ca voi deoarece tot timpul va citesc la ceas tarziu de seara….
Primele impresii??? Maria este in grupa paralela cu Carina desi, sincera sa fiu, mi-as si dorit tare mult sa fie impreuna insa Co m-a cam speriat cu fetita aceea si Maria incepe sa se agite sau chiar plange cand vade ca alti copii plang… in alta ordine de idei Maria a fost tare cumintica (desi a plans un picut dupa ce a vezut ca nu mai sunt acolo...), draga lui mama, insa nu au schimbat-o! cu siguranta ca daca va mai fi si a doua oara o sa am si eu un cuvant de spus. Mi-au spus ca a mancat foarte bine. Sper din tot sufletul! Desi noi mancam tare rau acasa si cu povesti, avioane, chestii de genul… M-as bucura sa fie asa! Vom vedea…
BEX – imi pare tare rau pentru vestile voastre! Te-am vazut asa de necajita si nu stiam daca sa te consolez sau e mai bine sa te las in pace! Ufff! Nici nu stiu ce sa zic! M-am inmuiat cand mi-ai spus! Ma vedeam si eu in aceeasi situatie.... Te rog din suflet daca vei petrece mai mult timp pe acolo sa imi spui daca o vezi pe Maria si cum se poarta cu ea! Eu nu pot ramane cu ea acolo….
Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)
OanaAlina spune:
Elena si Alina – mai aveti inca un pic pana la intalnirea cu printesele voastre! Tinem pumnii sa fie totul bine!
Gabriela – nu stiu ce sa zic… tare rau imi pare pentru vestile voastre! Poate e doar perioada de acomodare si pentru ea! Si zici ca veniti la gradi de saptamana viitoare? Hai ca va asteptam cu mare, mare drag!
Ramonella – hai curaj mamico! Esti tanara si mai este sufiecient timp! Cu siguranta ca Doamne, Doamne va va ajuta sa vi se implineasca visul cel mare!
Dariandra – si mie idea cu servetele mi se pare cam aiurea insa cred ca varianta cu spalatul ar fi un picut mai dificila! Cum spuneai si tu… la urma, urmei sa fie stearsa cum trebuie… si eu bantui pe acilea!
OanaAlina spune:
noapte buna ca ma asteapta o zi plina de zacuscaaaaaaaaaaaaa.....
elenuta23 spune:
of mai fetelor cate probleme cu gardinita asta , D tare mult isi doreste sa mearga la gradi insa numai la anu vom face pasul asta
bantui si eu pe net, deoarece numai ma foiesc in pat si nu pot dormi, as aca mai stau putintel si apoi fug la somnik
va sarut 
Elena , mamica lui Dragos Stefan
(9mai2007) si
39+
Iulia Anamaria (DPN 11 sept)
alinabojuc spune:
buna dimi de la dej
cum a fost vremea la voi noaptea?
la noi am crezut ca se sfarseste lumea. a batut vantul foarte tare, tunete, fulgere parca era zi afara, apoi ploaie torentiala
.
Va spun sincer ca m-a apucat plansul cand am citit treaba cu gradinitele si plecatul copilasilor de acasa 
apoi daca acum ma manifest asa ce voi face cand voi fi in situatia voastra cu alexandra 
elena ceva vesti? ![]()
eu ieri am ajuns si pe la bistrita, asa ca nu am terminat la bucatarie tot ce aveam programat. deci continui azi
Va pup, sa aveti un sfarsit de saptamana frumos, fara evenimente neplacute. 

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina
Alexandra 
DPN 20 septembrie 2009
alinabojuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui OanaAlina noapte buna ca ma asteapta o zi plina de zacuscaaaaaaaaaaaaa..... ![]() Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007) maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra |
Deja am si eu o ploaie torentiala in gura

. a facut cineva ieri aici in bloc. mamaaaaaaaaaa ce bine mirosea.
Spor la treaba. 
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina
Alexandra 
DPN 20 septembrie 2009
mami_alexia spune:
Buna dimineata!!! (pentru cine e buna..ca eu..sunt intr-o pasa proasta)
Alina, si in Cluj cred ca a plouat putin. In schimb fulgere au fost din belsug, sclipea cerul (eu ma mai trezeam s-o invelesc pe Alexia)
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
elenuta23 spune:

Miruna Antonia 

LA MUTI ANI!!!!!! PT SOCRELA MEA
(9mai2007) si
39+
elenuta23 spune:
LA Floresti nu am avut parte decat de ceva picurei de ploaie si o luna plina superba
, ma gandeam ca poate vine pe luan plina insa nimik
, mai asteptam 
alina ce bine ca poti calatori, eu mergpana in Cluj si mi se pare cat un drum de Bucuresti
, asta e de 2 luni numai acasa stau
, m=as fi dus si eu pana la tara sau la cabana....
dar stau pe fundul meu, recuperam dupa ce vine 
adriana
sa treci peste pasa proasta 
fug sa fac o mamaliguta 
(9mai2007) si
39+
bex spune:
am fetele!
Oana, Gabitzo va asteptam cu drag la gradi! sper sa fim cu toatele mai bine de luni!
Weekend frumos tuturor!
Elenutza cred ca Iulia asteapta cumintica DPN-ul:)
Alina lasa zacusca ca nu e sanatoasa:D plina de ulei:)) mai bine o feliuta de branza tofu pentru garvidute:P
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)