Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(193)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

si a mea a stat ieri fara pampers, a facut doi KK la oala, la cererea ei, 3 pipi la oala si unul pe tobogan...si i-am pus pampers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

bravoooooo Alesiaaaaaaaaa!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

bravoooooo Alesiaaaaaaaaa!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

dar mai e cale lunga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

stiu si eu ca e cale luuunga , dar inceputul e promitator,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helooo

adela, bianca e un inceput fff bun!!! insa eu nu i-as mai pune pampers, daca vreti sa inteleaga buburuzele sa faca la olita!! cel putin la noi asa a fost: cand am inceput operatiunea am renuntat de tot la pampers!!!

cica eu sunt la cura de slabire..... cu o punga uriasa de napolitane cu cioco JOE.... din care mai am jumate....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Salutare!

Multumim,fetelor...deja e mult mai bine printesa roz, e inca la regim si tratament...cred ca a fost mai degraba o indigestie puternica, enterocolita s-ar fi manifestat mult mai grav (Doamne-fereste!)...azi am fost si la pediatru, am luat avizul epidemiologic si avem ok pt. gradi,dar numai o ora-doua pe zi, cat mai e la regim.Oricum nu vroiam sa o las mai mult la inceput,pana se acomodeaza!

Adela, felicitari pt. prima zi de gradi si pt. "lucrarile" de la olita! Sa speram ca va fi bine si o sa le placa sa stea cu copilasii!

Cristina, asa a debutat si la noi, cu varsaturi..mergi cu ea la medic si ai grija sa o hidratezi bine!
Eu am reusit sa-i dau sarurile de hidratare cu seringa, dupa debridat si espumisan,pt. ca sunt gretoase si nu le lua...sa ne spui cum sunteti! Multa sanatate!

Lavi, ciocolata face bine la moral, asa ca nu te mai supara pt. dieta, ca oricum arati beton! Bafta sa gasiti un medic bun pt. degetel!

Flory, cu alaptatul suntem la fel, am incercat sa nu-i dau acum, sa nu-i faca mai rau, dar a trebuit sa aleg intre riscul acesta si bebe lesinat de plans (adica vanata, in prag de convulsii!), asa ca am continuat, mai ales ca nu papa nimic...si cred ca am ales bine, ca nu i-a fost rau dupa ce a supt, doar ca ii e foame si nu doarme, ir eu sunt zombie dupa 3 nopti aproape albe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

La multi ani, Victo ! Sa fii fericita si sa te bucuri de cei dragi !
Imi cer scuze pentru intarziere, am fost la bunici pana azi.
Ellis, si eu am avut emotii citind ce ai scris de gradi ! Maine mergem si noi sa o vedem, plus altele doua. Va dorim acomodare usoara. :) In ceea ce priveste pampersul, si eu zic sa nu reactionezi la prima gresala, e ca si cand nu i-ai recunoaste progresul. Noi suntem la prima sapt fara pampers in casa. Face singura la olita, problema e ca nu cere. Se duce si face singura. In parc ii pun pampersul si ii explic de ce. Noaptea la fel, pentru ca se trezeste prima si e deja pampersul plin cand ma scoala si pe mine. Sa vedem cum rezolvam si asta. Pe-afara inca nu stiu cum sa fac, nu stiu cat poate sa astepte ea.
Miha, Lavi, voi cum ati facut? Si cine a mai scos pampersul.
Lavi, succes la dieta, vad ca ai inceput bine. ;) De ce nu incerci Montignac sau South Beach ? Sunt foarte permisive si nici nu au restrictii cantitative. Tare dulce Iasmi ! Si Maria a invatat "nu pace". Cateodata imi spune clar si ce vrea sa manance. Uneori am, alteori nu. Iar cateodata chiar ii gatesc pe loc, asa de mult imi place ca-si exprima preferintele. Nu m-a pacalit niciodata.
Cristina, Vali, multa sanatate printeselor !

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

alina, eu sunt de parere ca atunci cand scoti pampersul il scoti de tot (cel putin cel de zi),cu toate riscurile asumate (adik cel mai probabil se intampla sa faca pisi pe ea la inceput, pana se invata ). ce sa inteleaga un copil cand ii spui sa nu faca pisi pe el, apoi ii spui fa pe tine ca ai pampers....???!! te inarmezi cu rabdare multaaaa , cel putin primele zile v a scapa pe ea...
ca ai intrebat de parc....de foarte multe ori la inceput iasmi a facut pe ea cand eram in parc pt ca se lua cu joaca si uita sa spuna. aveam schimb dupa mine. acum cand suntem in parc ori spune ea ori o intreb eu.
pt noi a fost multttt mai usor decat credeam ca v a fi scosul pampersului......la fel si cu suzeta....

nu stiu daca am fost cam coerenta...dar acu' m-am trezit....

aaa si azi i-am spus iasminei dupa ce facuse o boacana:
"esti o rea!!"
la care ea: "nu.nuu!! eu nu rea!!"

si daca e intrebi unde merge: "a mall , a ecata" la mall la inghetata...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Da, in teorie suna bine, la noi practica a fost alta, dar ok pana acum. Nu a facut niciun fel de confuzie. Eu trebuie sa mai studiez problema, sa citesc mai multe despre subiect. Multumesc de parere, Lavi. In scaunul auto s-a intamplat sa faca vreodata ? Cu asta nu stiu cum m-as descurca...

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

nuu in scaun nu a facut. acum cand ma fost in concediu, pt drumul dus am luat olita in masina iar la intors am oprit de vreo 3 ori sa faca pisi ca vroia afara. alina, daca nu simti ca e maria pregatita mai amana putin, nu e sfarsitul lumii, pt ca atunci cand v a fi pregatita v a fi asa de usor ca nu o sa iti vina sa crezi.....

_

Mergi la inceput