Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(193)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Buna dimineata!
Va multumesc mult celor care mi-ati raspuns,,Maria este mai bine deci se pare ca a fost mai mult o indigestie .....se simte bine si a si dormit foarte bine azi noapte!

Referitor la olita ca tot vb de ea,si eu tot o incerc pe Maria,cel putin in casa o las fara pampers,dar tot nu cred ca e pregatita sa renunte la pampers,mai mult face pe langa decat in olita...dar eu tot incerc,trebuie sa reusim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Multumesc, Alina

la capitolul olita..stefan are zile in care refuza sa stea..dar de cerut nu cere niciodata..el cd se trezeste pe primul loc e joaca si nu olita, si de aceea nici nu vrea sa auda de ea.
oricum stie la ce serveste, ca de multe ori, totusi,face kk la olita, il pun eu dupa masa de pranz. si seara inainte de dus, dc vrea sa stea.

bafta tuturor cu cresa. sa ne tineti la curent. noi numa din 15 incepem, si numa bine ni se schimba sefu din 7 sept..na..si eu care vroiam sa il pun in tema ca in saptamana aia ma ocup de adaptat copilul la cresa..sa vedem cum va fi, eventual imi iau concediu, mai am 4 zile pe anul asta.

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Neata!
astazi eu sunt mai linistita, fapt pt care cred ca si fii-mea e la fel; inca nu m-au sunat de la gradi...ba da m-au sunat acum dar mi-a zis educatoarea ca e foarte bine pitica, se si auzea chiuind...Doamne, ce bine ar fi sa se acomodeze repede si sa fie multumita!
mai citesc din urma...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

La multi ani, Victo ! Sa fii fericita si sa te bucuri de cei dragi !
Imi cer scuze pentru intarziere, am fost la bunici pana azi.
Ellis, si eu am avut emotii citind ce ai scris de gradi ! Maine mergem si noi sa o vedem, plus altele doua. Va dorim acomodare usoara. :) In ceea ce priveste pampersul, si eu zic sa nu reactionezi la prima gresala, e ca si cand nu i-ai recunoaste progresul. Noi suntem la prima sapt fara pampers in casa. Face singura la olita, problema e ca nu cere. Se duce si face singura. In parc ii pun pampersul si ii explic de ce. Noaptea la fel, pentru ca se trezeste prima si e deja pampersul plin cand ma scoala si pe mine. Sa vedem cum rezolvam si asta. Pe-afara inca nu stiu cum sa fac, nu stiu cat poate sa astepte ea.
Miha, Lavi, voi cum ati facut? Si cine a mai scos pampersul.
Lavi, succes la dieta, vad ca ai inceput bine. ;) De ce nu incerci Montignac sau South Beach ? Sunt foarte permisive si nici nu au restrictii cantitative. Tare dulce Iasmi ! Si Maria a invatat "nu pace". Cateodata imi spune clar si ce vrea sa manance. Uneori am, alteori nu. Iar cateodata chiar ii gatesc pe loc, asa de mult imi place ca-si exprima preferintele. Nu m-a pacalit niciodata.
Cristina, Vali, multa sanatate printeselor !

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

succes si voua!
eu zic ca incet incet vom renunta la pampers, oricum ea, chiar si cu pampers pe ea, cand are chef anunta ca face KK sau pipi...acum chiar nu mai am eu treaba in asta , daca majoritatea timpului o va petrece la gradi...acasa seara o lasam fara chiloteii de bebe, dar noaptea, inca nu;

Mergi la inceput

BB - ce regim tii tu acolo, mai? e ceva in trend? ca vreau si eu regim cu napolitane cu cioco!

a mea a facut in scaunul de masina, dar cand scaunul era in casa si ea bea lapticul in el, acu vreo 2 luni...a facut pipi...dar ma-sa precauta pusese paturica happy si asa am salvat scaunul!

Mergi la inceput

v-ati risipit? nu mai scrie nimeni?
VALI - te astept cu vesti!

la noi a fost o zi perfecta...da Doamne ca asta sa fi fost toata acomodarea! iubita a stat numai dupa educatoare si educatoarea dupa ea; s-a lipit tare de Dra; s-a dus sotul sa o ia la 12 si deja statea la masa si manca puiul; se lupta cu o ingrijitoare sa o lase sa pape singura;
va pup ca s-a terzit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Helau!

Noi raportam un esec total in prima zi de gradi. Am lasat-o cam dupa 20 min. de stat cu ea acolo, am plecat spunandu-i ca ma intorc peste 2 ore...dupa nici o ora m-a sunat educatoarea, nu mai stiau ce sa-i faca.Si cand am ajuns, mi-a luat inca o juma' de ora s-o linistesc...mai vedem cum e maine!
Iar la ora 9, cand noi eram la gradi, s-a nascut nepotica mea, Maria-Lucia...acum ne pregatim sa mergem la ea!
Va pup, mai intru diseara, dupa ce culc printesa!

Mergi la inceput

Vali - scriam in acelasi timp; imi pare rau de esec, cred ca mi-ar fi fost f greu sa faca si a mea asa; incercati maine;
Sa va traiasca nepotica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Adela, multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ellis, felicitari !
Vali, imi pare rau ca nu a mers bine din prima. Si eu am aceleasi temeri acum. Sper sa se imprieteneasca repede cu educatoarea, asta ar salva situatia. Felicitari pentru nepotica, sa creasca mare si sa fie sanatoasa !
Noi maine mergem sa vedem gradinitele, una la 9:30, alta pe la 11:30 si inca una intre ele... cred ca e cam mult, dar vreau sa ne formam o parere cat mai repede.
Lavi, Maria e pregatita, parerea mea. Eu sunt cea depasita de situatie. Nu ma asteptam sa se intample asa repede trecerea la olita.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput