Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(193)
Raspunsuri - Pagina 11
bb_yasmi spune:
helloo
ellis felicitari alessiei pt gradi!!!!
vali, ia o incet pe printesa roz, mai ales ca e invata sa mai mult cu tine!
alina, prea repede??? pai au 2 ani "maine"...
oficial de ieri sunt la "cura".....nu cu napo si cioco..![]()
. nu tin dieta, doar ca nu mai mananc nimic dupa ora 18!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
pufulet74 spune:
Buna seara fetelor,
BB, nu stiu pe nimeni, imi pare rau :(
Sper ca miine sa fie o zi mai buna la gradinita pentru pitici, va tin pumnii !
La capitolul olita, deocamdata Joshua nu vrea sa stea pe ea, nici pe reductor, ma anunta victorios ca face pisu sau caca dar atit. Nu vreau sa il fortez, e drept ca nu l-am lasat inca fara pampers...
Dar cum ziceai si tu Alina, cred ca ma depaseste situatia un pic
Pe de alta parte, eu am auzit multe pareri referitoare la faptul ca e f ok si sa se intimple la 3 ani, asa ca probabil ca inconstient astept sa imi zica el intr-o zi ca vrea la olita sau wc :))
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
pufulet74 spune:
Lavi, deci cum e cura aia??? Ca la din aia cu cioco si eu ma inscriu ;))
------------------------
Flory
de
bb_yasmi spune:
flori am redus mancarea la un sfert din cat mancam si nu mai mananc dupa ora 18.
la iasmi primul semn dat de ea ca e pregatita sa renunte la pampe a fost faptul ca nu il mai suporta pe ea...si-l dadea singura jos!!!!
oricum de invatat sigur se invata dupa ce se vad fara pampers nu cat au pampersul pe ei.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
Vasari spune:
Flory, cred ca si eu aveam in cap aceeasi idee: Maria spunandu-mi ca vrea sa faca la olita, ca e plictisita de pampers. Si nu mi se pare departe de realitate. :)) De fapt M a inceput sa traga de pampers, a reusit chiar sa-l dea jos, a facut de 2 ori pe parchet, i-am explicat care sunt regulile daca vrea sa stea dezbracata si de atunci in casa face la olita. Am avut doar 2 accidente intr-o singura zi, probabil prea obosita si suparata. Inainte de reusita asta, cand a vrut sa stea fara pampers si a inteles ca trebuie sa aleaga intre olita si pampers a zis "punem pampers", s-a dus si mi l-a adus.
Asa ca o ascult de-acum, vad ca merge bine relatia noastra asa.
Lavi, e mult daca ai reusit sa reduci cu un sfert cantitatea. Mult succes ! Eu am ajuns la 57, dar asa imi face cu ochiul o greutate si mai mica... B s-a apucat f serios de sport, e motivat si poate ma agat si eu de el. Imi doresc tare mult sa fiu intr-o forma fizica buna.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
pufulet74 spune:
Hmm, nu e chiar asa rau BB, daca sfertul ala poate include si cioco suna chiar bine :)
Alina, imi aduc aminte acum de baietelul cumnatei mele, care la 3 ani si un pic si-a intrebat parintii daca ei au pampers, si cum ei au zis ca nu, a decretat ca nici el nu mai vrea si gata, de atunci face copilul la olita (sau reductor, nu stiu ce aveau)...
Acum aici pe de o parte e si o chestie de specific cultural zic eu, ca aici oamenii se asteapta mult mai repede ca prichindeii lor sa faca asta, sunt orientati spre "performanta" in tot ceea ce invata/achizitioneaza piticii, iar pe de alta parte e si problema gradinitelor care in mare parte nu accepta copilutii daca nu stiu sa faca la wc.
------------------------
Flory
de
bb_yasmi spune:
eu va spun noapte buna!!! merg sa citesc presa
apoi la un film!!
pupici
_
happy mom Lavi &
Vasari spune:
Flory, ca de obicei ne invartim in zona asta... specificul cultural, presiunea sociala. Tot aici ajung in discutiile cu Mihuta, noi avand aceeasi problema. :) Cand totul ar putea fi usor, ca o joaca...
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ellis spune:
ALINA - sa stii ca si eu tot 3 gradinite am vazut in ziua in care m-am decis, iar primii pasi a fost la mijloc...nu stiu ce m-a atras de la inceput, nu e cea mai cea, se poate si mai bine, dar cred ca personalul cald m-a impresionat...deocamdata raman la aceeasi prima impresie...ieri am vazut ca nu au gratii la geam, dar nici masa sau altceva in dreptul lui ca sa se cocoate...pan la urma eu nu am gratii si mai am si fotoliu la geam...acu ma consolez cu gandul asta...adica n-or fi asa nazdravani sa se atarne ca maimutele pe acolo...si am vazut ca pe astia mici oricum nu ii lasa deloc deloc singuri; mult succes azi! sa ne spui cum a fost!
referitor la cat de pregatita e a mea de oala...azi dimi s-a trezit la 5.30
strigand kk, kk, o pun pe oala, face pish...sigur ca pampersul peste noapte era plin...a considerat ea ca asta nu mai incapea...si apoi nu a mai dormit...pai daca face asa..nu ma mai joc!
FLORY- numai gradinitele de stat nu accepta copii cu pampers...iar asta nu-i bai, ca ei nu accepta multe...asta sa fie problema...
hai, mai, ca n-o sa se marite/ insoare cu pampers! e timp pt tot!
Victo spune:
salut!
ellis, super ca merge mica fara pb la cresa! Stefan ne da trezirea cu noaptea in cap, ca sa stea cat de cat cu noi, banuim noi..:) plecam cam pe la 7,45, 7,50 din casa..si iaca, azi chiar a mancat micul dejun cu mine.
vom merge si noi dupa/amiaza la dr de fam dupa hartii, apoi intr/o zi la exudat (in cat timp vine rezultatul?)
Paula si Stefan (30 oct. 2007)