Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(193)
Raspunsuri - Pagina 7
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Inca nu v-ati trezit? ![]() Eu v-am pregatit cafeaua si fug la treburi. De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
eeeee cafea de'asta beu si eu.......

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
helloo ![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
pufulet74 spune:
LA MULTI ANI VICTO !!! Sa ai parte de o viata minunata, de sanatate si putere sa duci la bun sfirsit tot ceea ce iti doresti si sa te bucuri de toate cu cei dragi tie !!
Helou BB :)
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
bb_yasmi spune:
victo, sorina LA MULTI ANI FERICITI!!!!

_
happy mom Lavi &
ellis spune:
buna seara!
noi facem pregatiri de gradi, am calcat cateva ore toate hainele pt saptamana viitoare, am gatit...
urez si eu:
LA MULTI ANI FERICITI VICTO SI SORINA! VA IMBRATISEZ CU DRAG!
vali_delide spune:

La multi ani, Paula si Sorina!

Sa va dea DD sanatate si s va bucurati de puii vostri!

Adela, cum stai cu moralul pt. prima zi de gradi? Eu sunt la pamant,pt. ca s-ar putea sa o aman...Andra mi-a facut o enterocolita vineri, am fost la urgenta,ieri am fost si la Babes...sper sa o pun pe picioare pana marti, e la regim.Maine merg la pediatru,sa vad ce zice si el!
bb_yasmi spune:
alesia mult noroc in prima zi de gradi!!!! adela, emotzii???
vali, offfff sa se faca bine cat mai repede printesa roz!!!
si printre copii din gashka noastra bantuie enterocolita, cand ii trece la unul ia celalalt.....
noroc ca nu am avut pb cu iasmi pana acum desi a intrat in contact cu ei..
eu m-am ingrasat.....
si m-am hotarat ca de maine sa intru la regim drastic (STIU CA NU E SANATOS, DAR E SIGUR!!)....adina, sa nu razi.....![]()
![]()
_
happy mom Lavi &
vali_delide spune:
Lavi 

multumesc...
Si bafta la regim...poate imi dai si mie putina vointa de la tine, sa mai slabesc si eu...
bb_yasmi spune:
vali, vointa la mine?
??? tocmai de aia am scris sa nu rada adina de mine...... ea stie cat sunt de mancacioasa, pofticioasa.....gurmanda....
dar gata!!! pana peste 2 luni cand e petrecerea iasminei de 2 anisori vreau sa am 60 kg!!!chiar 59 daca "ma enervez".....![]()
ca tocmai ce am "bagat" ultima portie de cartofi prajiti cu cascaval, pulpe si sos de usturoi....
_
happy mom Lavi &
bb_yasmi spune:
astazi iasmina mea a zis: "nu-mi plase papa".....veau altu'"....nah ca au inceput mofturile la mancare....
si asa frumos povesteste ca "bebe mic pishi pampe, nasy (iasmi) titza mae pisi olitza" sau "bebe ae didi, nasy titza mae".....
si multtee altele cu care ne uimeste zilnic!!! astazi a fost faza cu nu ii place papa pt prima data....
_
happy mom Lavi &

De la lume adunate si-napoi la lume date...