Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(193)
Raspunsuri - Pagina 6
bb_yasmi spune:
victo tu stii cel mai bine. 
stiti cumva vren magazin online cu produse NIKE pt copii??
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
adra_bell spune:
Miha, esti banata
! Fiindca m-ai ajutat sa cumpar jucarii tocmai de la Iesi![]()
Sa inteleg ca avem doua fetite care au fost impresionate de Nuca (la Giurgiu) si de Uca (la Iasi)?
Vazui ca esti intemeietoare de site. De baut ai dat?
Adina, nu e vorba de cordon, cat despre Eva, ea este foarte sociabila, si se simte bine daca sunt copii, problema e ca multe lucruri nu mi-au placut la gradinita aia si e singura mai acatarii din Gr si care primeste copii sub 3 ani. Nu ca as fi eu pretentioasa, ca nu-s
, dar sunt probleme legate si de alimentatie si de siguranta copilului.
Bianca, da, asa e, eu am fost la gradi de la 3 ani si mi-a placut. Dar ea nu are nici 2
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
adinag spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Adina, nu e vorba de cordon, cat despre Eva, ea este foarte sociabila, si se simte bine daca sunt copii, problema e ca multe lucruri nu mi-au placut la gradinita aia si e singura mai acatarii din Gr si care primeste copii sub 3 ani. Nu ca as fi eu pretentioasa, ca nu-s |
Off, asta e altceva. M gandeam ca ti-e tie greu, cum era la mine.
Sunt chiar asa slabi la capitolul alimentatie? Eu cat am stat la Viena am fost multumita cu alimentatia la gradi si in general, insa caici chiar deloc. Nici nu ma mai gandesc, se si vede ca au stricat-o cumva pe Jasmina in privinta asta :-( Mi-e si groaza cand ma gandesc ca la Floris va fi la fel, doar ca el va fi mai mic inca, ea macar avea deja 5 ani si gusturi cat de cat formate. Floris a incepe toamna viitoare gradinita si sigur va fi dezastru, singura solutie (pentru care foarte probabil voi opta) e sa nu-l las sa manance acolo...
adra_bell spune:
Adina, gradinita e adventista, nici macar nu prea stiu ce inseamna asta, ideea este ca meniul este ovo-lacto-vegetarian (ceea ce e f ok, nu m-ar deranja, fiindca i-as da eu carne acasa, oricum nici eu nu mananc prea multa carne), dar chiftelutele de soia?! hmmm
Educatoarea care ne-a aratat gradinita, a intrat la grupa mica, unde era o singura fetita care dormea (incaltata) si a vorbit f tare, fetita s-a trezit. Eu i-am zis educatoarei shhhh, shhh! si mi-a replicat ca e ok, fetita e obosita ca vine dimineata devreme, pai ce asta era motiv sa o trezeasca?!
Mai tarziu un copil a aruncat un puzzle pe jos si tipa a avut o reactie exagerata, a cam tipat. Nu era cazul.
La grupa mare erau doua masute in dreptul geamului (fara gratii), un copil a dat sa se suie pe masute, eram multi adulti acolo, dar imi garanteaza cineva ca educatoarea nu iese din sala pt cateva clipe?!.
Grupele sunt de peste 20 de copii
Eva ar fi cea mai mica la grupa ei.
Ar mai fi bile negre, in rest era ok, curat, frumos, bla-bla.
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Vazui ca esti intemeietoare de site. De baut ai dat? |
Ce site?

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adinag spune:
Adra, acum inteleg mai bine la ce te referi.
Bine, partea cu soia, depinde de ce ai retineri si ce fel de soia este :) Eu sunt mare fan tofu, dar am grija sa fie bio si fara modificari genetice.
De rest, u stiu, parca prea putina empatie cu copiii. SI chestia cu ferestrele... ce sa zic.
Miha, vad ca ni ci nu reactionezi cand ti se dau a propos-uri cu bautura ![]()
ellis spune:
LA MULTI ANI, MIHA! TOT CE ITI DORESTI SA SE REALIZEZE! TE PUP CU DRAG!...scuze de intarziere, dar nici nu m-am apropiat de calculator...
LAVI - imi pare rau de treaba cu serviciu, insa e perfect ca vei staa cu iasmi; cunosc situatia si nu ma mir, noi mai avem 4 fete in crestere copil si tocmai ce li se desfiinteaza posturile...e groaznic, ce ma lupt cu ei sa nu faca asta...
ADRA - ai dreptate cu chiftelutele, dar cred ca poti cere meniul zilnic si sa le spui sa nu ii dea..iar la grupa de 20 de copii, eu nu as duce-o nicicum...acum sunt 8 in grupa cu o educatoare si o ingrijitoare; cand va fi mai mare pot fi si mai multi in grupa...stai asa ca luni ma duc iar in vizita si la discutii serioase la gradi, sper sa nu revin cu fundu'n sus de acolo...faza cu tipatul am remarcat-o si eu la alata educatoare, dar cu proxima ocazie i-am si reprosat-o![]()
aoleu...ca grupa Alessiei e la etaj si nu mi-a trecut prin cap sa ma uit la ferestre...
mariussimiuc spune:
Inca nu v-ati trezit? 
Eu v-am pregatit cafeaua si fug la treburi.
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adra_bell spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Ce site? ![]() De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
culinario.
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
pufulet74 spune:
Buna seara fetelor :)
Mihuta,
Si eu citesc cu mare postarile si trag cu ochiul si pe blogul tau de multe ori :)
Stefi
Am avut marea sansa in viata (a doua) sa pot sa fac si ce imi doream, adica psihoterapie :)
Andra, te inteleg, e tare greu cind vrei tot ce e mai bun pentru puiul tau dar parca nimic nu se apropie de ceea ce iti doresti. Uite, eu te invidiez pentru meniul ala vegetarian cel putin, eu imi doresc pentru Joshua asa ceva insa nu stiu daca o sa gasesc. Mie sincer chiftelutele de soia mi se par foarte bune, daca sunt gatite bine si daca sunt fara modificari genetice. La celelalte parti, cu siguranta sunt de acord cu tine.
Cu strigatul cred ca e tare dificil si parca intr-adevar a reactionat nepotrivit, lipsit de empatie, cum zicea Adina.
Acum ma gindeam la modul general, eu sunt de principiul sa nu strig, de lovit nici nu se pune problema pentru ca asta invata de fapt copilul, ca violenta sau strigatul sunt un mod de a reactiona si de a obtine ceva, dar citi oameni din jur mai gindesc asa... ? :(
Aspectele astea sunt si pentru mine tare dificile si imi doresc sa pot sa il cresc pe Joshua cit mai bine si mai frumos insa in jur sunt atitea contraexemple pe care le vede.
Eu am ramas surprinsa ca acum doua zile a venit de afara lovindu-se peste cap, strigind capu, capu si apoi, peste citeva minute "bate, bate ". A incercat de asemenea sa o loveasca pe bona, si ma gindeam ca de multe ori mi-a spus ca afara sunt mamici care isi lovesc copiii sau tipa la ei, ii smucesc etc. Acum normal, eu continui sa fac si sa ii spun cum simt eu ca e cel mai bine pentru el, insa a fost un exemplu de cit de usor poate asimila un comportament uneori.
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk